Gijs Zwartsenberg

Ontdek je verhaal!

Overzicht

De wereld is ingewikkeld, en iedereen wil aandacht. Columniste Evelien Tonkens stelde al eens voor om iedereen dan maar die vijftien minuten faam te geven waar de mens zo naar hunkert. Maar dat is helaas nog niet geregeld en we zouden trouwens tijd tekort komen voor iedereen…

Gelukkig is er een alternatief: uw eigen verhaal ontdekken. In uw werk zal dat een zakelijk verhaal zijn: bijvoorbeeld een offerte of een beleidsnota. Als complexe materie uw dagelijkse realiteit is, schuilt daarin toch een relevante en aansprekende boodschap. Ook ogenschijnlijk saaie contexten bieden verhaalkansen. Als trainer van Your Point ga ik samen met u op zoek naar die kansen en de mogelijkheden om ze te benutten.

In de ruim 25 jaar ervaring die ik heb als tekstschrijver, ghostwriter en trainer voor Your Point, draait het uiteindelijk altijd om het vinden van het juiste verhaal. Tekstschrijvers stellen daarbij de vraag ‘wat werkt?’. Inhoudsdeskundigen vragen ‘wat klopt?’. In het boxplan, de methode die ik u als Your Point-trainer leer hanteren, komen die twee vragen samen.

Uw schrijfwerk zal nooit meer hetzelfde zijn. Wij horen het regelmatig: 'tien jaar geleden volgde ik de boxplantraining, en ik werk nog dagelijks met jullie aanpak'.

Naast de trainingen voor Your Point geef ik filosofiecursussen en zet ik mij in voor onderzoek naar nieuwe vormen van schone en goedkope energie.

Ervaringen

Gijs Zwartsenberg heeft nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Producten voor je persoonlijke ontwikkeling van Gijs Zwartsenberg

Communicatie

Not for humans