Jeroen Smit
Jeroen Smit

Jeroen Smit

Consultant & Trainer

Jeroen Smit is een ervaren finance professional met ruim 8 jaar management ervaring van teams van uiteenlopende omvang, dit maakt hem een vertrouwd adviseur en sparring partner. Zijn expertise ligt onder andere op het gebied van Telcom, Logistiek en FMCG. Jeroen is toegewijd aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van zijn team en het bereiken van doelstellingen en het doorvoeren van verbeteringen drijft hem.

Met betrekking tot zijn eigen professionele ontwikkeling: Jeroen studeerde MSc Business Administration aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en hij rondde vervolgens de opleiding CMA (finance/management accounting) met succes af aan de VU in Amsterdam. Sinds 2009 werkt hij als zelfstandige en biedt zijn bedrijf oplossingen op het gebied van Interim management, consultancy en detachering in het financiele werkveld. Daarnaast heeft Jeroen praktische oplossingen voor het MKB ontwikkeld om werkkapitaal/cash cycle te verbeteren en kasstromen te voorspellen.

Specialiteiten: Manager Business Control/ Manager Financial Control, (Business) Controller, Project Manager en Analyst, Order2Cash projecten.

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Leerproducten van Jeroen Smit

Ongecategoriseerd: