Marjon te Riele

Connecting your integrated life & career experiences) with purpose, passion, power in leadership & career

Overzicht

Ieder van ons kan beginpunt kan zijn voor transformatie: wie, en waar je ook bent. Dat doe je niet alleen voor jezelf, je wordt daarmee een nieuw beginpunt voor anderen. Dit is ook een belangrijke drijfveer om al 30 jaar met mensen te werken: als opleider, trainer en coach voor mensen met carrière- leiderschap- en businessvragen.

Na 20 jaar trainingen en coaching in (persoonlijk) leiderschap voor leiders en experts uit grote organisaties heb ik een integrale aanpak ontwikkeld dat een praktische en intuïtieve coaching en training combineert met passie, focus, zingeving en resultaten.

Klanten varieren van bestuurders tot operationeel leidinggevenden, ontwikkelde professionals en onderemende vrouwen. Mensen die in de systemen waarin ze leven en werken het unieke verschil willen maken.

Ze lopen tegen conflicten aan in hun leiderschap en samenwerking, of zijn de zin kwijt van waar ze mee bezig zijn en willen met hernieuwe elan en zelfbewustzijn bijdragen. Ook werk ik met mensen die een burnout hebben gehad of vanuit meer zelfvertrouwen willen werken en hun impact willen vergroten.

Ik help je herinneren ervaren en verhelderen wie je in wezen bent. Je leert om steeds meer te handelen vanuit je innerlijke wijsheid en vermogens in plaats van vanuit oude pijnen en patronen. We werken toe naar een gewenst resultaat in je werk of bedrijf, welbevinden en leiderschap.

Ervaringen

Marjon te Riele heeft nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring
Not for humans