Mireille Verhoef

Ik ben Mireille Verhoef, oprichter van Trainingslab en Leren door Experimenteren. Als trainer en coach in effectieve communicatie help ik al jaren coaches, docenten, coachende managers en inspirerende professionals bij het veranderen naar de betere versie van zichzelf. Het begint volgens mij bij persoonlijk leiderschap om inspiratie en beweging te kunnen brengen bij anderen.

Mijn lifepurpose is om mensen in beweging te zetten om hun wensen en verlangens te laten manifesteren.

Met mijn passie voor gedragsverandering heb ik geleerd afscheid te nemen van mijn perfectionisme. Ik ben meer met mijn hart gaan werken in plaats van alleen maar hard werken, ondanks dat ik dat vroeger anders hebt geleerd. In mijn zoektocht naar de betere versie van jezelf heb daarbij de FLOW training gemaakt met als rode draad leren door experimenteren.

In mijn boek, webinars, coaching en trainingen vertel ik over deze levensinstelling waarbij je toch continu kunt verbeteren, maar wel stap voor stap. Zodat je steeds opnieuw in actie komt vanuit de gedachte ‘leren door experimenteren’, want anders blijft alles bij het oude.

Ik hou van het leven, van hard lachen en volop genieten van mooie momenten in het hier en  nu. Ook ben ik mij zeer bewust van de andere kant van de medaille, de pendule van het leven slaat immers beide kanten op.

In mijn werk vertel ik ook mijn persoonlijke reis met NLP. Ik laat je kennismaken met de beide kanten van mijn leven en hoe NLP mij geholpen heeft weer terug naar de betere versie te komen. Want voor mij is NLP niets anders dan een bruikbare communicatiemethodiek om moeiteloos succesvol, lees  simpelweg “gelukkig” te worden.

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.