Neuromarketing Reclame Training 🧠

Type product
Logo van Unravel Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Unravel Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 18 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9,4
Gemiddeld cijfer voor Neuromarketing Reclame Training 🧠
Gebaseerd op 13 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Brenda Visser
Marketeer
10
Neuromarketing Reclame Training 🧠

"Leuke, leerzame en vooral pragmatische cursus met veel tips die direct te gebruiken zijn in de praktijk. De boekentips voor meer verdieping zijn ook erg handig. Cursus is toegankelijk en een aanrader voor iedereen creatief en marketeer." - 07-12-2020 15:21

"Leuke, leerzame en vooral pragmatische cursus met veel tips die direct te gebruiken zijn in de praktijk. De boekentips voor meer verdieping … alles lezen - 07-12-2020 15:21

Hi Brenda,

Ontzettend bedankt voor je mooie review en cijfer! Fijn dat de cursus en boekentips zo goed bevallen!

Met hartelijke groet,

Tim

- 07-12-2020 15:21

Beschrijving

🤔Hoe werkt reclame eigenlijk? Wanneer is welke boodschapsstrategie effectief? Welke fouten moet je absoluut vermijden? Hoe vaak moet iemand een reclame zien voordat deze werkt? Hoe voorspel je succes? En hoe draagt reclame op de lange duur maximaal bij aan een sterk merk?

> Lees onderaan een overzicht van alle lessen

Stuk voor stuk vragen waarop de psychologie en neurowetenschappen kraakheldere antwoorden hebben. Deze training brengt een enorme stapel aan papers en boeken terug tot de praktische kern, uitgediept met inzichten uit Unravel’s eigen neuro-onderzoek.

Direct toepasbaar

Geen theorie of Latijnse terminologie, maar 100% focus op direct bruikbare inzichten

7 Online Lessen

In 7 l…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Neurowetenschappen, Reclame, Neuromarketing, Biologie en Communicatieplan.

🤔Hoe werkt reclame eigenlijk? Wanneer is welke boodschapsstrategie effectief? Welke fouten moet je absoluut vermijden? Hoe vaak moet iemand een reclame zien voordat deze werkt? Hoe voorspel je succes? En hoe draagt reclame op de lange duur maximaal bij aan een sterk merk?

> Lees onderaan een overzicht van alle lessen

Stuk voor stuk vragen waarop de psychologie en neurowetenschappen kraakheldere antwoorden hebben. Deze training brengt een enorme stapel aan papers en boeken terug tot de praktische kern, uitgediept met inzichten uit Unravel’s eigen neuro-onderzoek.

Direct toepasbaar

Geen theorie of Latijnse terminologie, maar 100% focus op direct bruikbare inzichten

7 Online Lessen

In 7 lessen - elk van TED talk lengte (20 min) - bijten we ons vast in cruciale reclamevragen

Leer wat echt telt

Honderden studies, boeken en interne onderzoeken – teruggebracht tot wat je écht moet weten over reclame

Lesoverzicht:

Les 1
5 Gouden Regels voor Reclame
Ze zijn zeldzaam, maar ze bestaan: gouden regels voor effectieve reclame. In deze starttraining onthul ik de simpele factoren die effectieve reclames gemeen hebben.


Les 2
Hoe werkt Reclame Eigenlijk?
Hoe verloopt de route van reclame naar verkoop? In deze les ontzenuwen we hardnekkige mythes over hoe reclame werkt en zien we wat dit praktisch betekent voor reclamemakers.

Les 3
Strategie: Van Humor tot Beroemdheden
De grootste keuze bij elke campagne is welke overkoepelende boodschapsstrategie je bewandelt. In deze les ontdek je welke er zijn, wanneer ze werken en tips voor succesvolle praktische executie.

Les 4
Frequentie & Timing
Hoe vaak moet iemand een reclame zien voordat deze werkt? Wat is de beste mediastrategie? En hoeveel maakt de context van omliggende programma’s en reclames uit?

Les 5
Reclame-effectiviteit Voorspellen
Van vragenlijsten tot hersenonderzoek. In deze les werpen we een wetenschappelijke blik op alle vormen van reclame-onderzoek. Geen verkoopverhaal voor neuro, maar een eerlijk overzicht van de voors en tegens van elke methode.

Les 6
Succes Verhogen met Neuromarketing
Neuromarketing-onderzoek stelt je in staat bloot te leggen of er elementen in je reclame je succes belemmeren. We doen een neuro contentanalyse op bekende reclamecampagnes.

Les 7
Van Reclame Naar Kassa
Om effectief te zijn dient reclame merkgeheugen uit te bouwen. In deze slotles leer je alle technieken om met reclame langdurig een plek in het brein te veroveren.

9,4
Gemiddeld cijfer voor Neuromarketing Reclame Training 🧠
Gebaseerd op 13 ervaringen
starstarstarstarstar
Brenda Visser
Marketeer
10
Neuromarketing Reclame Training 🧠

"Leuke, leerzame en vooral pragmatische cursus met veel tips die direct te gebruiken zijn in de praktijk. De boekentips voor meer verdieping zijn ook erg handig. Cursus is toegankelijk en een aanrader voor iedereen creatief en marketeer." - 07-12-2020 15:21

"Leuke, leerzame en vooral pragmatische cursus met veel tips die direct te gebruiken zijn in de praktijk. De boekentips voor meer verdieping … alles lezen - 07-12-2020 15:21

Hi Brenda,

Ontzettend bedankt voor je mooie review en cijfer! Fijn dat de cursus en boekentips zo goed bevallen!

Met hartelijke groet,

Tim

- 07-12-2020 15:21
starstarstarstarstar_half
N. v.d. Meer
Campagnemanager
9
Neuromarketing Reclame Training 🧠

"Conclusie: leerzaam, laagdrempelig, interessant!

De leerstof wordt op een heel begrijpelijke manier uitgelegd.

Na elke les is er een korte toets. Voor mij werkte dat heel goed om bewuster en aandachtiger de trainingen te bekijken.

De lengte van de trainingen waren oké. Fijn dat ze allemaal onder de 30 minuten zaten. Iets korter heeft mijn voorkeur.

Fijn dat de trainingen ook op een later moment teruggekeken kunnen worden.
" - 08-10-2020 10:00

"Conclusie: leerzaam, laagdrempelig, interessant! De leerstof wordt op een heel begrijpelijke manier uitgelegd. Na elke les is er een… alles lezen - 08-10-2020 10:00

Hi Nieske,

Bedankt voor je mooie review én cijfer. Helemaal omdat je als campagnemanager dagelijks met TVC's en ATL-reclame te maken hebt. Fijn dat ook voor professionals zoals jij deze cursus leerzaam en waardevol is!

Met hartelijke groet,

Tim

- 08-10-2020 10:00
starstarstarstarstar_border
Maurice
8
Neuromarketing Reclame Training 🧠

"Ik vond het een leuke training met passende voorbeelden. Echt een aanrader voor een ieder die wat meer te weten wil komen over het gebruik en toepassing van Neuromarketing in reclame!" - 29-09-2020 20:52

"Ik vond het een leuke training met passende voorbeelden. Echt een aanrader voor een ieder die wat meer te weten wil komen over het gebruik e… alles lezen - 29-09-2020 20:52

Leuk Maurice! Bedankt voor je cijfer en dat je het een echte aanrader vindt!

Met hartelijke groet,

Tim (en uiteraard ook Tom)

- 29-09-2020 20:52
starstarstarstarstar_half
Wendy Oude Veldhuis
Marketingstrateeg
9
Neuromarketing Reclame Training 🧠

"Een hele toffe training voor marketeers, videomakers en reclamemakers. Het zit vol eye-openers over welk soort reclame werkt, welke beelden je het beste kunt opnemen en wat je vooral niet moet doen in (vooral tv) reclames. Ik kwam erachter dat ik soms beslissingen neem op basis van de 'oude' principes (zoals mensen moeten je boodschap minimaal 7x zien). In deze training laat Unravel zien dat dat lang niet altijd het geval is. Verbeterpuntje: een hand-out per hoofdstuk die je later kunt teruglezen zou heel fijn zijn. Er is in deze training zó veel dat je wilt onthouden en toepassen. Een document om het na te lezen zou dus een enorme meerwaarde zijn." - 17-09-2020 13:45

"Een hele toffe training voor marketeers, videomakers en reclamemakers. Het zit vol eye-openers over welk soort reclame werkt, welke beelden … alles lezen - 17-09-2020 13:45

Bedankt voor je mooie review Wendy!
En wat betreft je verbeterpunt, we gaan ermee aan de slag :) (We waren er stiekem ook al mee bezig, maar dit geeft nog maar eens goed aan dat een hand-out inderdaad handig is).

Met hartelijke groet,

Tim

- 17-09-2020 13:45
starstarstarstarstar_half
Tom Stalpers
Master student Klinische Psychologie / Brein & Cognitie
9
Neuromarketing Reclame Training 🧠

"Erg interessante en leuke training waarbij duidelijk wordt uitgelegd hoe verschillende inzichten vanuit neuro(cognitief) onderzoek toegepast kunnen worden op de reclamewereld. Na de training weet je meer over neuromarketing onderzoek en hoe de gegeven inzichten ingezet worden om reclame te kunnen verbeteren. Zeker aan te raden als je hierin interesse hebt!" - 09-09-2020 17:19

"Erg interessante en leuke training waarbij duidelijk wordt uitgelegd hoe verschillende inzichten vanuit neuro(cognitief) onderzoek toegepast… alles lezen - 09-09-2020 17:19

Bedankt voor je mooie woorden Tom! Dat zal je naamgenoot - aka trainer Tom van Bommel - goed doen!

Met hartelijke groet,

Tim

- 09-09-2020 17:19
Paul Haverman
starstarstarstarstar
Paul Haverman
10
Neuromarketing Reclame Training 🧠

"Recentelijk heb ik de cursus Neuromarketing Reclame gevolgd. Deze gaat over de onbewuste associaties die mensen maken tijdens het zien van een commercial met betrekking tot het aankoopproces (online en in de winkel). Zo werden onder andere merklogo's onder de loep genomen en werd er ingezoomd op de werking van tv reclames aan de hand van EEG onderzoek. Hoe je iets wel of niet in de markt kunt zetten en waarom het wel of niet werkt, ook weer afhankelijk van de situatie.

De filmpjes waren interessant met duidelijke uitleg over het hoe en waarom. Wat het ook interessant hield waren de interactieve elementen zoals het zelf beoordelen van een reclame, je mening geven over hoe je fictieve casussen zou aanpakken en de quiz na ieder hoofdstuk, een toets bestaande uit meerdere vragen.

Kortom, ik beveel de cursus aan voor iedereen die beroepsmatig of vanuit persoonlijke interesse meer wil weten over de verborgen verleiders in de reclame en de daaruit voortkomende processen in onze hersenen. Ronduit boeiend." - 07-09-2020 18:35

"Recentelijk heb ik de cursus Neuromarketing Reclame gevolgd. Deze gaat over de onbewuste associaties die mensen maken tijdens het zien van e… alles lezen - 07-09-2020 18:35

Ontzettend bedankt voor je mooie review Paul! Goed om te horen dat je de cursus geslaagd vond én dat je hem van harte aanraadt :)

Met hartelijke groet,

Tim

- 07-09-2020 18:35
starstarstarstarstar
Marcel Verhoeven
marketing lecturer
10
Neuromarketing Reclame Training 🧠

"deze training is een geweldige aanrader voor iedereen die interesse heeft en/of bijgespijkerd wil worden in de wereld van Neuromarketing. Een goede mix tussen theorie en praktijk, met veel herkenbare, actuele cases. Prijs-waarde verhouding is meer dan uitstekend!" - 24-08-2020 09:46

"deze training is een geweldige aanrader voor iedereen die interesse heeft en/of bijgespijkerd wil worden in de wereld van Neuromarketing. Ee… alles lezen - 24-08-2020 09:46

Wat een mooie review en cijfer Marcel, ontzettend bedankt. Ook namens Tom :).

Met hartelijke groet,
Tim

- 24-08-2020 09:46
starstarstarstarstar_half
Antoon Ziel
Marketing Manager
9
Neuromarketing Reclame Training 🧠

"Erg waardevolle training. Je krijgt praktische informatie op een begrijpelijke manier. Echt een aanrader! Zelf doe ik niets met commercials (nichemarkt) maar de training leert je veel over het brein van de mens en hoe je deze kunt beïnvloeden. Een toevoeging aan je dagelijkse werkzaamheden. " - 20-08-2020 12:18

"Erg waardevolle training. Je krijgt praktische informatie op een begrijpelijke manier. Echt een aanrader! Zelf doe ik niets met commercials … alles lezen - 20-08-2020 12:18

Ontzettend bedankt voor je leuke review Antoon. Tof dat zelfs wanneer je nu (nog) niet met commercials werkt, je het tóch een waardevolle training vond.

Met hartelijke groet,

Tim

- 20-08-2020 12:18
starstarstarstarstar
Thomas van Rooijen
Directeur
10
Neuromarketing Reclame Training 🧠

"Super leuke en leerzame training met veel praktische voorbeelden. Door de opbouw in (kern)onderdelen, word je stap voor stap door de training heen geleid en bouw je je kennis verder op. Echt een aanrader voor (online) marketeers / reclamemakers die dagelijks bezig zijn om hun klant te verleiden tot het doen van een aankoop van hun product! " - 15-08-2020 12:25

"Super leuke en leerzame training met veel praktische voorbeelden. Door de opbouw in (kern)onderdelen, word je stap voor stap door de trainin… alles lezen - 15-08-2020 12:25

starstarstarstarstar
Roy Staal
segment marketing manager
10
Neuromarketing Reclame Training 🧠

"Alhoewel mijn achtergrond en huidige functie helemaal niet in reclame ligt, vond ik dit een enorm interessante en relevante training voor eigenlijk iedereen met een marketing achtergrond en/of interesse in de psychologie hoe mensen tot een koopbeslissing komen. Theorie wordt goed afgewisseld met praktijkvoorbeelden, met fijne boekentips voor verdere studie en er wordt nog even getest door quizzen of je wel goed hebt opgelet. Enorme aanrader en kost je luttele uren om te volgen." - 12-08-2020 07:55

"Alhoewel mijn achtergrond en huidige functie helemaal niet in reclame ligt, vond ik dit een enorm interessante en relevante training voor ei… alles lezen - 12-08-2020 07:55

Hoi Roy,

Wat leuk dat zelfs wanneer je functie niet direct in reclame ligt, je toch de training hebt gevolgd, én je het waardevol vindt.

Ik zal de complimenten doorgeven aan Tom :).

Met hartelijke groet,

Tim

- 12-08-2020 07:55
starstarstarstarstar_border
Noah Vink
8
Neuromarketing Reclame Training 🧠

"Hele praktische informatie die je niet in de schoolbanken leert. Veel nieuwe kennis opgedaan over o.a. creatieve keuzes in reclames die afkeer of juist toenadering kunnen oproepen, op welke momenten reclames het beste werken en over het algeheel hoe ons onderbewuste in verband staat met reclames en sales. Absoluut een aanrader. " - 20-07-2020 07:54

"Hele praktische informatie die je niet in de schoolbanken leert. Veel nieuwe kennis opgedaan over o.a. creatieve keuzes in reclames die afke… alles lezen - 20-07-2020 07:54

Super om te lezen dat je het een aanrader vindt Noah!

Met hartelijke groet,

Tim

- 20-07-2020 07:54
starstarstarstarstar
Eva K
10
Neuromarketing Reclame Training 🧠

"Door deze training heb ik moeiteloos en snel kennis opgedaan over effectieve reclamestrategieën. Ik vond het duidelijk, leerzaam en vermakelijk door de verschillende inhoudelijke voorbeelden en quizzen. Ook worden er suggesties gegeven voor verschillende boeken, waardoor je ook na de training nog de mogelijkheid hebt jezelf te verdiepen en te ontwikkelen. Zeker een aanrader als je geïnteresseerd bent in neuromarketing." - 03-07-2020 07:52

"Door deze training heb ik moeiteloos en snel kennis opgedaan over effectieve reclamestrategieën. Ik vond het duidelijk, leerzaam en vermakel… alles lezen - 03-07-2020 07:52

Bedankt voor de mooie woorden Eva!

Met hartelijke groet,

Tim

- 03-07-2020 07:52
starstarstarstarstar
Renee S
10
Neuromarketing Reclame Training 🧠

"Deze training legt de basics van neuromarketing en reclame uit op een duidelijke en leuke manier. Er worden veel voorbeelden gebruikt om tot de verbeelding te laten spreken. Ook worden de achterliggende psychologische principes uitgelegd, en wordt iedere aflevering een boekentip gegeven voor als je meer wilt weten over dat onderwerp. Ik heb veel geleerd, dus raad deze cursus zeker aan!" - 02-07-2020 07:47

"Deze training legt de basics van neuromarketing en reclame uit op een duidelijke en leuke manier. Er worden veel voorbeelden gebruikt om tot… alles lezen - 02-07-2020 07:47

Wat ontzettend leuk om te horen Renee!

Met hartelijke groet,
Tim

- 02-07-2020 07:47

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)