Verkoopstyling: 9-weekse online Opleiding Vastgoedstylist (vastgoedstyling)

Tijdsduur
Trainers
Ursula OuwerkerkLiesbeth Oldeman
Locatie
Online
Startdatum en plaats
Logo van Vastgoedstyling Opleiding
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Vastgoedstyling Opleiding heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 29 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9,2
Gemiddeld cijfer voor Verkoopstyling: 9-weekse online Opleiding Vastgoedstylist (vastgoedstyling)
Gebaseerd op 18 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_border
Susanne Goes
8
Verkoopstyling: 9-weekse online Opleiding Vastgoedstylist (vastgoedstyling)

"Erg leuke cursus om te volgen. Is ook goed te volgen als je nog niets van vastgoedstyling af weet. Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd en je heb aan het eind een goed beeld wat er van een vastgoedstylist wordt verwacht. Tevens heb je een heel mooi naslag werk waar je alles nog eens kan opzoeken.
Het onderdeel floorplanner vond ik zelf ook erg leuk om te doen." - 12-04-2021 14:21

"Erg leuke cursus om te volgen. Is ook goed te volgen als je nog niets van vastgoedstyling af weet. Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd en j… alles lezen - 12-04-2021 14:21

Hi Susanne, vastgoedstyling is inderdaad meer dan alleen stylen van woningen. Het gaat om de hele presentatie van de woning voor de verkoop. Met Floorplanner kun je duidelijke plattegronden maken van een woning, maar ook prachtige artist impressions van verouderde woningen. Leuk om te horen dat je dit onderdeel zo leuk vond. Groetjes, Liesbeth & Ursula

- 12-04-2021 14:21

Startdata en plaatsen

computer Online: Vastgoedstyling Community
17 mei. 2021 tot 15 aug. 2021
check_circle Startgarantie

Beschrijving

Opleiding Vastgoedstylist; De beste vakopleiding om professioneel vastgoedstylist te worden!

Na het volgen van de Opleiding Vastgoedstylist:

 • kun jij iedere woning aantrekkelijk stylen voor de verkoop
 • weet je precies hoe je professioneel vastgoedstylingadvies geeft aan verkopers
 • heb je geleerd leegstaande woning in te richten met echte en kartonnen meubels 
 • kun jij een woningmarketing plan opstellen voor je klanten
 • heb je jouw eigen dienstenpakket ontwikkeld op het gebied van vastgoedstyling
 • weet je op welke manier je een optimale online presentatie voor Funda kunt maken 
 • kun je direct aan de slag als professioneel vastgoedstylist
 • heb je de basis gelegd voor je eigen bedrijf in…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Vastgoedstylist, Verkoopstyling, Interieurstylist(e), Makelaar en (Digitale) Fotografie.

Opleiding Vastgoedstylist; De beste vakopleiding om professioneel vastgoedstylist te worden!

Na het volgen van de Opleiding Vastgoedstylist:

 • kun jij iedere woning aantrekkelijk stylen voor de verkoop
 • weet je precies hoe je professioneel vastgoedstylingadvies geeft aan verkopers
 • heb je geleerd leegstaande woning in te richten met echte en kartonnen meubels 
 • kun jij een woningmarketing plan opstellen voor je klanten
 • heb je jouw eigen dienstenpakket ontwikkeld op het gebied van vastgoedstyling
 • weet je op welke manier je een optimale online presentatie voor Funda kunt maken 
 • kun je direct aan de slag als professioneel vastgoedstylist
 • heb je de basis gelegd voor je eigen bedrijf in vastgoedpresentatie
 • ben je gecertificeerd en aangesloten bij het Netwerk van Vastgoedpresentatie Professionals

Waaruit bestaat de Opleiding Vastgoedstylist?

9-Weekse opleiding
Na deze volledige vakopleiding heb jij kennis van alle facetten van het vak. Stap-voor-stap krijg je iedere week toegang tot een nieuwe lesmodule met waardevolle informatie over het vak. Na 9 weken ben je klaar gestoomd voor de eindopdracht, zodat je vol vertrouwen als professional aan de slag kunt

Vastgoedstyling Community
De Vastgoedstyling Community is de plek waar de hele vakopleiding voor je klaat staat. In de online leeromgeving ontmoet je mede-cursisten en kun je gratis extra webinars over het vak bijwonen. Zo maak je snel grotere stappen en leer je meer! Hoewel de opleiding 9 weken duurt, krijg je 3 maanden (= 13 weken) toegang tot al het lesmateriaal en onze ondersteuning op dit e-learning platform.

Online leren
Heerlijk leren waar en wanneer je maar wilt! Online (thuis) leren biedt veel voordelen. Je kunt zelf 24/7 bepalen op welk tijdstip van de dag je aan de slag gaat. Ideaal als je dit wilt combineren met je huidige baan of het ouderschap.
Je hoeft geen vrije dagen op te nemen om de lessen te volgen. Reiskosten zijn minimaal, je hebt geen last van files en lopen naar je laptop is heel goedkoop ;-) 

Keurmerkstylist Competenties
Tijdens de opleiding word je begeleid door twee Keurmerkstylisten Vastgoed. Beide docenten behoren tot de top van Nederland op het gebied van vastgoedstyling. Zij delen hun praktijkervaring op het gebied van vastgoedstyling en het ondernemerschap met jou. De inhoud van de Opleiding Vastgoedstylist is gebaseerd op Keurmerkstylist competenties om jou te begeleiden naar het hoogst haalbare niveau.

Moderne leermiddelen
De opleiding bestaat uit videolessen met handige werkbladen en checklists. Dat betekent dat je op ieder moment de lessen kunt volgen en deze altijd kunt herhalen. Vaak hoor en zie je de tweede keer nieuwe dingen, die je de eerste keer over het hoofd hebt gezien. De bijbehorende werkbladen kun je allemaal downloaden en vormen samen een waardevol en compleet naslagwerk over vastgoedstyling.

Huiswerkbesprekingen

Iedere module rond je af met een huiswerkopdracht. Op die manier maak je de geleerde kennis goed eigen. De huiswerkopdrachten worden gezamenlijk behandeld via 2-wekelijkse online zoomsessies. Je krijgt persoonlijk feedback op de gemaakte opdrachten en je leert van zo van elkaar.
Er worden altijd opnames van de huiswerksessies gemaakt Kun je niet aanwezig zijn? Geen probleem. Al het ingeleverde huiswerk wordt behandeld en de opname met feedback krijg je toegemaild.

Gecertificeerd Vastgoedstylist
De opleiding rond je af met een eindopdracht, waarmee je laat zien dat je een echte, professionele vastgoedstylist bent geworden. Je ontvangt van ons het certificaat en logo die je mag plaatsen op je website en je CV. De docenten geven je persoonlijke feedback, zodat je na deze opleiding meteen vol vertrouwen aan de slag gaat als professioneel vastgoedstylist. Bovendien word je opgenomen in ons Netwerk van Vastgoedpresentatie Professionals.

De 9-weekse Opleiding Vastgoedstylist bestaat uit 9 lesmodules

 1. Module 1: Vastgoedstyling is een vak
  Hierna weet je wat vastgoedstyling is, hoe het vak is ontstaan en waaruit het beroep anno nu bestaat. Je ontdekt waar je als vastgoedstylist invloed op kunt uitoefenen in het verkoop- en aankoopproces van woningen.

 2. Module 2: Vastgoedmarketing
  Je krijgt inzicht in de woningmarkt. Je kunt doelgroepen bepalen en woningen analyseren, waarmee je een basis hebt om professioneel vastgoedstylingadvies te geven. En je weet dat dat op verschillende wijzes kan.

 3. Module 3: Woning check
  Na de 3e week weet je hoe je een woning controleert voordat je met vastgoedstyling aan de slag gaat. Je kunt klanten op de juiste manier adviseren, zodat jij de 'puntjes op de i' kan zetten met vastgoedstyling.

 4. Module 4: Functioneel indelen
  Je hebt geleerd hoe je ruimtes in een woning een functie geeft. Met welke meubels je iedere ruimte in een huis optimaal inricht. En op welke manier je leegstaande woningen meubileert voor de verkoop.

 5. Module 5: Kleur & Licht
  Je gaat creatief aan de slag met de kleurencirkel, zodat je met warme en koude kleuren en materialen optimaal een woning inricht. De basisprincipes van styling voor de verkoop kun je nu toepassen.

 6. Module 6: Sfeer aanbrengen
  Je weet hoe je van een huis een thuis maakt. Je kunt met de juiste woonaccessoires snel sfeer creëren en je kent de geheime trucjes waarmee je goedkoop en eenvoudig verbluffende resultaten voor je klanten neerzet.

 7. Module 7: Online presentatie
  Online woningpresentatie is een must. Na deze module kun jij je klanten adviseren over woningfotografie, plattegronden, video, verkoopteksten, etc. Je weet hoe Funda werkt en hoe je daar woningen optimaal presenteert.

 8. Module 8: Bezichtiging
  Al jouw opgedane kennis komt in deze module samen. Je weet nu hoe je van (online) kijkers kopers maakt en kent de toegevoegde waarde van Open Huis. Daarnaast ontdek je op welke manier je kunt samenwerken met makelaars.

 9. Module 9: In business
  Met deze laatste module maak je een vliegende start met je eigen bedrijf. Je hebt je eigen werkmethodes en branding ontwikkeld, zodat je direct aan de slag kunt als professioneel vastgoedstylist!

Voor wie is deze opleiding?

Voor deze vakopleiding heb je geen specifieke vooropleiding nodig, maar wel een flinke dosis enthousiasme en inzet!

 • Je bent creatief en hebt affiniteit met interieurstyling. Je verslindt woonbladen, vind het leuk woonbeurzen te bezoeken en verslaafd aan Funda ;-)
 • Je bent een doorzetter. Als je kiest voor een opleiding, ben je bereid daar minimaal 4-8 uur per week tijd voor vrij te maken
 • Je hebt de intentie de opleiding met goed gevolg af te ronden, omdat je als echte professional het vak wilt uitoefenen en niet als een leuke hobby erbij
 • Je bent leergierig en nieuwsgierig. Je vindt het een uitdaging om uit te blinken in het vak
 • Je wilt zelf bepalen op welke tijden en welke plekken je de opleiding volgt
 • Je wilt doorgroeien naar een echte professional in Vastgoedpresentatie

Praktische informatie

 • Studiebelasting: we adviseren je 1 dagdeel per week te reserveren
 • Inhoud opleiding:  9 lesmodules die wekelijks voor je beschikbaar komen
 • Lessen: video's & werkbladen die samen een complete syllabus van de theorie vormen 
 • Vastgoedstyling Community: de online leeromgeving waar alle lessen voor je klaar staan en jij je mede-cursisten ontmoet
 • Groepsgrootte: max. 16 deelnemers, zodat er genoeg persoonlijke aandacht voor iedere cursist is
 • Docenten: Ursula Ouwerkerk & Liesbeth Oldeman (beiden Keurmerkstylist Vastgoed en professioneel vastgoedfotograaf)
 • Start: Online startsessie op maandag 17 mei 2021 om 9:00 uur
 • Online huiswerkbesprekingen: 1 juni - 15:00 uur; 16 juni - 11:30 uur; 30 juni - 11:30 uur; 7 juli - 10:00 uur; 14 juli - 11:00 uur; 28 juli - 10:00 uur; 11 augustus - 10:00 uur
9,2
Gemiddeld cijfer voor Verkoopstyling: 9-weekse online Opleiding Vastgoedstylist (vastgoedstyling)
Gebaseerd op 18 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Susanne Goes
8
Verkoopstyling: 9-weekse online Opleiding Vastgoedstylist (vastgoedstyling)

"Erg leuke cursus om te volgen. Is ook goed te volgen als je nog niets van vastgoedstyling af weet. Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd en je heb aan het eind een goed beeld wat er van een vastgoedstylist wordt verwacht. Tevens heb je een heel mooi naslag werk waar je alles nog eens kan opzoeken.
Het onderdeel floorplanner vond ik zelf ook erg leuk om te doen." - 12-04-2021 14:21

"Erg leuke cursus om te volgen. Is ook goed te volgen als je nog niets van vastgoedstyling af weet. Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd en j… alles lezen - 12-04-2021 14:21

Hi Susanne, vastgoedstyling is inderdaad meer dan alleen stylen van woningen. Het gaat om de hele presentatie van de woning voor de verkoop. Met Floorplanner kun je duidelijke plattegronden maken van een woning, maar ook prachtige artist impressions van verouderde woningen. Leuk om te horen dat je dit onderdeel zo leuk vond. Groetjes, Liesbeth & Ursula

- 12-04-2021 14:21
starstarstarstarstar
Anne-Marie Vermetten-Verschure
Vastgoedstyliste
10
Verkoopstyling: 9-weekse online Opleiding Vastgoedstylist (vastgoedstyling)

"Vastgoedstyling opleiding is een hele volledige opleiding die je alle facetten van het vak vastgoedstyliste laat zien. De opleiding wordt gegeven door 2 hele ervaren en enthousiaste docenten en ik kon elke week bijna niet wachten tot de nieuwe lessen weer online stonden. En ondanks dat het allemaal online is heb ik toch heel veel nieuwe collega's leren kennen. Ook mensen die niet bij me in de groep zaten! Dus de community werkt goed en heb ik zelfs als een hele inspirerende omgeving gevonden!
De vastgoedopleiding zorgt ervoor dat je op een positieve manier over je grenzen gaat. Je kan meer dan je denkt! " - 07-04-2021 12:10

"Vastgoedstyling opleiding is een hele volledige opleiding die je alle facetten van het vak vastgoedstyliste laat zien. De opleiding wordt ge… alles lezen - 07-04-2021 12:10

Hi Anne-Marie, fijn om te horen dat de Vastgoedstyling Community zo'n waardevolle aanvulling is op de lessen. Online netwerken is gelukkig heel goed mogelijk. Hopelijk kunnen we binnenkort weer Live sessies organiseren, zodat we elkaar ook in het echt kunnen spreken en zien. Dat maakt het netwerken nog leuker! Groetjes, Ursula & Liesbeth

- 07-04-2021 12:10
starstarstarstarstar
Jolien Meiling
10
Verkoopstyling: 9-weekse online Opleiding Vastgoedstylist (vastgoedstyling)

"Zowel Ursula als Liesbeth zijn een inspiratiebron voor mij in dit vak. De praktijk en theorie zijn goed weergegeven qua lesstof en begeleiding. Inhoudelijk een breed en goed opgezette opleiding met professionele begeleiding, daarnaast aandacht voor cursisten via de community qua andere mensen leren kennen, inspiratiesessies enz. Kortom, je kan er nog zo veel meer uit halen dan alleen de door jouw opgegeven opleiding. Je krijgt absoluut meer (waarde)!" - 07-04-2021 09:53

"Zowel Ursula als Liesbeth zijn een inspiratiebron voor mij in dit vak. De praktijk en theorie zijn goed weergegeven qua lesstof en begeleidi… alles lezen - 07-04-2021 09:53

Hi Jolien, bedankt voor de complimenten. Super dat we je hebben kunnen inspireren voor dit mooie vak. Jij volgt het Business-traject dus binnenkort lekker aan de slag met vastgoedfotografie en daarna het ondernemerschap. Tot binnenkort! Liesbeth & Ursula

- 07-04-2021 09:53
starstarstarstarstar
Cindy Snijder
croupier
10
Verkoopstyling: 9-weekse online Opleiding Vastgoedstylist (vastgoedstyling)

"Een leerzame en erg leuke opleiding om te volgen. Had vooraf geen voorkennis van dit vak. In 9 weken heb je 9 modules met opdrachten. Via de online meeting worden alle ingeleverde opdrachten doorgenomen en besproken. Je leert echt de kneepjes van het vak. Ik kan het iedereen aanraden om te gaan volgen" - 06-04-2021 12:58

"Een leerzame en erg leuke opleiding om te volgen. Had vooraf geen voorkennis van dit vak. In 9 weken heb je 9 modules met opdrachten. Via de… alles lezen - 06-04-2021 12:58

Hi Cindy, dank je wel voor je positieve feedback. Succes met de uitvoering van je stylingopdracht.We zijn benieuwd naar het eindresultaat van jouw eindopdracht! Groetjes, Liesbeth & Ursula

- 06-04-2021 12:58
Cyrelle Simons
starstarstarstarstar
Cyrelle Simons
10
Verkoopstyling: 9-weekse online Opleiding Vastgoedstylist (vastgoedstyling)

"Leuke en afwisselende online opleiding die voor iedereen toegankelijk is. In 9 weken doorloop je 9 modules met inspirerende en praktische video's met bijbehorende werkbladen die je heel handig als naslagwerk kunt bewaren. De huiswerkopdrachten worden gezamenlijk besproken waardoor je ook veel leert en ideeën opdoet van andere cursisten. Op het online platform staat veel extra informatie zoals webinars en inspiratiesessies die je kunt volgen. Ook kun je er makkelijk met andere cursisten en vastgoedstylisten in contact komen. Liesbeth en Ursula leiden alles enthousiast in goede banen en geven ook snel en duidelijke feedback. Je hebt de vrijheid om de modules te volgen wanneer het jou uitkomt en de huiswerkbesprekingen helpen je om gemotiveerd en bij de les te blijven. Ik wist niet of een online opleiding volgen iets voor mij zou zijn, maar ik ben blij dat ik dit gedaan heb!" - 16-02-2021 21:39

"Leuke en afwisselende online opleiding die voor iedereen toegankelijk is. In 9 weken doorloop je 9 modules met inspirerende en praktische vi… alles lezen - 16-02-2021 21:39

Hi Cyrelle, bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat een online opleiding je goed is bevallen. De combinatie van online leren in je eigen tempo met daarnaast gezamenlijke (online) groepsessies, zorgt er inderdaad voor dat je beter gemotiveerd blijft de opleiding op tijd af te ronden. Daarnaast werkt het ook inspirerend om met anderen over het vak te praten en zo van elkaar te leren. Super dat jij door blijft leren. Eerst met vastgoedfotografie en daarna het Ondernemersprogramma!

- 16-02-2021 21:39
starstarstarstarstar
Gerda Teune
10
Verkoopstyling: 9-weekse online Opleiding Vastgoedstylist (vastgoedstyling)

"De opleidng tot vastgoedstylist is stap voor stap helder en informatief met duidelijke videolessen en werkbladen. Toegankelijk en breed opgezet voor alle cursisten. Een communitieplatform waarbij je toegang hebt tot contact,extra webinars over diverse onderwerpen,extra verdiepings leerstof en directe mogelijkheid hebt om de docenten te benaderen voor vragen/opmerkingen. zeer vriendelijk en opbouwend contact met docenten en mede cursisten. een aanrader. " - 29-01-2021 14:03

"De opleidng tot vastgoedstylist is stap voor stap helder en informatief met duidelijke videolessen en werkbladen. Toegankelijk en breed opge… alles lezen - 29-01-2021 14:03

Beste Gerda, ondanks je 'strubbels' met de computer heb je de opleiding heel goed afgerond. Fijn om te horen dat je alle extra's rondom de opleiding waardeert. De Vastgoedstyling Community is inderdaad de perfecte plek om met elkaar en de andere cursisten te sparren en te netwerken. Alvast veel succes gewenst met de Cursus Vastgoedfotografie en het Programma Ondernemen, die je de komende maanden nog gaat volgen! Groetjes, Liesbeth & Ursula

- 29-01-2021 14:03
starstarstarstarstar
Mariska Waasdorp
10
Verkoopstyling: 9-weekse online Opleiding Vastgoedstylist (vastgoedstyling)

"De opleiding is erg goed opgebouwd met modules die elke keer gezamenlijk met andere cursisten en de trainer(s) werd afgesloten. Mooie, duidelijke video's en werkbladen om in de verzamelmap (cadeau gekregen) te doen en leuke opdrachten." - 26-01-2021 15:32

"De opleiding is erg goed opgebouwd met modules die elke keer gezamenlijk met andere cursisten en de trainer(s) werd afgesloten. Mooie, duide… alles lezen - 26-01-2021 15:32

Hi Mariska, bedankt voor het mooie cijfer! Fijn om te horen dat de gezamenlijke sessies een toegevoegde waarde voor je hebben gehad. De gevulde map is zo een mooi naslagwerk geworden, waar je altijd weer even in kunt kijken voor inspiratie en het opfrissen van je kennis over vastgoedstyling. Veel succes met vastgoedstyling en hartstikke goed dat je ook door aan de slag gaat met vastgoedfotografie! Groetjes, Ursula & Liesbeth

- 26-01-2021 15:32
sabine kleinjan
starstarstarstarstar_border
sabine kleinjan
Vastgoedstylist
8
Verkoopstyling: 9-weekse online Opleiding Vastgoedstylist (vastgoedstyling)

"Vanaf het eerste contact is mij duidelijk verteld wat er verwacht word en was ik ook direct zeer enthousiast om te beginnen aan deze opleiding. De lessen zijn duidelijk en bij vragen kan je ook altijd terecht bij zowel Liesbeth als bij Ursula. " - 21-01-2021 16:31

"Vanaf het eerste contact is mij duidelijk verteld wat er verwacht word en was ik ook direct zeer enthousiast om te beginnen aan deze opleidi… alles lezen - 21-01-2021 16:31

Hi Sabine, dank je wel voor je beoordeling. Goed om te lezen dat de opleiding aan je verwachtingen heeft voldaan. Aan enthousiasme geen gebrek ;-) Groetjes, Liesbeth & Ursula

- 21-01-2021 16:31
Dannay Soto
starstarstarstarstar_half
Dannay Soto
9
Verkoopstyling: 9-weekse online Opleiding Vastgoedstylist (vastgoedstyling)

"Beoordeling geldt voor beide vrouwelijke docenten/oprichtsters van de opleiding.
Helder, correct, duidelijk, overzichtelijk en vooral waren de beide docenten uiterst vriendelijk en behulpzaam daar waar mogelijk.

Modules waren helder en duidelijk van opzet. Tijd die je voor een module kon nemen vond ik meer dan voldoende, zo had je stok achter de deur om bij te blijven. " - 15-01-2021 11:51

"Beoordeling geldt voor beide vrouwelijke docenten/oprichtsters van de opleiding. Helder, correct, duidelijk, overzichtelijk en vooral waren… alles lezen - 15-01-2021 11:51

Beste Dannay, bedankt voor de positieve feedback. Fijn om te horen dat de online opleiding jou goed is bevallen. We zien inderdaad dat de kwaliteit van het ingeleverde huiswerk door de gezamenlijke online sessies hoog is en iedereen zo wordt uitgedaagd om bij te blijven. Wij wensen je veel succes met je nieuwe carrière!

- 15-01-2021 11:51
starstarstarstarstar_half
Michelle Timp
9
Verkoopstyling: 9-weekse online Opleiding Vastgoedstylist (vastgoedstyling)

"Een zeer prettige en leuke tijd gehad tijdens de opleiding vastgoedstyling. De lessen waren duidelijk en inspirerend. Het contact en tips met de andere cursisten was ook zeer prettig en leuk! Zo zie je dingen die je zelf niet zijn opgevallen. Een aanrader is deze opleiding zeker!" - 23-11-2020 08:44

"Een zeer prettige en leuke tijd gehad tijdens de opleiding vastgoedstyling. De lessen waren duidelijk en inspirerend. Het contact en tips me… alles lezen - 23-11-2020 08:44

Marga Hulsebos
starstarstarstarstar
Marga Hulsebos
10
Verkoopstyling: 9-weekse online Opleiding Vastgoedstylist (vastgoedstyling)

"Ik heb de opleiding vastgoedstylist gevolg. IK vond het een erg leerzame, leuke, interessante opleiding. De opleiding is online, maar er is veel contact met de cursusleiders, wat het erg persoonlijk maakt. Ik heb veel inzicht gekregen in het verkoopklaar maken van woningen. Deze opleiding is zeker een aanrader! " - 10-06-2019 11:08

"Ik heb de opleiding vastgoedstylist gevolg. IK vond het een erg leerzame, leuke, interessante opleiding. De opleiding is online, maar er is … alles lezen - 10-06-2019 11:08

Bedankt Marga voor je positieve feedback. Je hebt de opleiding met goed resultaat afgerond. Was ook ontzettend leuk om te zien hoe jij tijdens de praktijkdag al bij de verkopers thuis aan het stylen ging. We wensen je heel veel succes als vastgoedstylist en blijven je graag ondersteunen in de Vastgoedstyling Community. Groetjes, Liesbeth & Ursula

- 10-06-2019 11:08
Sanne Gerdez MBA
starstarstarstarstar_border
Sanne Gerdez MBA
Docent
8
Verkoopstyling: 9-weekse online Opleiding Vastgoedstylist (vastgoedstyling)

"Liesbeth en Ursula hebben ontzettend veel vakkennis in huis en zijn echte professionals. Het tempo mocht wat mij betreft hoger. Dit geldt ook voor de videolessen. Ik houd ervan om gericht ergens doorheen te gaan en te verdiepen daar waar ikzelf behoefte heb. Het niveau is prima te doen.
Je krijgt concrete feedback op de gemaakte opdrachten wat ik zeer heb gewaardeerd. Hier kun je echt iets mee en is zeer waardevol. " - 28-05-2019 06:31

"Liesbeth en Ursula hebben ontzettend veel vakkennis in huis en zijn echte professionals. Het tempo mocht wat mij betreft hoger. Dit geldt oo… alles lezen - 28-05-2019 06:31

starstarstarstarstar_border
Bernadette Zwart - Hintzbergen
8
Verkoopstyling: 9-weekse online Opleiding Vastgoedstylist (vastgoedstyling)

"Ik ben zeer tevreden over de online opleiding. Duidelijke en heldere lesstof die voldeed aan mijn verwachting. De inhoud van de lesstof vond ik goed en praktisch. De gebruiksvriendelijkheid van het online programma vond ikzelf minder (las ook dat anderen daar soms moeite mee hadden). Ik ben zeer positief over de bereikbaarheid van de opleiders." - 25-04-2019 07:47

"Ik ben zeer tevreden over de online opleiding. Duidelijke en heldere lesstof die voldeed aan mijn verwachting. De inhoud van de lesstof vond… alles lezen - 25-04-2019 07:47

Hi Bernadette, fijn om te horen dat je ze positief bent over de opleiding. We hebben inderdaad begin dit jaar wat technische problemen ondervonden met het e-learning systeem. Die zijn gelukkig al lang weer opgelost. We blijven continue verbeteren (inhoudelijk als technisch) en waren gelukkig altijd goed bereikbaar voor jou ;-) We wensen je heel veel succes met je nieuwe carrière als vastgoedstylist! Groetjes, Ursula en Liesbeth

- 25-04-2019 07:47
starstarstarstarstar_half
Miriam Bouwman
9
Verkoopstyling: 9-weekse online Opleiding Vastgoedstylist (vastgoedstyling)

"De basisopleiding Vastgoedstylist bij de Vastgoedstyling Opleiding is een leuke en leerzame opleiding. In 9 weken leer je thuis achter de computer hoe je een huis kunt presenteren voor de verkoop. De contacten met de docenten verlopen prettig. Zij zijn enthousiast en staan altijd voor je klaar. Het huiswerk wordt gelijk nakeken en éen keer per week is er een uurtje waar je met docenten en mede-cursisten kunt sparren en vragen kunt stellen. Blij dat ik deze opleiding gekozen heb en ga nu vol enthousiasme verder met de ' Expert' variant.

" - 09-04-2019 14:28

"De basisopleiding Vastgoedstylist bij de Vastgoedstyling Opleiding is een leuke en leerzame opleiding. In 9 weken leer je thuis achter de co… alles lezen - 09-04-2019 14:28

Enthousiaste cursisten zoals jij, daar zijn we altijd heel blij mee. Fijn dat je gebruik maakt van de vele contactmomenten die we hebben in de Vastgoedstyling Community. Ook leuk om deze week bij jou thuis te komen tijdens een van de Live Inspiratie sessies, die we een aantal keer per jaar organiseren voor alle cursisten. Tot vrijdag! Groetjes, Liesbeth & Ursula

- 09-04-2019 14:28
starstarstarstarstar
Landhuis
10
Verkoopstyling: 9-weekse online Opleiding Vastgoedstylist (vastgoedstyling)

"De opleiding zit goed in elkaar. De uitleg is helder en diepgaand. De combinatie van thuis leren, begeleiding via de community en de praktijkdagen is een ideale combinatie! De docenten reageren heel snel op vragen die ik stelde via mail of in de community. En ze zijn heel professioneel!" - 19-12-2018 18:38

"De opleiding zit goed in elkaar. De uitleg is helder en diepgaand. De combinatie van thuis leren, begeleiding via de community en de praktij… alles lezen - 19-12-2018 18:38

Fleur Heijdelberg-Groenewegen
starstarstarstarstar_half
Fleur Heijdelberg-Groenewegen
Gecertificeerd Vastgoedstylist bij +Fleur Vastgoedstyling
9
Verkoopstyling: 9-weekse online Opleiding Vastgoedstylist (vastgoedstyling)

"Het niveau van de opleiding ligt hoog. Er zijn verschillende modules met bijbehorende opdrachten. Het fijne is dat je wekelijks de mogelijkheid hebt om met de docenten te overleggen. Zij zijn daarnaast ook via de mail zeer toegankelijk. De feedback van de docenten is effectief, gericht en opbouwend. Ik ben zeer tevreden over deze opleiding en zal een vervolgopleiding ook bij hen gaan volgen." - 11-10-2018 20:56

"Het niveau van de opleiding ligt hoog. Er zijn verschillende modules met bijbehorende opdrachten. Het fijne is dat je wekelijks de mogelijkh… alles lezen - 11-10-2018 20:56

Bedankt Fleur voor de positieve feedback. Wij vonden het heel leuk jou het vak van vastgoedstyling te leren. We wensen je heel veel succes als vastgoedstylist!

- 11-10-2018 20:56
starstarstarstarstar_border
Jet Beijer
8
Verkoopstyling: 9-weekse online Opleiding Vastgoedstylist (vastgoedstyling)

"Online cursus met als groot voordeel dat je op elk gewenst tijdstip niet alleen de cursus kunt volgen maar ook deel kunt nemen aan webinars ( die je later terug kunt kijken/ volgen)" - 19-06-2018 18:42

"Online cursus met als groot voordeel dat je op elk gewenst tijdstip niet alleen de cursus kunt volgen maar ook deel kunt nemen aan webinars … alles lezen - 19-06-2018 18:42

Geertrui De Bruyn
starstarstarstarstar
Geertrui De Bruyne
10
Verkoopstyling: 9-weekse online Opleiding Vastgoedstylist (vastgoedstyling)

"Deze cursus was echt een 'eye opener' voor mij. De opleiding is online, wat maakt dat je ze op je eigen tempo kan volgen, maar op regelmatige tijdstippen heb je contact met de cursisten (via webinars of online) wat de opleiding ook heel persoonlijk maakt. Ik heb van deze opleiding genoten en er heel wat van opgestoken. Ik start zelfs binnenkort als zelfstandig vastgoedstylist !" - 19-04-2018 15:21

"Deze cursus was echt een 'eye opener' voor mij. De opleiding is online, wat maakt dat je ze op je eigen tempo kan volgen, maar op regelmatig… alles lezen - 19-04-2018 15:21

Dank je wel voor het delen van je ervaring, Geertrui. We wensen je heel veel succes met het opstarten van je bedrijf. Als je vragen hebt, dan kun je ons uiteraard via de Vastgoedstyling Community bereiken. Hartelijke groet, Liesbeth en Ursula.

- 19-04-2018 15:21
Ursula Ouwerkerk - Keurmerkstylist Vastgoed
Ursula Ouwerkerk
Keurmerkstylist Vastgoed
10
Liesbeth Oldeman - Keurmerkstylist Vastgoed
Liesbeth Oldeman
Keurmerkstylist Vastgoed
8,5

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)