Intervisie voor Pedagogisch Coach

Niveau
Tijdsduur
Logo van WerkendLeren

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

WerkendLeren biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

Deze training van WerkendLeren is bedoeld voor medewerkers in de kinderopvang die de opleiding HBO coaching reeds hebben afgerond en de behoefte hebben om zich verder te verdiepen en bekwamen. De cyclus bestaat uit 3 activerende bijeenkomsten van elk 3 uur over een periode van ca. 12 maanden. Deze bijeenkomsten bieden de nodige ondersteuning voor coaches die worstelen met het invullen van hun rol als coach. Vanuit je eigen leervraag en de vragen waar jij in de dagelijkse praktijk als coach tegenaan loopt, ga je aan de slag met andere HBO coaches uit het werkveld. In elke bijeenkomst staat de eigen praktijkcasuistiek centraal, zodat je elkaar kunt helpen en aanvullen in het optimaliseren van …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Pedagogiek, Intervisie, Coaching, Leerpsychologie en Onderwijsmanagement / Onderwijskunde.

Deze training van WerkendLeren is bedoeld voor medewerkers in de kinderopvang die de opleiding HBO coaching reeds hebben afgerond en de behoefte hebben om zich verder te verdiepen en bekwamen. De cyclus bestaat uit 3 activerende bijeenkomsten van elk 3 uur over een periode van ca. 12 maanden. Deze bijeenkomsten bieden de nodige ondersteuning voor coaches die worstelen met het invullen van hun rol als coach. Vanuit je eigen leervraag en de vragen waar jij in de dagelijkse praktijk als coach tegenaan loopt, ga je aan de slag met andere HBO coaches uit het werkveld. In elke bijeenkomst staat de eigen praktijkcasuistiek centraal, zodat je elkaar kunt helpen en aanvullen in het optimaliseren van de rol als coach. Op deze manier blijf je op een doeltreffende manier aan de slag met wat je geleerd hebt en leer je extra verdiepende vaardigheden die weer kunnen worden toegepast in de praktijk. Dit vormt bovendien een mooie manier om te functioneren in een netwerk van professionals in de kinderopvang. Dit programma is opgesteld en wordt uitgevoerd in samenwerking met hogeschool Windesheim.

De intervisiesessies worden geleid door ervaren trainers met veel ervaring met coaching in de praktijk (bijvoorbeeld de trainer vanuit de basiscursus). Met behulp van verschillende intervisiemethoden, word je ondersteund in de implementatie en de verdieping van coachvaardigheden in de praktijk.

In elke bijeenkomst staat de eigen praktijkcasuïstiek centraal, zodat je elkaar kunt helpen en aanvullen in het optimaliseren van de rol als coach. Ook wordt er in de intervisie sessies ruimte geboden om nog extra en in verdiepende zin te oefenen met wat er geleerd is in de basiscursus.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)