WTB Trainingen B.V. / De Techniekschool

Adres:

Vijzelmolenlaan 1
3447 GX Woerden

Beschrijving

WTB Trainingen is een organisatie die Technische trainingen verzorgt op het gebied van werktuigbouwkunde. Wilt u voor de aankomende jaren uw kennis en vaardigheden vergroten of specifieker maken? Dan helpen wij u met het helder maken van uw opleidingsvraag en ondersteunen door middel van kennisoverdracht. Naast het overdragen van kennis bieden wij ook technische ondersteuning bij het ontwerpen en …

Lees de volledige beschrijving

WTB Trainingen is een organisatie die Technische trainingen verzorgt op het gebied van werktuigbouwkunde. Wilt u voor de aankomende jaren uw kennis en vaardigheden vergroten of specifieker maken? Dan helpen wij u met het helder maken van uw opleidingsvraag en ondersteunen door middel van kennisoverdracht. Naast het overdragen van kennis bieden wij ook technische ondersteuning bij het ontwerpen en produceren van producten. In dit soort gevallen bieden wij Intervisie, Supervisie en/of Coaching aan.

Kijk op onze website voor een compleet overzicht van diensten en trainingsaanbod.

www.wtb-trainingen.nl

Ervaring met WTB Trainingen B.V. / De Techniekschool?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij WTB Trainingen B.V. / De Techniekschool? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Producten (146)