Leiderschap op Afstand

Niveau
Tijdsduur
Logo van YEARTH Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 YEARTH Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 2.181 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2019: #3 in Persoonlijke Effectiviteit en #3 beste grote opleider.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2018: #1 in HR, #1 in Opleiding & Onderwijs, #1 in Vitaliteit & Gezondheid en #1 beste grote opleider.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2017: #1 in Opleiding & Onderwijs, #1 in Sport & Vitaliteit, #3 in HR en #3 in Sales.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: #1 in Opleiding & Onderwijs, #2 in Management en #2 in Sales.

Lees meer over Beste Opleider 2019.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

YEARTH Academy biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Almere / Lelystad, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Hilversum, Maastricht, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Beschrijving

Wist je dat al onze trainingen ook online gevolgd kunnen worden? We hebben diverse mogelijkheden om deze online te volgen, zowel individueel als klassikaal!

Thuiswerken en hierdoor meer online moeten afstemmen, is iets wat de meeste organisaties al langer kennen. De snelheid en de omvang waarin dit nu plaatsvindt, is echter voor velen nieuw. De huidige pandemie heeft het werken in virtuele teams in een stroomversnelling gebracht. Op een effectieve manier samenwerken vanuit je eigen vertrouwde omgeving vraagt echter naast discipline vooral leiderschap. Een leiderschapsvorm die er zorg voor draagt dat mensen met elkaar verbonden blijven. Hierbij is het van belang om te blijven gaan voor een gezamenlijk doel en niet te verdwalen in beslommeringen bij gebrek aan een gedegen referentiekader. De meeste managers worstelen nog met het inrichten van een …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Leiderschap, Strategisch management, Motiveren, Teambuilding en Operationeel management.

Wist je dat al onze trainingen ook online gevolgd kunnen worden? We hebben diverse mogelijkheden om deze online te volgen, zowel individueel als klassikaal!

Thuiswerken en hierdoor meer online moeten afstemmen, is iets wat de meeste organisaties al langer kennen. De snelheid en de omvang waarin dit nu plaatsvindt, is echter voor velen nieuw. De huidige pandemie heeft het werken in virtuele teams in een stroomversnelling gebracht. Op een effectieve manier samenwerken vanuit je eigen vertrouwde omgeving vraagt echter naast discipline vooral leiderschap. Een leiderschapsvorm die er zorg voor draagt dat mensen met elkaar verbonden blijven. Hierbij is het van belang om te blijven gaan voor een gezamenlijk doel en niet te verdwalen in beslommeringen bij gebrek aan een gedegen referentiekader. De meeste managers worstelen nog met het inrichten van een optimale online samenwerking en vooral welke rol zij daarbij kunnen innemen. Deze training geeft jou als leidinggevende alle benodigd inzichten en tools om je team online te laten excelleren.

Iets voor jou

De training “Leidinggeven op afstand” is bestemd voor teamleiders, projectleiders en managers.

Resultaat

Na de training “Leidinggeven op afstand” ben je in staat om jouw team optimaal aan te sturen op afstand. Je hebt geleerd hoe effectief te blijven samenwerken en wanneer controle te nemen of meer te kunnen loslaten. Je bent in staat de verwachtingen goed te managen waarbij het beoogde resultaat wordt behaald.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)