Vind & vergelijk 180 boeken op Springest

Opleidingen in de zorg

Hier vind je een overzicht van opleidingen in de zorg die je kan aanvragen met de UWV scholingsvoucher. Klik op het onderwerp en vind een geschikte training! Is het nog niet helemaal duidelijk? Als je niet zeker weet onder welke categorie jouw boek valt, kun je via de zoekbalk rechts ook makkelijk en snel zoeken. Bekijk hier een aantal veelgestelde vragen over de UWV scholingsvoucher.


Behalve boeken lezen, kun je ook een thuisstudie of e-learning vanuit huis volgen.

Hulp nodig?

Staat het boek van jouw keuze er niet tussen of kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag verder! Neem contact op met één van onze leeradviseurs op telefoonnummer 085 744 0830 of email info@springest.nl.

Blijf leren met boeken

Met bijna 2000 boeken in verschillende onderwerpen is er voor iedereen een geschikt boek te vinden. Verbeter je persoonlijke effectiviteit met een boek over time management, leer meer over hoe je dagelijks wordt beinvloed door neuromarketing, word een betere manager met deze boeken over leiderschap en nog veel meer.

Bewaar je boek

Heb je een interessant boek gevonden, maar nog geen tijd om het te lezen? Sla het op! Klik op de pagina van het boek dat jij wilt bewaren op het hartje, rechts op de pagina. Je vindt het boek dan terug in je Mijn Springest omgeving, onder lijsten.

Tip: Maak een aparte lijst voor boeken! Zo leg je je eigen bibliotheek aan.

126.113 ervaringen

Voor elke ingevulde ervaring doneert Springest €1 aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken: