Incompany training nodig? (ook online!)

Help mij met een match

Tip tijdens de Coronacrisis: Een incompany training kan natuurlijk ook online. Springest kan voor u samen met de aanbieders het online organiseren uit handen nemen. Zij vertalen uw leerbehoefte naar online middelen, en regelen samen met Springest en u de communicatiesoftware die past bij uw organisatie. Bekijk voor meer tips ons blog artikel: Hoe organiseer je een online training.

Bent u van plan om een incompany training voor meerdere collega’s te organiseren? Of wilt u als HR manager een grote groep personeel bij laten scholen? Dan is een incompany training vaak een goede keuze. Een incompany training heeft veel voordelen. Met een incompany training bespaart u vaak kosten en krijgt u echt een training op maat gemaakt. Lees ook onze 7 tips voor een succesvolle incompany training.

Ontvang 3 gratis incompany training offertes

Springest biedt als enige in Nederland een bemiddelingsservice aan voor bedrijven of groepen die graag een training incompany willen volgen. Met behulp van ons netwerk van meer dan 6400 aangesloten opleiders is het verzamelen en vergelijken van meerdere offertes nog nooit zo makkelijk geweest. Lees alle ervaringen met onze service incompany trainingen .

Een Incompany training is vaak in 5 minuten geregeld:

  1. Vul uw wensen in op ons incompany formulier
  2. Wij bellen u en maken uw aanvraag compleet
  3. Wij sturen de aanvraag uit naar alle opleiders binnen de relevante categorie
  4. Maximaal 3 passende opleiders bellen u en doen u een voorstel op maat
  5. U kiest hieruit de meest passende opleider

Let op: vul in dit formulier geen URL in!

Wat zou je graag zien in deze incompany training?

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Contactgegevens

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)