Art2Change

Art2Change

Adres:

Trompstraat 1d2
2202 KP Noordwijk

Beschrijving

De kunst van betekenisvolle beweging in organisaties door cultuur- en gedragsverandering.

Wil jij als leider duurzame veranderingen realiseren? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

De kortste weg naar duurzame veranderingen gaat via de weg van gedragsverandering. Het is onze missie om leiders in organisaties kennis en expertise te bieden over cultuur-, gedragsveranderingen en transformaties z…

Lees de volledige beschrijving

De kunst van betekenisvolle beweging in organisaties door cultuur- en gedragsverandering.

Wil jij als leider duurzame veranderingen realiseren? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

De kortste weg naar duurzame veranderingen gaat via de weg van gedragsverandering. Het is onze missie om leiders in organisaties kennis en expertise te bieden over cultuur-, gedragsveranderingen en transformaties zodat zij veerkrachtiger worden en beweging kunnen creëren. Wij geloven in duurzame verandering in co-creatie.

Art2Change verstaat de kunst van het veranderen. Wij helpen leiders graag bij cultuur- en gedragsveranderingen. Wij hebben jarenlange ervaring als veranderexperts in grote professionele organisaties. Wij zijn in staat te kiezen uit een breed pallet van verschillende methoden en interventies en leveren daarbij maatwerk. Wij gebruiken meerdere lenzen om naar organisaties en naar veranderen te kijken. Zoals systemisch werken en systeemdenken, corporate antropologie, sociale psychologie en verandermanagement. Voor opdrachten waar dat gewenst is werken wij samen met een netwerk aan ervaren trainers & adviseurs.

Wij maken inzichtelijk waarom mensen doen wat ze doen en laten zien hoe je de cultuur en gedrag beïnvloedt. Wij zoeken naar de vraag achter de vraag. We gaan samen observeren, analyseren, doelgedragingen bepalen, communiceren, veranderen en reflecteren. We besteden aandacht aan het verbinden van aanwezige kwaliteiten en talenten in organisaties om zo nog beter kansen en potentieel in de organisatie te benutten. Vaak is creativiteit nodig om ingewikkelde complexe problemen op te lossen. Op een slimme manier verbinden en combineren, integreren, van elkaar leren, op elkaar voortbouwen en naar elkaar luisteren. Als leider wil jij – net als wij – toch ook niets liever dan dat de organisatieverandering slaagt?

Ervaring met Art2Change?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Art2Change? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.