TMap® Suite Test Engineer (TMSTE.NL)

Niveau
Tijdsduur

TMap® Suite Test Engineer (TMSTE.NL)

CVA Informatica Opleidingen
Logo van CVA Informatica Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 CVA Informatica Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 2 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

CVA Informatica Opleidingen biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Almere / Lelystad, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Roermond, Rotterdam, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

De doelstelling van de cursus TMap® Suite Test Engineer is het leren voorbereiden, specificeren en uitvoeren van testen volgens de bekende testmethodiek TMap® Suite. De cursus TMap® Suite Test Engineer is vooral bestemd voor (beginnende) testers, gebruikers, ontwikkelaars en beheerders die zich bezighouden met het testen van informatiesystemen en softwareproducten. Om succesvol aan deze cursus deel te kunnen nemen is enige voorkennis op het gebied van systeemontwikkeling en testen noodzakelijk. In deze cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde: Het kader en belang van testen. Wat is gestructureerd testen? De TMap® Suite. De testmanagement activiteiten. De testuitvoerende activiteiten.…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Test Suite, TMap, Software Testing, Testmanagement en Testautomatisering.

De doelstelling van de cursus TMap® Suite Test Engineer is het leren voorbereiden, specificeren en uitvoeren van testen volgens de bekende testmethodiek TMap® Suite. De cursus TMap® Suite Test Engineer is vooral bestemd voor (beginnende) testers, gebruikers, ontwikkelaars en beheerders die zich bezighouden met het testen van informatiesystemen en softwareproducten. Om succesvol aan deze cursus deel te kunnen nemen is enige voorkennis op het gebied van systeemontwikkeling en testen noodzakelijk. In deze cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde: Het kader en belang van testen. Wat is gestructureerd testen? De TMap® Suite. De testmanagement activiteiten. De testuitvoerende activiteiten. De fasering van het testproces. De verschillende testsoorten en testvormen. Wat zijn ontwikkeltesten? Testen in een Agile team. Test Driven Development. Het ontwerpen van testen. Testontwerptechnieken. Dekkingsvormen. Testgevallen maken. Het toepassen van de TMap methodiek in verschillende omgevingen. Hoe te testen in een Scrum of DevOps-omgeving. Het voorbereiden van het examen TMap® Suite Test Engineer van EXIN.

Al onze cursussen kunnen zowel klassikaal, individueel als online vanuit ons virtuele klaslokaal worden verzorgd. Ook alle examens kunnen op locatie, bij ons of online worden afgenomen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)