Financiële Cursussen & Opleidingen

Waar voor je geld! Dat is waar de aanbieders van onderstaande cursussen financieel management voor gaan. In opleidingen die erop gericht zijn het financieel inzicht te vergroten. Net zo goed als in de trainingen die zich juist weer meer richten op de ICT zijde van de financiële medaille.

Het vakgebied is op alle fronten continu in ontwikkeling. En als er ergens qua opleiding letterlijk veel winst te behalen is, dan is het vanzelfsprekend hier. Bij de opleidingen en de cursussen boekhouding, financiële administratie en financieel management. Overzichtelijk bijeengebracht op Springest.

Beste aanbieders in Financieel helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2021)
1Hoffelijk
star 9,2 (42 ervaringen)
2Succesvol tot én met Pensioen
star 9,0 (21 ervaringen)
3Lindenhaeghe
star 8,6 (41 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar_half
Pascal Van den Brink
9
Opleiding Wft Inkomen

"Ik ben echt fan van klassikaal. Ik neem de stof dan beter op en ook nu in corona-tijd even een uitje! Waardevolle gesprekken ook met nede-cursisten.

De trainer wist mij te boeien en geboeid te blijven gedurende de dag. " - 28-07-2021 21:03

"Ik ben echt fan van klassikaal. Ik neem de stof dan beter op en ook nu in corona-tijd even een uitje! Waardevolle gesprekken ook met nede-cu… alles lezen - 28-07-2021 21:03

starstarstarstarstar
Mirjam Moorman-Tiemessen
Klantadviseur
10
Pensioencoaching & Financiële Planning ★ (Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling | Pensioen in Zicht | Wanneer met Pensioen)

"Emiel gaf bij introductie direct een vertrouwd gevoel.
Door doorvragen en aanvullen gedachten in onverwachte richting gestuurd. Daardoor beter verdiept in achtergrond en toekomst.
Einddocument is een mooie samenvatting van de cursus. " - 27-07-2021 10:29

"Emiel gaf bij introductie direct een vertrouwd gevoel. Door doorvragen en aanvullen gedachten in onverwachte richting gestuurd. Daardoor b… alles lezen - 27-07-2021 10:29

starstarstarstarstar
Rob Molenaar
10
Opleiding Wft Basis

"Zeer goede duidelijke en praktische online opleiding met toetsen per onderdeel en hoofdstuk en afsluitende toetsen en goeie examen trainingen. Het is een plezier om zo te kunnen studeren en de kans is vanwege de opzet zeer groot dat je slaagt. Ik ga zeker alle verdere WFT opleidingen via Hoffelijk doen. Vooral ook ook omdat de service en communicatie zeer plezierig is en meer dan uitstekend. Chapeau!!" - 26-07-2021 19:26

"Zeer goede duidelijke en praktische online opleiding met toetsen per onderdeel en hoofdstuk en afsluitende toetsen en goeie examen traininge… alles lezen - 26-07-2021 19:26