Hobby & Vrije Tijd Cursus / Cursussen

Een hobby cursus in je vrije tijd volgen is natuurlijk een perfecte manier om jezelf te ontwikkelen. De cursussen en trainingen die je hier vindt zijn van veel verschillende instituten en gaan over een breed scala aan onderwerpen.

Of je nu voor je hobby een cursus muziek spelen zoekt, of iets om je creativiteit meer in kwijt te kunnen, in dit overzicht kun je ze allemaal vergelijken. Kies hieronder snel het onderwerp van je training of cursus en maak van je hobby misschien wel je beroep!

Beste aanbieders in Hobby & Vrije Tijd helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2020)
1Competence Factory
star 9,0 (40 ervaringen)
2UNLP
star 8,8 (29 ervaringen)

Recente ervaringen

Jöran Aerns
starstarstarstarstar_border
Jöran Aerns
Frontend Developer / Interaction Designer
8
Blues Monday (Vergroot met muziek de effectiviteit van je workshop, training, teamcoaching)

"Blues Monday was een heel interessante maar ook plezierige middag training met zeer kundige facilitators.

Leerzame workshops over het inzetten van muziek om een betere verbinding in teams mogelijk te maken.

Waarschuwing, als je hier aan meedoet zal Blue Monday nooit meer hetzelfde zijn!" - 27-01-2020 09:13

"Blues Monday was een heel interessante maar ook plezierige middag training met zeer kundige facilitators. Leerzame workshops over het in… alles lezen - 27-01-2020 09:13

starstarstarstarstar
Karin Lalleman
Levensloopcoach voor mensen met autisme
10
Droom, Leef, Geniet Theater

"Super weekend gehad. Wat een Supermannen, Vincent & Marcel!! Het bleef boeien en vond het geen onzin en hhhheeeeeeellll erg genoten.....dank je wel!!

Verbeterpunten;
- muziek stond soms te hard bij een trance ...
- zorg dat de techniek een verjaardagsnummer klaar heeft staan bv happy birthday van stevie wonder 🙃🎈🎉, want er waren er twee jarig zondag..
- de zwijmelnummers vond ik wat té zwijmelig, daar zou ik wat stoerdere mooiere nummers invoegen.
- de vrijwilligers vonden wij er wat ‘slordig’ uitzien, in vergelijking met de presentators, waarschijnlijk door de oranje pasvormloze shirts.
-de vrijwilligers zou ik allen coachen op fitte uitstraling, enthousiasme.... dat was Vincent en Marcel juist heel erg uitstralen miste ik bij veel van hen.
" - 23-01-2020 20:21

"Super weekend gehad. Wat een Supermannen, Vincent & Marcel!! Het bleef boeien en vond het geen onzin en hhhheeeeeeellll erg genoten.....dank… alles lezen - 23-01-2020 20:21

starstarstarstarstar
Bas Hoeberigs
Marketeer
10
Effectief Communiceren: Zakelijk Tekenen

"Deze manier van communiceren is wat mij betreft zoals het altijd zou moeten. Helder, to the point, efficiënt en leuk. Deze cursus is een absolute aanrader. Complimenten aan de trainer!" - 20-01-2020 21:33

"Deze manier van communiceren is wat mij betreft zoals het altijd zou moeten. Helder, to the point, efficiënt en leuk. Deze cursus is een abs… alles lezen - 20-01-2020 21:33