Basiscursus logistiek - De juiste producten op tijd op de goede plaats krijgen

Type product
Niveau

Basiscursus logistiek - De juiste producten op tijd op de goede plaats krijgen

Icademy
Logo van Icademy
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7 Icademy heeft een gemiddelde beoordeling van 7 (uit 13 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Heb jij iets met logistiek? Werk je in een distributiecentrum? Dan heb je een grote kans dat je eigenlijk alleen iets af weet van de dingen die jij op jouw afdeling moet doen. Als je er behoefte aan hebt om meer overzicht te krijgen over het grotere geheel waarbinnen jij jouw werk doet, dan is deze online basiscursus precies wat je zoekt.

In de online 'Basiscursus Logistiek' word je in acht hoofdstukken plus een samenvattende module vertrouwd gemaakt met alle dingen die je moet weten om de zogenaamde logistieke keten te begrijpen. In het eerste hoofdstuk krijg je uitleg over de betekenis van logistiek voor de detailhandel. Het tweede onderdeel gaat over de inkoop aan het begin van de keten. …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Logistiek, Heftruckcertificaat, Lasten verplaatsen, Logistiek Medewerker en ESlog.

Heb jij iets met logistiek? Werk je in een distributiecentrum? Dan heb je een grote kans dat je eigenlijk alleen iets af weet van de dingen die jij op jouw afdeling moet doen. Als je er behoefte aan hebt om meer overzicht te krijgen over het grotere geheel waarbinnen jij jouw werk doet, dan is deze online basiscursus precies wat je zoekt.

In de online 'Basiscursus Logistiek' word je in acht hoofdstukken plus een samenvattende module vertrouwd gemaakt met alle dingen die je moet weten om de zogenaamde logistieke keten te begrijpen. In het eerste hoofdstuk krijg je uitleg over de betekenis van logistiek voor de detailhandel. Het tweede onderdeel gaat over de inkoop aan het begin van de keten. De verschillende aspecten van het goederenbeheer wordt in twee hoofdstukken breed behandeld, afgewisseld met een onderdeel over 'inslag en opslag'. Ook wordt in een afzonderlijk hoofdstuk uitgebreid aandacht besteed aan de zogenaamde 'orderproductie' binnen het distributiecentrum. De laatste twee onderdelen gaan in op het eind van de logistieke keten, namelijk expeditie en transport. Elke module wordt afgesloten met een bijbehorende toets. De online 'Basiscursus Logistiek' wordt afgesloten met een toets over alle onderdelen.

Duur

De acht onderdelen van de 'Basiscursus Logistiek' duren samen ongeveer zes uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 4 weken.

Doelgroep

Deze online training is geschikt voor mensen die in een distributiecentrum werken en graag een goed en duidelijk overzicht willen krijgen over de gehele logistieke keten. Als je de 'Basiscursus Logistiek' wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Samenwerken en overleggen, Materialen en middelen inzetten, Plannen en organiseren, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten, Instructies en procedures opvolgen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus 'Basiscursus logistiek - De juiste producten op tijd op de goede plaats krijgen' bestaat uit:

 • VideoColleges
 • E-books
 • Diverse checklists
 • Leerjournaal
 • Samenvatting
 • Invullijst prestatie-indicatoren
 • Tilinstructie
 • Diverse begrippenlijsten
 • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus 'Basiscursus logistiek - De juiste producten op tijd op de goede plaats krijgen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.

De garanties van Icademy

 • De meest effectieve manier van leren door een combinatie van beeld, geluid en interactiviteit.
 • Leer in 20% van de tijd 80% van wat je echt moet weten; vandaag leren = vandaag doen.
 • Begin direct en studeer waar en wanneer je maar wilt.
 • Slaag voor de toets en je ontvangt een gewaarmerkt certificaat.
 • Maximaal leerrendement tegen minimale kosten.

Wij zijn er van overtuigd dat je bij Icademy de beste e-learningcursus tegen de beste prijs krijgt. Daarom geven we je je geld terug als je kunt aantonen dat je bij een andere opleider een soortgelijke e-learningcursus hebt gevolgd met een betere prijs/kwaliteitsverhouding.

Het enige wat je hoeft te doen is het aanvraagformulier volledig invullen en dit samen met de factuur en het certificaat van de andere cursus naar ons toe sturen. Je ontvangt dan binnen twee weken je geld terug. Klik hier om gebruik te maken van de Geld Terug Garantie.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
 • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
 • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Logistiek.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)