Data visualisatie in Excel

Type product

Data visualisatie in Excel

icttrainingen.nl
Logo van icttrainingen.nl
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,2 icttrainingen.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 7,2 (uit 9 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Excel grafieken zijn een heel belangrijke tool voor het visualiseren van data.

Met al de verschillende grafieken die Excel aan biedt, is er altijd wel eentje die goed bij je wensen past. In deze training leer je welke grafieken je kunt gebruiken voor verschillende soorten data, en hoe je deze grafieken maakt. Je start de training met het importeren van data uit een bestaand workbook, Microsoft Access database, en CSV en JSON file formats in een nieuwe spreadsheet. Vervolgens gebruik je de Power Query optie om je data te ordenen in kolommen, rijen en labels. Daarna ga je de verschillende grafieken ontdekken. Je begint met een eenvoudige lijn grafiek, waarbij je de namen, labels, titels, y-as …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Datavisualisatie, Excel, Big Data, Data Analyse en Data management.

Excel grafieken zijn een heel belangrijke tool voor het visualiseren van data.

Met al de verschillende grafieken die Excel aan biedt, is er altijd wel eentje die goed bij je wensen past. In deze training leer je welke grafieken je kunt gebruiken voor verschillende soorten data, en hoe je deze grafieken maakt. Je start de training met het importeren van data uit een bestaand workbook, Microsoft Access database, en CSV en JSON file formats in een nieuwe spreadsheet. Vervolgens gebruik je de Power Query optie om je data te ordenen in kolommen, rijen en labels. Daarna ga je de verschillende grafieken ontdekken. Je begint met een eenvoudige lijn grafiek, waarbij je de namen, labels, titels, y-as en x-as kan aanpassen. Vervolgens ga je steeds meer complexe 2D en 3D grafieken ontdekken.

De volgende grafieken en diagrammen komen aan bod in deze training:

 • Lijngrafiek;
 • Kolomdiagram;
 • Staafdiagram;
 • Histogram;
 • Oppervlakte diagram;
 • Aandelengrafieken;
 • Radardiagram;
 • Treemaps;
 • Donuts;
 • Sunburst-plots;
 • Gantt grafieken.

Uw Resultaat:

Na het succesvol afronden van deze training ben je in staat om met behulp van Excel grafiek...

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)