MicroTraining BV

Adres:

Kardinaalsmuts 39
5432AA Cuijk

Beschrijving

„Herhaling is de beste remedie.“ Of het nou het bespelen van een muziekinstrument is of de juiste golfswing: als je niet traint wordt je ook niet beter. Dit principe kan ook worden toegepast op de hersenen. Dr. Ebbinghaus heeft al vroeg met zijn ‘vergeetcurve “aangetoond dat lesstof die niet regelmatig wordt herhaald, snel wordt vergeten. Het tegenwoordige snelle leven met de alom bekende netwerke…

Lees de volledige beschrijving

„Herhaling is de beste remedie.“ Of het nou het bespelen van een muziekinstrument is of de juiste golfswing: als je niet traint wordt je ook niet beter. Dit principe kan ook worden toegepast op de hersenen. Dr. Ebbinghaus heeft al vroeg met zijn ‘vergeetcurve “aangetoond dat lesstof die niet regelmatig wordt herhaald, snel wordt vergeten. Het tegenwoordige snelle leven met de alom bekende netwerken, heeft tevens het gevolgd dat we steeds selectieve en daarom dus ook minder gaan onthouden.  Als u deze gedachten gang volgt, komt u al snel tot inzicht dat een 2 daagse seminar lang niet meer tot beste opties behoort.

De moderne digitale apparatuur maakt het mogelijk lesmaterie bij opleidingsdeelnemers continue te blijven herhalen of om de deelnemers van extra informatie te voorzien. Zonder gebonden te zijn aan tijd en locatie van de deelnemers, kunt u individueel en op maat gemaakte materie aan hen verschaffen. Met behulp van de IOM app, is het mogelijk, cursisten een baanbrekende technologie aan te bieden, die doormiddel van intelligente herhaaltechnieken de cursisten kennisverwerving bieden.

Ervaring met MicroTraining BV?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij MicroTraining BV? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.