Hands-on LoRa developer workshop

Tijdsduur

Hands-on LoRa developer workshop

IoT Academy
Logo van IoT Academy

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Tijdens deze training krijgt de deelnemer een introductie tot LoRa; het netwerk van KPN voor Internet of Things. Aan de hand van de Marvin leert de deelnemer een werkend Proof of Concept te maken, dat werkt op het LoRa netwerk van KPN. Bij de cursus wordt Het Marvin LoRa development board geleverd, (a € 70,-) die de deelnemer na afloop van de cursus mag houden. Marvin is een plug-and-play development board voor het rapid prototypen van IoT oplossingen. Het board werkt met het open source Arduino platform, wat betekent dat je gebruik kunt maken van de enorme ontwikkelaars community om het ontwikkelproces te versnellen. Marvin maakt gebruik van Grove sensoren en heeft een USB-aansluiting zodat…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Sensoren, Procesmanagement, Procesoptimalisatie, Arduino en Python.

Tijdens deze training krijgt de deelnemer een introductie tot LoRa; het netwerk van KPN voor Internet of Things. Aan de hand van de Marvin leert de deelnemer een werkend Proof of Concept te maken, dat werkt op het LoRa netwerk van KPN. Bij de cursus wordt Het Marvin LoRa development board geleverd, (a € 70,-) die de deelnemer na afloop van de cursus mag houden. Marvin is een plug-and-play development board voor het rapid prototypen van IoT oplossingen. Het board werkt met het open source Arduino platform, wat betekent dat je gebruik kunt maken van de enorme ontwikkelaars community om het ontwikkelproces te versnellen. Marvin maakt gebruik van Grove sensoren en heeft een USB-aansluiting zodat je 'm zowel in je laptop als in een powerbank kan steken, voor configuratie en power. Leer in een avond om een werkend IoT Proof of Concept te maken waarmee je bijvoorbeeld temperatuur, licht, beweging of afstand online kunt monitoren.

De workshop is bedoelt voor iedereen die een basisbegrip wil hebben van IoT algemeen en het LoRa netwerk van KPN in het bijzonder en hier een eerste Proof of Concept op wil bouwen. Het is niet nodig om een programmeer-achtergrond te hebben. 

De cursus vindt elke tweede dinsdag van de maand plaats van 16:00 tot 21:00 in Rotterdam. Het is inclusief (pizza)diner.  

We bieden deze workshop ook bij u op locatie aan. Neem daarvoor even contact op met ons. 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze workshop. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Sensoren.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)