E-Learning Machineveiligheid - Module 1, 2 & 3

Type product

E-Learning Machineveiligheid - Module 1, 2 & 3

IVOB B.V.
Logo van IVOB B.V.
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,8 IVOB B.V. heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8 (uit 13 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Een training Machineveiligheid waarbij, vanuit veel praktijkervaring, allerlei richtlijnen / wetgeving op het gebied van Machineveiligheid behandeld worden. De nadruk zal daarbij vooral liggen op consequenties van de Europese Richtlijn Arbeidsmiddelen en de Machinerichtlijn, aangezien de meeste bedrijven hiermee te maken hebben. Tevens is er aandacht voor aanverwante Europese Richtlijnen. Enige voorkennis van de Europese Richtlijnen is niet vereist. De training start in de eerste module op een niveau dat voor iedereen haalbaar is. Onze training Machineveiligheid is een praktische cursus CE-markering, waar we vooral ingaan op de praktische uitwerking van de Europese regelgeving. Ons motto bij…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Machineveiligheid, Veiligheidstrainingen (overzicht), Keurmeester, SCIOS Scope en Functionele veiligheid.

Een training Machineveiligheid waarbij, vanuit veel praktijkervaring, allerlei richtlijnen / wetgeving op het gebied van Machineveiligheid behandeld worden. De nadruk zal daarbij vooral liggen op consequenties van de Europese Richtlijn Arbeidsmiddelen en de Machinerichtlijn, aangezien de meeste bedrijven hiermee te maken hebben. Tevens is er aandacht voor aanverwante Europese Richtlijnen. Enige voorkennis van de Europese Richtlijnen is niet vereist. De training start in de eerste module op een niveau dat voor iedereen haalbaar is. Onze training Machineveiligheid is een praktische cursus CE-markering, waar we vooral ingaan op de praktische uitwerking van de Europese regelgeving. Ons motto bij deze trainingen is “vanuit de praktijk voor praktijkmensen”. Wel willen wij u erop wijzen dat module 1 een hoog theoriegehalte heeft omdat hier de ins en outs van de regelgeving behandeld worden. Maar ook in deze module zullen we zoveel mogelijk praktijkvoorbeelden gebruiken om de richtlijnen te verduidelijken.

Deze e-learning is geheel te volgen via ons eigen platform. De gehele training is via verschillende filmpjes te volgen. Je hoeft de theorie dus niet te lezen, alles is te bekijken. Na iedere module is er een online contactmoment gepland, waarin iedereen zijn vragen kan stellen. Deelname is verplicht. Iedere module sluiten we af met een aantal vragen. Wanneer deze goed beantwoord zijn heb je het geheel goed afgesloten en krijg je ook een certificaat.

Doordat de training is opgedeeld in meerdere modules heeft u ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een gedeelte van de training. Maar ook heeft u de mogelijkheid om, als u deze training Machineveiligheid gevolgd heeft, deel te nemen aan één van onze specifieke Masterclasses.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)