SVH - Stichting voor Horeca

SVH staat achter de Nederlandse horeca. Het doel is de vakbekwaamheid in de horeca te vergroten. Samen met partners uit het onderwijs, politiek en bedrijfsleven stellen we kwaliteitseisen voor de branche vast. Op basis daarvan ontwikkelen we examens en leermiddelen voor het onderwijs, opleiders en ondernemers. Ook beheren ze de SVH Meestertitels en organiseren we diverse brancheactiviteiten. Zo levert SHV een bijdrage aan de aansluiting van het horecaonderwijs op het bedrijfsleven, dragen ze bij aan vernieuwing en vergroten ze de vakbekwaamheid in de branche.

Hoe vind en herken ik keurmerk erkende opleiders op Springest?

Klik op een logo op deze pagina om de trainingen, opleidingen en cursussen van die aanbieder te bekijken. Je kunt ook de zoekbalk, en de categorieën hiernaast gebruiken, die worden automatisch gefilterd op keurmerk erkende opleiders.

In alle zoekresultaten en op elke onderwerpspagina staan filters voor bijvoorbeeld regio, lesduur en prijs. Onder de optie "meer filters" staan vervolgens ook diverse keurmerken.

Bij elke opleider en bij elke training die met een keurmerk erkend is, staat een logo vernoemd aan de rechterkant. Opleiders kunnen zelf bij Springest aangeven dat ze een erkenning hebben, daarbij moeten zij bewijs overleggen (het certificaat, dat elke 2 jaar verlengd moet worden). Ook controleert Springest periodiek de opleiderlijst door te vergelijken met de lijsten die keurmerken op eigen websites publiceren.

Mis je een opleider?

Mis je een bepaalde erkende opleider, of zie je er een staan die niet erkend is? Laat het ons dan via de Helpdesk weten, dan zullen we dit controleren en eventueel aanpassen.! Alvast bedankt voor de moeite, namens ons hele team!

CRKBO