Cedeo

Cedeo is de onafhankelijke keuringsinstantie die de kwaliteit van human resources dienstverleners meet en waarborgt. Springest wil naast de ervaringen van onze bezoekers, ook keurmerken een plek geven als extra bron van kwaliteitsgarantie. Daarom zijn via deze pagina en verschillende andere methoden, de Cedeo erkende opleiders te vinden binnen Springest.

Wat doet Cedeo?

  • voert klanttevredenheidsonderzoek uit onder inkopers van opleidingen en andere HR-diensten voor het bedrijfsleven, de overheid en de non-profitsector
  • certificeert op basis van de resultaten
  • beheert een register van HR-dienstverleners met een nieuw of vernieuwd Cedeo-keurmerk
  • verzorgt de voorlichting over en promotie van het Cedeo-keurmerk en de waarde daarvan voor gecertificeerde organisaties

Hoe vind en herken ik Cedeo erkende opleiders op Springest?

Klik op een logo op deze pagina om de trainingen, opleidingen en cursussen van die aanbieder te bekijken. Je kunt ook de zoekbalk, en de categorieën hiernaast gebruiken, die worden automatisch gefilterd op Cedeo erkende opleiders.

In alle zoekresultaten en op elke onderwerpspagina staan filters voor bijvoorbeeld regio, lesduur en prijs. Onder de optie "meer filters" staan vervolgens ook diverse keurmerken, waaronder Cedeo.

Bij elke opleider en bij elke training die Cedeo erkend is, staat een Cedeo logo vernoemd aan de rechterkant. Opleiders kunnen zelf bij Springest aangeven dat ze een erkenning hebben, daarbij moeten zij bewijs overleggen (het certificaat, dat elke 2 jaar verlengd moet worden). Ook controleert Springest periodiek de opleiderlijst door te vergelijken met de lijsten die Cedeo op haar eigen website publiceert.

Mis je een opleider?

Mis je een bepaalde Cedeo erkende opleider, of zie je er een staan die niet erkend is? Laat het ons dan via de Helpdesk weten, dan zullen we dit controleren en eventueel aanpassen.! Alvast bedankt voor de moeite, namens ons hele team!

De Cedeo methodiek

Organisaties die een Cedeo-erkenning nastreven, vragen zelf een onderzoek aan bij Cedeo. Daarbij wordt een uitvoerige enquête gehouden onder opdrachtgevers. De resultaten worden aangeboden in een rapport, waarin eventuele verbeterpunten zijn aangegeven.