NIMA Education Partner

bekijk alle nima education partners

Wat is NIMA?

NIMA, Nederlands Instituut voor Marketing, is al 50 jaar de beroepsvereniging en het exameninstituut op het gebied van marketing. NIMA ondersteunt marketeers gedurende hun carrière met kennis, contactmomenten en inspiratie. NIMA geeft middels examens en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring. Het doel van NIMA is om iedere marketeer via verschillende leervormen en op ieder gewenst niveau zijn/haar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling in het vak mogelijk te maken.

NIMA Education Partners

NIMA werkt nauw samen met erkende opleiders onder de noemer NIMA Education Partners. Deze opleiders voldoen aan de door NIMA gestelde kwaliteit, continuïteit, onafhankelijkheid en praktische aansluiting op de huidige NIMA Examens. Kwalitatief sterke opleiders met hart voor het marketing vak en de ontwikkeling van de individuele marketeer. Alleen NIMA erkende opleiders bieden NIMA opleidingen aan en kun je herkennen aan het keurmerk NIMA Education Partner.

lees de voordelen van een NIMA opleiding

De voordelen een NIMA opleiding

Het volgen van een opleiding bij een door NIMA erkende opleider heeft de volgende voordelen:

  • De beste voorbereiding op een NIMA Examen.
  • Beschikbaarheid van officieel NIMA oefenmateriaal bij de opleider.
  • Eén jaar gratis NIMA Student Lidmaatschap bij exameninschrijving (incl. 10% korting op examengeld bij exameninschrijving).
  • Optie op een NIMA Examenverzekering, in de vorm van extra examenmomenten.
  • Mogelijkheid tot decentrale examenafname (afhankelijk van de opleider).
  • Pakketprijs inclusief opleiding en NIMA Examens.
  • Op de hoogte gehouden worden door NIMA met betrekking tot examens.

Meer weten over NIMA opleidingen en examens?

Er zijn NIMA Education Partners in de categorieën marketing, communicatie en sales. Klik op de naam van de opleider voor meer informatie over de opleidingen. Op de NIMA website vind je een overzicht van de erkende opleiders die opleiden voor de NIMA Examens.