Qfor

Het Qfor-model is een tool voor kwaliteitsmeting en -verbetering binnen organisaties die learning- en consultingdiensten aanbieden.

Na een positieve audit kunnen erkende organisaties:

  • Hun klanttevredenheid, interne werking en kwaliteitsbeleid bijsturen en optimaliseren
  • Hun dienstverlening beter afstemmen op de bedrijfsnoden van hun (potentiële) klanten
  • Hun positie en reputatie op de markt versterken en hun klantentevredenheid verhogen
  • Toegang krijgen tot verschillende subsidiesystemen en voordelen bij een verscheidenheid aan sectoren

Een positieve audit mondt uit in een certificaat dat drie jaar geldig is. De resultaten van de audit worden opgenomen in een publiek auditrapport dat de specificiteit van de organisatie in kaart brengt.

Hoe vind en herken ik Qfor erkende opleiders op Springest?

Klik op een logo op deze pagina om de trainingen, opleidingen en cursussen van die aanbieder te bekijken. Je kunt ook de zoekbalk, en de categorieën hiernaast gebruiken, die worden automatisch gefilterd op Qfor erkende opleiders.

In alle zoekresultaten en op elke onderwerpspagina staan filters voor bijvoorbeeld regio, lesduur en prijs. Onder de optie "meer filters" staan vervolgens ook diverse keurmerken, waaronder Qfor.

Bij elke opleider en bij elke training die Qfor erkend is, staat een Qfor logo vernoemd aan de rechterkant. Opleiders kunnen zelf bij Springest aangeven dat ze een erkenning hebben, daarbij moeten zij bewijs overleggen (het certificaat, dat elke 2 jaar verlengd moet worden). Ook controleert Springest periodiek de opleiderlijst door te vergelijken met de lijsten die Qfor op haar eigen website publiceert.

Mis je een opleider?

Mis je een bepaalde Qfor erkende opleider, of zie je er een staan die niet erkend is? Laat het ons dan via de Helpdesk weten, dan zullen we dit controleren en eventueel aanpassen.! Alvast bedankt voor de moeite, namens ons hele team!

In 22 categorieën en 0 onderwerpen