Leading SAFe (virtual) training

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Online
Startdatum en plaats
Logo van Prowareness Agile Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,0 Prowareness Agile Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,0 (uit 255 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

computer Online: Virtual
23 sep. 2020 tot 24 sep. 2020
Toon rooster
event 23 september 2020, 08:30-16:30, Dag 1
event 24 september 2020, 08:30-16:30, Dag 2
computer Online: Virtual
28 okt. 2020 tot 29 okt. 2020
Toon rooster
event 28 oktober 2020, 08:30-16:30, Dag 1
event 29 oktober 2020, 08:30-16:30, Dag 2

Beschrijving

De tweedaagse virtuele Leading SAFe training legt de focus op het vergaren van kennis om een Lean-Agile organisatie te leiden door gebruik te maken van het Scaled Agile Framework. Tijdens de virtuelDe tweedaagse virtuele Leading SAFe training legt de focus op het vergaren van kennis om een Lean-Agile organisatie te leiden door gebruik te maken van het Scaled Agile Framework. Tijdens de virtuele training krijg je inzicht in het beheersen van Business Agility en wordt er besproken hoe Agility tot stand kan worden gebracht en hoe de Value Stream georganiseerd kan worden. Onderdelen tijdens de virtuele training zijn PI Planning, het coördineren van Agile Release Trains (ART’s) en het opdoen van …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: SAFe Agile, Business intelligence, Business-IT Alignment, Business Objects en Scrum Product Owner.

De tweedaagse virtuele Leading SAFe training legt de focus op het vergaren van kennis om een Lean-Agile organisatie te leiden door gebruik te maken van het Scaled Agile Framework. Tijdens de virtuelDe tweedaagse virtuele Leading SAFe training legt de focus op het vergaren van kennis om een Lean-Agile organisatie te leiden door gebruik te maken van het Scaled Agile Framework. Tijdens de virtuele training krijg je inzicht in het beheersen van Business Agility en wordt er besproken hoe Agility tot stand kan worden gebracht en hoe de Value Stream georganiseerd kan worden. Onderdelen tijdens de virtuele training zijn PI Planning, het coördineren van Agile Release Trains (ART’s) en het opdoen van inzicht rondom een Lean Portfolio Management functie. Tijdens deze virtuele training is er een hoge mate van interactie met de trainer en de andere deelnemers. Door een virtuele training te volgen, wordt er een beter beeld geschetst van het gedistribueerde werken. Dit levert extra waarde op ten opzichte van een fysieke training. De training wordt gegeven door de ervaren Agile coaches en -trainers van Prowareness. Het Scaled Agile erkende SAFe 5.0 Agilist (SA) examen is inbegrepen bij deze training. Na het succesvol afronden van het examen ontvang je het wereldwijd erkende Scaled Agile erkende SAFe 5.0 Agilist (SA) certificaat certificaat.

De Agile Academy van Prowareness biedt meer dan 40 verschillende trainingen aan, van Scrum Master tot transitieleider. We zijn gespecialiseerd in trainingen, opleidingen en masterclasses op het gebied van Digital Transformations, Agile HR, Agile Marketing, Business Agility, Kanban, SAFe, Lean Startup, Continuous Delivery, Scrum, Agile Testing en Agile Leiderschap. Wil je liever een gepersonaliseerd leerplan? Ook hiervoor kan je bij ons terecht! 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)