Lean Yellow Belt training

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Lean Yellow Belt training

Prowareness Agile Academy
Logo van Prowareness Agile Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 Prowareness Agile Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 463 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Kwaliteit- & Projectmanagement en #1 beste grote opleider.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeUtrecht
20 sep. 2024
Toon rooster
event 20 september 2024, 09:00-16:30, Utrecht, Dag 1
placeAmsterdam
22 nov. 2024
Toon rooster
event 22 november 2024, 09:00-16:30, Amsterdam, Dag 1

Beschrijving

De gecertificeerde eendaagse Lean Yellow Belt Training leer je in één dag wat het Lean Systeem is en legt de basis omtrent het Lean gedachtegoed.De Lean Yellow Belt training van Prowareness is een interactieve training, waarin je in één dag leert wat het Lean systeem is. Daarnaast krijg je een overzicht van de belangrijkste tools & practices. Verder leer je wat het is om efficiënter te werken en waarom continu verbeteren zo ontzettend belangrijk is. Aan de hand van een simulatie ervaar je direct hoe krachtig Lean is. Je past het geleerd direct toe in de simulatie en ervaart wat het effect is. LEERDOELEN: Heb je kennis gemaakt met het Lean Systeem en welke filosofie er aan Lean ten grondslag …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Lean Yellow Belt, Six Sigma, Lean, Lean Six Sigma en Lean Six Sigma Yellow Belt.

De gecertificeerde eendaagse Lean Yellow Belt Training leer je in één dag wat het Lean Systeem is en legt de basis omtrent het Lean gedachtegoed.De Lean Yellow Belt training van Prowareness is een interactieve training, waarin je in één dag leert wat het Lean systeem is. Daarnaast krijg je een overzicht van de belangrijkste tools & practices. Verder leer je wat het is om efficiënter te werken en waarom continu verbeteren zo ontzettend belangrijk is. Aan de hand van een simulatie ervaar je direct hoe krachtig Lean is. Je past het geleerd direct toe in de simulatie en ervaart wat het effect is. LEERDOELEN: Heb je kennis gemaakt met het Lean Systeem en welke filosofie er aan Lean ten grondslag ligt; Is duidelijk gemaakt wat de drie pijlers People, Purpose en Process inhouden; Weet je waarom continu veranderen zo belangrijk is; Heb je tools en practices om de eerste stappen te zetten met het toepassen van Lean in de praktijk; Heb je kennis gemaakt met de 5 Lean principes en leer je denken vanuit het perspectief van de klant; Ben je in staat het assessment succesvol af te ronden waarmee je het internationaal erkende LCS-certificaat Level 1a behaalt. CERTIFICERING: Een examenpoging voor het behalen van het Lean Yellow Belt certificaat is inbegrepen, incl. 1 gratis herkansing.

UNLEASHING POTENTIAL
Wij willen professionals voorbereiden en klaar maken voor de dag van morgen. Ons uitgangspunt is just-in-time Blended Learning. We dagen professionals uit om te 'leren leren', hun competenties te verbeteren en om hun kennis te borgen.

Prowarenss Agile Academy biedt een breed scala trainingen: van operationeel tot en met strategisch, in zowel een business en IT context.  

EXPERTISE
Wij zijn specialist in classroom trainingen (virtueel en fysiek), e-learnings, competentie assessments, persoonlijk opleidingsadvies en L&D consultancy op het gebied van Agile, Lean, DevOps, Scrum, Kanban, Lean Startup, Scaling, SAFe, LeSS, Agile & Servant leadership, Agile HR, Agile L&D en Digital Transformations.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)