Siemens Nederland N.V.

Adres:

Werner von Siemensstraat 1
2712PN Zoetermeer

Beschrijving

Siemens Power Academy biedt cursussen aan voor het gehele Siemens-product- en serviceportfolio ten behoeve van elektrische energietransport en -distributie. Van opwekking, energietransport en -distributie, netverbindingen en -beveiligingen, onze training omvat al deze gebieden. Maar dat is nog niet alles. Wij verzorgen STIPEL trainingen, door heel het land en zelf op uw eigen terrein met ons mobie…

Lees de volledige beschrijving

Siemens Power Academy biedt cursussen aan voor het gehele Siemens-product- en serviceportfolio ten behoeve van elektrische energietransport en -distributie. Van opwekking, energietransport en -distributie, netverbindingen en -beveiligingen, onze training omvat al deze gebieden. Maar dat is nog niet alles. Wij verzorgen STIPEL trainingen, door heel het land en zelf op uw eigen terrein met ons mobiele trainingscenter. Of heeft u behoefte aan inzicht en beeldvorming. Onze aanpak roept beelden bij u op zodat techniek tot leven komt. U kunt beslissen over de onderwerpen die voor u belangrijk zijn en de diepgang van kennis die u wenst te dekken. 

Ervaring met Siemens Nederland N.V.?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Siemens Nederland N.V.? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Producten (30)