AutoCAD Update

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

AutoCAD Update

TEC - CAD College BV
Logo van TEC - CAD College BV
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,0 TEC - CAD College BV heeft een gemiddelde beoordeling van 8,0 (uit 7 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeNijmegen
30 okt. 2024 tot 31 okt. 2024
check_circle Startgarantie

Beschrijving

In een kleine groep, onder deskundige leiding, legt u de basis die u jarenlang CAD plezier verschaft. U leert op beginners- of specialisten niveau hoe u efficiënt tekent met AutoCAD, AutoCAD LT, Inventor, Fusion 360, Revit of 3ds Max. 

Bestemd voor tekenaars en constructeurs. Kennis- en vaardigheden met een vorige versie is vereist.

Heeft u al AutoCAD ervaring opgedaan en wilt u gaan werken met de nieuwste versie, dan is er voor u de cursus AutoCAD Update. U krijgt zowel een stukje diepgang als ook de nieuwe - en gewijzigde functies aangeleerd. Zo bent u snel bij en hoeft u niet opnieuw een volledige Basiscursus te volgen. Deze cursus sluit bovendien precies aan bij de cursus AutoCAD voor Gevorderden. U leert omgaan met de nieuwste versie van AutoCAD met ondermeer; Het Lint, macrorecorder, Annotatieve notaties, Dynamische blokken, Constrains – tabellen - velden, nieuewe interface: toolpallets, iconen, 3D (kort, voor een u…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: AutoCAD, AutoDesk 3ds Max, CAD / CAM, BIM en Bentley Map.

In een kleine groep, onder deskundige leiding, legt u de basis die u jarenlang CAD plezier verschaft. U leert op beginners- of specialisten niveau hoe u efficiënt tekent met AutoCAD, AutoCAD LT, Inventor, Fusion 360, Revit of 3ds Max. 

Bestemd voor tekenaars en constructeurs. Kennis- en vaardigheden met een vorige versie is vereist.

Heeft u al AutoCAD ervaring opgedaan en wilt u gaan werken met de nieuwste versie, dan is er voor u de cursus AutoCAD Update. U krijgt zowel een stukje diepgang als ook de nieuwe - en gewijzigde functies aangeleerd. Zo bent u snel bij en hoeft u niet opnieuw een volledige Basiscursus te volgen. Deze cursus sluit bovendien precies aan bij de cursus AutoCAD voor Gevorderden. U leert omgaan met de nieuwste versie van AutoCAD met ondermeer; Het Lint, macrorecorder, Annotatieve notaties, Dynamische blokken, Constrains – tabellen - velden, nieuewe interface: toolpallets, iconen, 3D (kort, voor een uitgebreide behandeling wordt verwezen naar de cursus 3D). U kunt na afloop van de cursus zelfstandig werken met de nieuwste versie van AutoCAD.

TEC / CAD College biedt ook mogelijkheden voor CAD binnen een HBO-opleiding. Bovengenoemde cursus kan bij het HBO-traject "ACE System Manager" een toelatingseis zijn. Vraag de gratis infoset aan.

Lesmateriaal: Nederlandstalig leer- en naslagwerk "AutoCAD, Computer Ondersteund Ontwerpen"/ auteur ir. R. Boeklagen, CD-Rom "8000 Nederlandse symbolen voor AutoCAD", Trial-CD AutoCAD gratis af te halen aan balie en natuurlijk uw Autodesk Certificaat.

Na ontvangst van uw aanmelding bij TEC / CAD College worden uw gegevens gecontroleerd en geregistreerd. Vervolgens ontvangt u per TNT-post een bevestiging van uw inschrijving. Voor aanvang van de cursus ontvangt de deelnemer een uitnodiging met alle details nog eens op een rijtje.

In een kleine groep, onder deskundige leiding, legt u de basis die u jarenlang CAD plezier verschaft. U leert op beginners- of specialisten niveau hoe u efficiënt tekent met AutoCAD, AutoCAD LT, Inventor, Revit of 3ds Max. Duizenden cursisten zijn u al voorgegaan.
Door zowel gedegen basiskennis te verzorgen als ook specialisten op een hoger niveau te kunnen brengen, staat TEC garant voor doorgroeimogelijkheden. TEC noemt men daarom ook wel "Het CAD College". 


Autodesk heeft haar naam gekoppeld aan TEC met de titel "Autodesk Authorised Training Centre". Na afloop van een cursus krijgt u uw Autodesk certificaat uitgereikt. Het "Autodesk ATC Course Completion Certificate" is wereldwijd erkend en worden alleen verstrekt bij een door Autodesk erkend en gecontroleerd hoge kwaliteitsopleiding. Ook uw docent staat op dit certificaat vermeld.
Ook kunt u bij TEC deelnemen aan het Autodesk Certification Program (ACC) waarbij u examens aflegt om een Autodesk Certified User te worden!


Bij afsluiting van een deeltijd HBO-opleiding ontvangt u, naast de tijdens de opleiding behaalde Autodesk - certificaten, een door de overheid erkende HBO-verklaring. Tevens mag u de titel Autodesk Certified Engineer (ACE) achter uw naam voeren.


U beschikt tijdens de cursus over een professionele werkplek met internet en u tekent met de software-versie naar keuze (voor AutoCAD geldt zowel de volledige- als de LT versie). In het pand van TEC biedt het ruime leslokaal de nieuwste technische snufjes zoals Classroom Management software, een 3D muis (Spacepilot), en een HP Workstations. En in het huidige 3D-tijdperk mag een heuse 3D printer natuurlijk niet ontbreken. Dit is dan ook de nieuwste aanwinst voor het cursuslokaal. Bekijk hoe de tekeningen vorm krijgen in 3 dimensies! 
De cursussen kunnen ook binnen uw bedrijf worden gegeven. Dit heeft als voordeel dat u in overleg met onze opleidingscoördinator de cursusinhoud geheel kunt afstemmen op uw eigen organisatie.


En natuurlijk ontvangt u gratis bij uw cursus het standaard werk voor de AutoCAD, de AutoCAD LT of Inventor gebruiker "Computer Ondersteund Ontwerpen". Het meest gebruikte boek in de bedrijven en opleidingsinstituten. U kunt dit Nederlandstalige boek gebruiken om thuis verder te studeren. 


Aan het eind van iedere cursus wordt door de cursisten een evaluatieformulier ingevuld. De punten waarop de beoordeling plaatsvindt zijn: Begeleiding, cursusmateriaal, lesomgeving en docent. Het Autodesk-seizoen loopt van maart tot februari en aan het eind wordt gekeken welke ATC's over de hele wereld het beste scoren. TEC kreeg de hoogste score van alle ATC´s (Autodesk Training Centre), in de Nederland voor reeds 3 seizoenen! Ook docent Ronald Boeklagen heeft voor zijn werk de award "Best ATC instructor of the Benelux" in ontvangst mogen nemen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: AutoCAD.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)