Inventor Basis

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Inventor Basis

TEC - CAD College BV
Logo van TEC - CAD College BV
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,0 TEC - CAD College BV heeft een gemiddelde beoordeling van 8,0 (uit 7 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeNijmegen
4 okt. 2023 tot 12 okt. 2023
check_circle Startgarantie
placeNijmegen
1 nov. 2023 tot 9 nov. 2023
check_circle Startgarantie
placeNijmegen
13 dec. 2023 tot 21 dec. 2023
check_circle Startgarantie

Beschrijving

In een kleine groep, onder deskundige leiding, legt u de basis die u jarenlang CAD plezier verschaft. U leert op beginners- of specialisten niveau hoe u efficiënt tekent met AutoCAD, AutoCAD LT, Inventor, Fusion 360, Revit of 3ds Max. 

Bestemd voor tekenaars, constructeurs en ontwerpers. Geen voorkennis van Inventor vereist, metaal achtergrond is een pré.

De werktuigbouwkundige tekenaar en de industrieel ontwerper zit op zijn plek in de cursussen Inventor. Zaken als 3D modelleertechnieken en samenstellingen van parametrische modellen, sneller en efficiënter mechanische ontwerpen maken en samenstellingstekeningen genereren vanuit een 3D-model, zullen u tijd besparen en uw werk vergemakkelijken. Van toepassing op Inventor en Inventor Professional. U leert de belangrijkste tekentechnieken Inventor met ondermeer; Userinterface, Modelleren, Schetsen, Constructie-elementen (features), Afleiden van tekeningen, Samenstellingen, P…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Autodesk Inventor, Constructie, AutoDesk 3ds Max, AutoCAD en CAD / CAM.

In een kleine groep, onder deskundige leiding, legt u de basis die u jarenlang CAD plezier verschaft. U leert op beginners- of specialisten niveau hoe u efficiënt tekent met AutoCAD, AutoCAD LT, Inventor, Fusion 360, Revit of 3ds Max. 

Bestemd voor tekenaars, constructeurs en ontwerpers. Geen voorkennis van Inventor vereist, metaal achtergrond is een pré.

De werktuigbouwkundige tekenaar en de industrieel ontwerper zit op zijn plek in de cursussen Inventor. Zaken als 3D modelleertechnieken en samenstellingen van parametrische modellen, sneller en efficiënter mechanische ontwerpen maken en samenstellingstekeningen genereren vanuit een 3D-model, zullen u tijd besparen en uw werk vergemakkelijken. Van toepassing op Inventor en Inventor Professional. U leert de belangrijkste tekentechnieken Inventor met ondermeer; Userinterface, Modelleren, Schetsen, Constructie-elementen (features), Afleiden van tekeningen, Samenstellingen, Presentaties, Uitwisselen van informatie. U kunt na afloop van de cursus: zelfstandig tekenen met Inventor, complexe 3D varianten maken en 2D werktekeningen genereren.

TEC / CAD College biedt ook mogelijkheden voor CAD binnen een HBO-opleiding. Bovengenoemde cursus is bij het HBO-traject "ACE Mechanical Designer" een toelatingseis. Vraag de gratis infoset aan.

Lesmateriaal: Nederlandstalig leer- en naslagwerk "Inventor, Computer Ondersteund Ontwerpen"/ auteur ir. R. Boeklagen, Trial-CD Inventor gratis af te halen aan balie en natuurlijk uw Autodesk Certificaat.

Na ontvangst van uw aanmelding bij TEC / CAD College worden uw gegevens gecontroleerd en geregistreerd. Vervolgens ontvangt u per TNT-post een bevestiging van uw inschrijving. Voor aanvang van de cursus ontvangt de deelnemer een uitnodiging met alle details nog eens op een rijtje.

Autodesk heeft haar naam gekoppeld aan TEC met de titel "Autodesk Authorised Training Centre". Na afloop van een cursus krijgt u uw Autodesk certificaat uitgereikt. Het "Autodesk ATC Course Completion Certificate" is wereldwijd erkend en worden alleen verstrekt bij een door Autodesk erkend en gecontroleerd hoge kwaliteitsopleiding. Ook uw docent staat op dit certificaat vermeld.
Ook kunt u bij TEC deelnemen aan het Autodesk Certification Program (ACC) waarbij u examens aflegt om een Autodesk Certified User te worden!


Bij afsluiting van een deeltijd HBO-opleiding ontvangt u, naast de tijdens de opleiding behaalde Autodesk - certificaten, een door de overheid erkende HBO-verklaring. Tevens mag u de titel Autodesk Certified Engineer (ACE) achter uw naam voeren.


U beschikt tijdens de cursus over een professionele werkplek met internet en u tekent met de software-versie naar keuze (voor AutoCAD geldt zowel de volledige- als de LT versie). In het pand van TEC biedt het ruime leslokaal de nieuwste technische snufjes zoals Classroom Management software, een 3D muis (Spacepilot), 22" beeldscherm en een Dell Precision 690 Workstations. En in het huidige 3D-tijdperk mag een heuse 3D printer natuurlijk niet ontbreken. Dit is dan ook de nieuwste aanwinst voor het cursuslokaal. Bekijk hoe de tekeningen vorm krijgen in 3 dimensies! 
De cursussen kunnen ook binnen uw bedrijf worden gegeven. Dit heeft als voordeel dat u in overleg met onze opleidingscoördinator de cursusinhoud geheel kunt afstemmen op uw eigen organisatie.


En natuurlijk ontvangt u gratis bij uw cursus het standaard werk voor de AutoCAD, de AutoCAD LT of Inventor gebruiker "Computer Ondersteund Ontwerpen". Het meest gebruikte boek in de bedrijven en opleidingsinstituten. U kunt dit Nederlandstalige boek gebruiken om thuis verder te studeren. Bij de balie haalt u een gratis 30-dagen CD of DVD van AutoCAD, Inventor, Revit of 3ds Max.


Aan het eind van iedere cursus wordt door de cursisten een evaluatieformulier ingevuld. De punten waarop de beoordeling plaatsvindt zijn: Begeleiding, cursusmateriaal, lesomgeving en docent. Het Autodesk-seizoen loopt van maart tot februari en aan het eind wordt gekeken welke ATC's over de hele wereld het beste scoren. TEC kreeg de hoogste score van alle ATC´s (Autodesk Training Centre), in de Nederland voor reeds 3 seizoenen! Ook docent Ronald Boeklagen heeft voor zijn werk de award "Best ATC instructor of the Benelux" in ontvangst mogen nemen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)