Energiemanagement: van preventie naar amplitie

Tijdsduur

Energiemanagement: van preventie naar amplitie

4Human Training & Coaching
Logo van 4Human Training & Coaching
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 4Human Training & Coaching heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 62 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Doel: Groeien als mens en in je energie

Men leert zelf zorg te dragen voor een goede balans tussen stress en energie. Met als gevolg bevlogenheid, welbevinden en energie.

Inhoud:
In de training Energiemanagement ontdek je dat je tot meer in staat bent dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Aan de hand van de 4Human Energiecirkel gaan we in op je huidige levenshouding en levensinstelling. De aandachtsgebieden hierin zijn: spiritueel, mentaal, emotioneel, fysiek en sociaal. Je krijgt praktische en bewustwordende handvatten aangereikt die je direct in je dagelijks leven kunt inbedden. Deze bestaan o.a. uit: diverse energievormen, visualisaties, verantwoordelijkheidsbesef, de RET en de kracht …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Preventie, Energiemanagement (persoonlijk), Gezondheidszorg, Public Health en Gezondheidsbevordering.

Doel: Groeien als mens en in je energie

Men leert zelf zorg te dragen voor een goede balans tussen stress en energie. Met als gevolg bevlogenheid, welbevinden en energie.

Inhoud:
In de training Energiemanagement ontdek je dat je tot meer in staat bent dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Aan de hand van de 4Human Energiecirkel gaan we in op je huidige levenshouding en levensinstelling. De aandachtsgebieden hierin zijn: spiritueel, mentaal, emotioneel, fysiek en sociaal. Je krijgt praktische en bewustwordende handvatten aangereikt die je direct in je dagelijks leven kunt inbedden. Deze bestaan o.a. uit: diverse energievormen, visualisaties, verantwoordelijkheidsbesef, de RET en de kracht van gedachten.

Doelgroep:
Voor iedereen die een energierijker en vitaler leven wil, zowel privé als zakelijk. Voor directeuren, leidinggevenden, zelfstandige professionals, managers en werknemers.

Effecten :

  • je voelt je energieker en vitaler
  • je voelt je emotioneel evenwichtiger
  • je ervaart minder stress
  • je hebt een hoger bewustzijn van eigen handelen
  • je bent succesvoller in relaties, zowel privé als zakelijk
  • je bent in staat om (sneller) je doelen te verwezenlijken
  • je problemen worden uitdagingen
  • je geeft sturing aan je leven door bewuste keuzes
  • je leeft meer in het nu

Bijzonderheden:
Deze training wordt gegeven door Leonie Kappert. Ook als maatwerktraining en als workshop beschikbaar.

4Human is een trainings-, coachings- en adviesbureau. 

Onze visie: "Succes komt voort uit persoonlijke ontwikkeling".

We verzorgen trainingen op maat, open trainingen, teamcoaching, persoonlijke coaching, loopbaanmanagement zoals outplacement, workshops, presentaties en geven advies.
4Human maakt gebruik van diverse inspiratiebronnen, werkvormen en -instrumenten en vertaalt dit in haar programma's. We hebben bewezen succesvolle modellen. 4Human bestaat uit vakkundige en mensgerichte trainers/coaches en werkt landelijk. Samen met onze klanten overtreffen we telkens weer de verwachtingen en boeken we opmerkelijke resultaten. We hebben gespecialiseerde diensten op het gebied van
'Leiderschap', 'Energiemanagement', 'Gastvrijheid',
'Persoonlijke ontwikkeling', 'Coaching
', 'Communicatie' en 'Verkoop'.

Onze overtuiging: 
Wij werken vanuit de overtuiging dat het succes van organisaties wordt bepaald door het persoonlijke succes van de mensen die er werken, de cultuur en de wijze waarop leiderschap wordt uitgedragen. Mensen die gemotiveerd en geïnspireerd zijn presteren immers beter. Het geheim van succesvolle mensen, teams en organisaties is Zelfmanagement, voor ons Zelfleiderschap! De kern van onze programma's is daarop gebaseerd.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)