Cooperatie ACS Partners u.a.

Adres:

Moersbergselaan 17
3941 BW Doorn

Beschrijving

PARTNER IN VERBETERING

Wie zich een spiegel laat voorhouden, maakt het er zichzelf niet makkelijker op. Wie eenmaal inzicht heeft in de processen en de bedrijfsvoering, ziet meestal in dezelfde oogopslag alternatieven. En dan wordt het link. Want dan moeten er strategische keuzes gemaakt worden. En de mogelijkheid tot keuzes, vergroot het risico op valpartijen. De aard van de advisering en de bet…

Lees de volledige beschrijving

PARTNER IN VERBETERING

Wie zich een spiegel laat voorhouden, maakt het er zichzelf niet makkelijker op. Wie eenmaal inzicht heeft in de processen en de bedrijfsvoering, ziet meestal in dezelfde oogopslag alternatieven. En dan wordt het link. Want dan moeten er strategische keuzes gemaakt worden. En de mogelijkheid tot keuzes, vergroot het risico op valpartijen. De aard van de advisering en de betrokkenheid die ACS aan de dag legt, maken dat we vaak vaste, langlopende relaties met onze opdrachtgevers opbouwen. Logisch, want veranderingsprocessen nemen hun tijd. Reken maar op maanden, of nog langer. In die periode bouwt de consultant vaak een hechte band op met zijn opdrachtgever. Eenmaal binnen, zijn we dan ook al snel kind aan huis. Maar dat betekent niet dat u nooit meer van ons afkomt. We werken resultaatgericht. Is het resultaat bereikt, dan is onze rol uitgespeeld.

ACS is een door de NBA erkende PE-instelling en kent, wanneer gewenst aan alle trainingen in ons programma PE-uren toe. Daarnaast wordt ACS namens de NBA periodiek op kwaliteit getoetst door CEDEO. ACS is een CEDEO-erkende aanbieder van opleidingen en trainingen.

Ervaring met Cooperatie ACS Partners u.a.?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Cooperatie ACS Partners u.a.? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Ron de Korte - #MCAudit
Ron de Korte
#MCAudit

Trainers

Ron de Korte - #MCAudit
Ron de Korte
#MCAudit