Training Jezelf Vertrouwen

Type product
Tijdsduur
Trainers
Roland van SonHarold van de Laar

Training Jezelf Vertrouwen

Bekensteyn Training & Coaching
Logo van Bekensteyn Training & Coaching
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 Bekensteyn Training & Coaching heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 32 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

De training Jezelf Vertrouwen is gericht op het vergroten van zelfvertrouwen, het verbeteren van zelfbeeld en het versterken van het gevoel van eigenwaarde.

Zelfvertrouwen is de basis van je dagelijkse functioneren.

Het zorgt voor een goed gevoel en goede prestaties. Bovendien helpt het je in de omgang met anderen. Met een gezonde dosis zelfvertrouwen heb je een realistische kijk op je eigen mogelijkheden en onmogelijkheden. Dit betekent dat je je capaciteiten op waarde schat en dat je je niet uit het veld laat slaan door de dingen die je niet kunt. Met zelfvertrouwen voel je je verantwoordelijk voor successen en tegenvallers in je leven. Je vindt jezelf de moeite waard en je vindt dat je …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

De training Jezelf Vertrouwen is gericht op het vergroten van zelfvertrouwen, het verbeteren van zelfbeeld en het versterken van het gevoel van eigenwaarde.

Zelfvertrouwen is de basis van je dagelijkse functioneren.

Het zorgt voor een goed gevoel en goede prestaties. Bovendien helpt het je in de omgang met anderen. Met een gezonde dosis zelfvertrouwen heb je een realistische kijk op je eigen mogelijkheden en onmogelijkheden. Dit betekent dat je je capaciteiten op waarde schat en dat je je niet uit het veld laat slaan door de dingen die je niet kunt. Met zelfvertrouwen voel je je verantwoordelijk voor successen en tegenvallers in je leven. Je vindt jezelf de moeite waard en je vindt dat je recht hebt op geluk.

Je zelfvertrouwen is een groot goed. Jezelf vertrouwen ook…

Zelfvertrouwen en een sterk zelfbeeld staan in toenemende mate onder druk. We leven in een maatschappij waarin ontwikkeling, snelheid en individuele prestaties sleutelwoorden zijn. In tijden waarin het economisch minder gaat, waarin banen op de tocht staan of waarin mensen zichzelf moeten bewijzen om aan het werk te blijven of aan werk te komen, geven die spanningsvelden extra pressie. Steeds meer mensen vallen uit omdat de druk van presteren groter is dan het gevoel van lekker werken en arbeidssatisfactie. Voor hen is een gebrek aan zelfvertrouwen en een verminderd gevoel van eigenwaarde een overheersende factor in hun leven. Ze worden erdoor verlamd. Naast het benedenmaats presteren gaan zij gebukt onder het feit dat hun leven niet de kwaliteit heeft die het zou kunnen hebben.

Bekensteyn Training & Coaching speelt met haar training ‘Jezelf Vertrouwen’ in op de hierboven beschreven problematiek.

Doel van de Training Jezelf Vertrouwen

Na afloop van de zelfvertrouwen training nemen de deelnemers hun eigen gevoel als uitgangspunt, twijfelen ze minder en hebben minder zelfkritiek. Ze hebben geleerd zichzelf te vertrouwen.

Voor wie is de Training Jezelf Vertrouwen

Deze training is voor iedereen die zijn of haar zelfvertrouwen wil vergroten en zich zekerder wil voelen in elk denkbare situatie.

Er wordt bij voorkeur gewerkt in groepen van minimaal 4 tot maximaal 8 personen.

Programma

Tijdens de Training Jezelf Vertrouwen zal onder andere aandacht worden geschonken aan de volgende onderwerpen:

 • Veranderfasen;
 • Zelfvertrouwen;
 • Basishouding;
 • Waarden en normen;
 • Zelfbeeld;
 • Kwaliteiten, vervormingen en vaardigheid;
 • Waardigheid [zelfrespect];
 • Perfectionisme en faalangst;
 • G-denken;
 • Gevoel van eigenwaarde.

Bekensteyn Training & Coaching ziet de mens als een uniek individu, dat recht heeft op zijn eigen wijze van mens zijn en mens worden. Daardoor beschouwt Bekensteyn iedere deelnemer als bijzonder, met zijn of haar individuele kwaliteiten, ontwikkelpunten, kansen en belemmeringen. In de visie van Bekensteyn zijn training en coaching instrumenten om persoonlijke effectiviteit te vergroten en individuele prestaties te verbeteren.

Er zijn nog geen ervaringen.

  Deel je ervaring

  Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
  Roland van Son
  Roland van Son
  Elk mens heeft recht op persoonlijke groei en ontwikkeling
  9,8
  Harold van de Laar
  Harold van de Laar
  Mens, gedrag, communicatie en persoonlijke effectiviteit
  9

  Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.