Spaans Blended Learning - 15 klokuren individueel en 45 klokuren E-learning (online)

Tijdsduur

Spaans Blended Learning - 15 klokuren individueel en 45 klokuren E-learning (online)

Bogaers Talen
Logo van Bogaers Talen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,1 Bogaers Talen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,1 (uit 10 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Bogaers Talen biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Antwerpen, Apeldoorn, Breda, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venlo, Zoetermeer

Beschrijving

Van Arabisch tot Zweeds, 25 talen op alle niveau's met certificaat!

De klassieke individuele lessen/Face-to-face (één op één) een solide basis aangevuld met E-learning! Intermenselijk contact voor een optimaal resultaat. Persoonlijk contact met uw trainer is een uitstekende manier om een taaltraining te volgen. Deze cursus bestaat uit 20 één op één lessen van 1 uur en 40 online lessen van 1 uur. Aangepast aan uw dagelijkse werkzaamheden De trainer en u werken in de doeltaal aan spreek- en luistervaardigheden. De grammatica is geen doel op zich. U leert vormen, structuren en vocabulaire toepassen in de context van uw dagelijkse werk en aan de hand van branche gerelateerde onderwerpen. De basis van elke taaltraining Echte interactie kan alleen bereikt worden v…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Spaans, Duits, Engels, Braziliaans en Portugees.

Van Arabisch tot Zweeds, 25 talen op alle niveau's met certificaat!

De klassieke individuele lessen/Face-to-face (één op één) een solide basis aangevuld met E-learning! Intermenselijk contact voor een optimaal resultaat. Persoonlijk contact met uw trainer is een uitstekende manier om een taaltraining te volgen. Deze cursus bestaat uit 20 één op één lessen van 1 uur en 40 online lessen van 1 uur. Aangepast aan uw dagelijkse werkzaamheden De trainer en u werken in de doeltaal aan spreek- en luistervaardigheden. De grammatica is geen doel op zich. U leert vormen, structuren en vocabulaire toepassen in de context van uw dagelijkse werk en aan de hand van branche gerelateerde onderwerpen. De basis van elke taaltraining Echte interactie kan alleen bereikt worden via face-to-face sessies. Intermenselijk contact is noodzakelijk voor een taaltraining. Ook door de onmiddellijke feedback! U kunt uw face-to-face sessies afwisselen of aanvullen voor een hoger rendement met: E-learning (leren via internet) met extra ondersteunende oefeningen voor o.a. uitspraak, zinsbouw en vocabulaire! Verbeter uw Spaanse spreek- en luistervaardigheid Spaans is een wereldtaal en tienduizenden Nederlanders hebben reeds een cursus Spaans gevolgd. Met deze taalcursus leert u gesprekken voeren in het Spaans. Naast spreekvaardigheid werkt u ook aan uw luistervaardigheid. Uiteraard besteden we ook aandacht aan de Spaanse cultuur. Een cursus Spaans, een investering in jouw toekomst Wanneer u kiest voor de taalcursus Spaans leert u de Spaanse taal niet alleen lezen en schrijven, maar ook spreken en verstaan. Hierdoor kunt u uzelf prima redden als u op vakantie bent in een Spaanstalig land. Niet alleen op vakantie is het beheersen van de Spaanse taal nuttig, ook is Spaans steeds belangrijker geworden in het bedrijfsleven. Met deze Spaanse lessen legt u dus een goede basis voor de toekomst.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Spaans.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)