Veilig werken met de heftruck e-learning

Type product

Veilig werken met de heftruck e-learning

Cbt
Logo van Cbt
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Cbt heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 28 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

De e-learning is bestemd voor iedereen die een heftruck bedient

Wanneer iemand rijdt met een vorkheftruck of reachtruck is de kans op incidenten en risico’s aanwezig. Door het verkeerd bedienen van een vorkheftruck of reachtruck kunnen schades aan de truck, producten en de omgeving ontstaan. Goede kennis over de bediening van een heftruck, veiligheidsregels, wettelijke bepalingen en risico’s bevordert veilig werken met een vorkheftruck of reachtruck. De e-learning is bestemd voor iedereen die nog geen kennis heeft van werken met een heftruck of geen geldig veiligheidscertificaat heeft (of is verlopen). Verruim de kennis van jouw medewerkers met deze e-learning en borg hun veiligheid. De volg…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Reachtruck, Veilig werken, Heftruckcertificaat, Shovel / Minigraver en Stapelaar.

De e-learning is bestemd voor iedereen die een heftruck bedient

Wanneer iemand rijdt met een vorkheftruck of reachtruck is de kans op incidenten en risico’s aanwezig. Door het verkeerd bedienen van een vorkheftruck of reachtruck kunnen schades aan de truck, producten en de omgeving ontstaan. Goede kennis over de bediening van een heftruck, veiligheidsregels, wettelijke bepalingen en risico’s bevordert veilig werken met een vorkheftruck of reachtruck. De e-learning is bestemd voor iedereen die nog geen kennis heeft van werken met een heftruck of geen geldig veiligheidscertificaat heeft (of is verlopen). Verruim de kennis van jouw medewerkers met deze e-learning en borg hun veiligheid. De volgende onderwerpen komen tijdens de e-learning Veilig werken met de heftruck aan bod:

* wettelijke bepalingen
* inspectie, opschriften en voorschriften
* de (vork)heftruck of reachtruck
* controle vooraf
* rijden, parkeren en aan- en afkoppelen
* brandstof tanken, accu’s laden en wisselen
* beladen
* 10 geboden voor de heftruckchauffeur
* risico’s
* bediening
* veilig gedrag

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)