Gewichtsconsulent

Type product

Gewichtsconsulent

CIVAS Opleidingen
Logo van CIVAS Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,7 CIVAS Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 7,7 (uit 40 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Volg de BGN-erkende opleiding Gewichtsconsulent en start je eigen praktijk.

Volg de BGN-erkende opleiding Gewichtsconsulent en leer cliënten met overgewicht op professionele wijze te begeleiden naar een gezond eet- en leefpatroon. Als professioneel gewichtsconsulent help je jouw cliënten met afvallen, aankomen of op gewicht blijven. In de opleiding wordt uitgebreid aandacht besteed aan de werking van de spijsvertering en stofwisseling, voedingsleer, nieuwste wetenschappelijke inzichten en het begeleiden en motiveren van de gedragsverandering van je cliënt. De opleiding Gewichtsconsulent, inclusief gratis praktijkdag, bied je alle kennis om als zelfstandig gewichtsconsulent aan de slag te gaa…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Gewichtsconsulent, Afslanken, Metabolisme, Vitaliteit en Voedingsdeskundige.

Volg de BGN-erkende opleiding Gewichtsconsulent en start je eigen praktijk.

Volg de BGN-erkende opleiding Gewichtsconsulent en leer cliënten met overgewicht op professionele wijze te begeleiden naar een gezond eet- en leefpatroon. Als professioneel gewichtsconsulent help je jouw cliënten met afvallen, aankomen of op gewicht blijven. In de opleiding wordt uitgebreid aandacht besteed aan de werking van de spijsvertering en stofwisseling, voedingsleer, nieuwste wetenschappelijke inzichten en het begeleiden en motiveren van de gedragsverandering van je cliënt. De opleiding Gewichtsconsulent, inclusief gratis praktijkdag, bied je alle kennis om als zelfstandig gewichtsconsulent aan de slag te gaan.

Na afronding van de lessen, opdrachten en het bijwonen van de praktijkdag ben je klaar om op te gaan voor het landelijk TCI examen voor het behalen van je BGN registratie.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)