Impactvol Presenteren als Trainer

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Impactvol Presenteren als Trainer

Competence Factory
Logo van Competence Factory
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Competence Factory heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 1.686 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Marketing en #2 beste grote opleider.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2019: #3 in Marketing.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeUtrecht
13 nov. 2024
placeUtrecht
28 mrt. 2025
placeUtrecht
30 sep. 2025

Beschrijving

Voor docenten, trainers en coaches Het succes en de impact van een training worden in grote mate beïnvloed door jouw vaardigheden om kennis over te dragen, oftewel je presentatietechnieken. Mogelijk heb je al een presentatie in elkaar gezet, nu is het essentieel om deze informatie effectief te kunnen overbrengen. In deze training leer je precies hoe je dat doet. Je ontdekt hoe je verhalen, voorbeelden en persoonlijke ervaringen kunt gebruiken om informatie beter te laten beklijven. Daarnaast ontvang je praktische tips over ademhaling en stemgebruik, en leer je technieken om in contact te blijven met je cursisten en hun aandacht vast te houden. Deze training is onderdeel van een traject: Ople…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Train de trainer, Coaching, Co-actief coachen, Trainersvaardigheden en Didactische vaardigheden.

Voor docenten, trainers en coaches Het succes en de impact van een training worden in grote mate beïnvloed door jouw vaardigheden om kennis over te dragen, oftewel je presentatietechnieken. Mogelijk heb je al een presentatie in elkaar gezet, nu is het essentieel om deze informatie effectief te kunnen overbrengen. In deze training leer je precies hoe je dat doet. Je ontdekt hoe je verhalen, voorbeelden en persoonlijke ervaringen kunt gebruiken om informatie beter te laten beklijven. Daarnaast ontvang je praktische tips over ademhaling en stemgebruik, en leer je technieken om in contact te blijven met je cursisten en hun aandacht vast te houden. Deze training is onderdeel van een traject: Opleiding Inspirerend Trainen: met impact en passie, maar kun je ook los volgen.

Programma van de training Impactvol Presenteren als Trainer

Ochtend
 • Warming up
 • Waar sta je nu en waar wil je heen?
 • Adem, gronding en spreken met rust en impact
 • Less is more: de opbouw van een presentatie
Middag
 • De kracht van verhalen, anekdotes en voorbeelden
 • Contact maken met je cursisten
 • Spreken met passie en intentie
 • Presenteren met impact

Belangrijk advies bij de keuze van je opleiding;

 • Verifieer de naam van het opleidingsinstituut vooraf aan de boeking door op ‘klachten’ en of  ‘reviews' te zoeken in bijvoorbeeld Google.
 • Is de prijs all in? Wat zijn de bijkomende kosten (lunches, reprorechten en of  arrangementskosten).
 • Waar vind de training plaats 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)