Teambuilding

Type product
Tijdsduur
Logo van ExplainiT
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,1 ExplainiT heeft een gemiddelde beoordeling van 9,1 (uit 1.217 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Automatisering & ICT/IT.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2019: #1 in Automatisering & ICT/IT.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2018: #3 in Automatisering & ICT/IT.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: #1 in Automatisering & ICT/IT en #3 in HR.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Na de training Teambuilding is de onderlinge communicatie verhelderd en maken de teamleden bewust gebruik van elkaars kwaliteiten en vaardigheden. Bovendien is het teamgevoel sterker en vertoont het team meer samenhang. Want niet elk team functioneert als een team.

Elk team heeft af en toe een stevige prikkel, bijsturing of gewoon een vormende, spannende dag nodig. Na de training Teambuilding is de onderlinge communicatie verhelderd en maken de teamleden bewust gebruik van elkaars kwaliteiten en vaardigheden. Bovendien is het teamgevoel sterker en vertoont het team meer samenhang. Want niet elk team functioneert als een team.De training Teambuilding is voor iedereen die zijn/haar team op …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Teamvorming & Teamtraining, Teambuilding, Feedback geven, Teammanagement en Teamcoaching.

Na de training Teambuilding is de onderlinge communicatie verhelderd en maken de teamleden bewust gebruik van elkaars kwaliteiten en vaardigheden. Bovendien is het teamgevoel sterker en vertoont het team meer samenhang. Want niet elk team functioneert als een team.

Elk team heeft af en toe een stevige prikkel, bijsturing of gewoon een vormende, spannende dag nodig. Na de training Teambuilding is de onderlinge communicatie verhelderd en maken de teamleden bewust gebruik van elkaars kwaliteiten en vaardigheden. Bovendien is het teamgevoel sterker en vertoont het team meer samenhang. Want niet elk team functioneert als een team.De training Teambuilding is voor iedereen die zijn/haar team op een hoger plan wil brengen vanuit kennis en begrip, herkenning van situaties, bewustwording, oefening en ontwikkeling van vaardigheden. Groepsleiders, afdelingshoofden, directeuren en andere MT-leden die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse aansturing van medewerkers in een of meerdere groepen/teams.

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Teambuilding. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

Hoe zie je jezelf en hoe zien anderen jou?
Hoe zie je dit team graag functioneren?
Wat zijn de persoonlijke drijfveren en motivatiebronnen van elk van de teamleden?
Wat maakt dit team effectief?
Hoe is de verdeling van de rollen en verantwoordelijkheden van de teamleden?
Zorgt het groepsdenken dat de creativiteit/kwaliteit wordt geschaad of juist gestimuleerd?In een persoonlijk gesprek met de trainer bespreken jullie de achtergrond en beweegredenen om deel te nemen aan de training Teambuilding. Daarnaast worden er wederzijdse verwachtingen uitgesproken. Samen worden de leerdoelen geformuleerd, mogelijk met behulp van een online competentiescan. Jullie krijgen trainingsmaterialen mee en in veel gevallen ook een voorbereidende opdracht.Tijdens de training Teambuilding leer je de kunst van het teambuilden. Daarbij krijg je inzicht in de verschillende groepsrollen en hoe die samen een gebalanceerde eenheid vormen. Je leert je team door alle fasen van het groeiproces te leiden. Je leert vertrouwen en goede werkrelaties op te bouwen. Je leert gezonde besluitvorming binnen de groep te ontwikkelen. Tevens leer je verschillende effectieve technieken om in groepsverband te werken. Ook interventies komen tijdens de training Teambuilding uitgebreid aan bod zodat problemen geen kans krijgen wortel te schieten.

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.