NVAO Geaccrediteerde opleiding

De Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) is in 2005 als onafhankelijke, binationale accreditatieorganisatie bij Verdrag opgericht door de Nederlandse en Vlaamse overheid om een deskundig en objectief oordeel te geven over de kwaliteit van het hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen.

Haar hoofdtaken zijn:

- het beoordelen en het borgen van het niveau en de kwaliteit van het hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen;

- het bevorderen van de kwaliteitscultuur binnen het hoger onderwijs.

- De NVAO is erkend en geaccrediteerd als binationale accreditatieorganisatie. Zij vervult haar taken in internationaal perspectief en binnen de context van het Europese Bolognaproces en werkt daartoe nauw samen met Nederlandse en Vlaamse evaluatie- en kwaliteitszorgorganisaties en internationale accreditatie- en kwaliteitszorgorganisaties

Hoe vind en herken ik NVAO erkende opleiders op Springest?

Klik op een logo op deze pagina om de trainingen, opleidingen en cursussen van die aanbieder te bekijken. Je kunt ook de zoekbalk, en de categorieën hiernaast gebruiken, die worden automatisch gefilterd op NVAO erkende opleiders.

In alle zoekresultaten en op elke onderwerpspagina staan filters voor bijvoorbeeld regio, lesduur en prijs. Onder de optie "meer filters" staan vervolgens ook diverse keurmerken, waaronder NVAO.

Bij elke opleider en bij elke training die NVAO erkend is, staat een NVAO logo vernoemd aan de rechterkant. Opleiders kunnen zelf bij Springest aangeven dat ze een erkenning hebben, daarbij moeten zij bewijs overleggen.

Mis je een opleider?

Mis je een bepaalde NVAO erkende opleider, of zie je er een staan die niet erkend is? Laat het ons dan via de Helpdesk weten, dan zullen we dit controleren en eventueel aanpassen.! Alvast bedankt voor de moeite, namens ons hele team!