Lean Black Belt Training (na Green Belt)

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Lean Black Belt Training (na Green Belt)

LCG
Logo van LCG
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,8 LCG heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8 (uit 566 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

8,5
Gemiddeld cijfer voor Lean Black Belt Training (na Green Belt)
Gebaseerd op 28 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_half
floor holtkamp
9
Lean Black Belt Training (na Green Belt)

"Een waardevolle, interactieve en inspirerende training. De trainers besteden veel aandacht aan de dynamiek en sfeer in de groep. Er wordt goed ingespeeld op de wensen en de behoeften van de deelnemers, daar passen ze hun programma op aan. Interessante theorieën waarmee vervolgens in de praktijk wordt geoefend." - 10-04-2024 13:38

"Een waardevolle, interactieve en inspirerende training. De trainers besteden veel aandacht aan de dynamiek en sfeer in de groep. Er wordt go… alles lezen - 10-04-2024 13:38

Startdata en plaatsen

placeKaap Doorn nabij Utrecht
3 jun. 2024 tot 2 jul. 2024
Toon rooster
event 3 juni 2024, 0830-1700, Kaap Doorn nabij Utrecht, BB dag 1
event 4 juni 2024, 0830-1700, Kaap Doorn nabij Utrecht, BB dag 2
event 1 juli 2024, 0830-1700, Kaap Doorn nabij Utrecht, BB dag 3
event 2 juli 2024, 0830-1700, Kaap Doorn nabij Utrecht, BB dag 4

Beschrijving

Lean Black Belt training

Wil jij na het halen van je Lean Green Belt leren hoe je zelfstandig een verbetertraject leidt? Hoe je mensen meekrijgt in zo’n traject? En hoe je dat met impact doet, ook op de langetermijn? Dan is de Lean Black Belt training iets voor jou. Deze Black Belt training is een vervolgtraining op de Green Belt.

Deze training doe je nadat je de Lean Green Belt training hebt gedaan. In de Green Belt heb je alle Lean tools geleerd, en hoe je deze in kunt zetten. Daar heb je een tijdje mee geoefend, en nu is het tijd voor de volgende stap. Je wil als Lean expert de stap maken naar een zelfstandige positie en op eigen kracht grote, impactvolle verbetertrajecten leiden.

In d…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Opleidingskunde, Train de trainer, Opleidingsfunctionaris, Loopbaanadvies en POP & Loopbaangesprekken.

Lean Black Belt training

Wil jij na het halen van je Lean Green Belt leren hoe je zelfstandig een verbetertraject leidt? Hoe je mensen meekrijgt in zo’n traject? En hoe je dat met impact doet, ook op de langetermijn? Dan is de Lean Black Belt training iets voor jou. Deze Black Belt training is een vervolgtraining op de Green Belt.

Deze training doe je nadat je de Lean Green Belt training hebt gedaan. In de Green Belt heb je alle Lean tools geleerd, en hoe je deze in kunt zetten. Daar heb je een tijdje mee geoefend, en nu is het tijd voor de volgende stap. Je wil als Lean expert de stap maken naar een zelfstandige positie en op eigen kracht grote, impactvolle verbetertrajecten leiden.

In deze Black Belt training verdiep je je verder in een aantal Lean tools zoals de A3, Kata coaching en Obeya. Maar je gaat vooral aan de slag met de belangrijkste tool: jijzelf. Je ontdekt wat de impact is van jouw gedrag op de verandering. We staan uitgebreid stil bij de zachtere, of ‘hardnekkige’ kant van verandering. Hoe krijg je mensen mee? Hoe ga je om met weerstand? Hoe kun je effectief je boodschap overbrengen? Hoe communiceer je met je stakeholders? Allemaal onderwerpen die aanbod komen in deze training.

Wat kun je verwachten?

 • Telefonische intake — Doel is een maximaal leerrendement. We bespreken je leerdoelen, wat jouw verwachtingen zijn en bekijken hoe jouw verbetertraject eruit ziet.
 • 4 trainingsdagen — Je gaat aan de slag met de verdieping op de theorie van het Lean gedachtegoed dat je kent van de Green Belt. Dit heb je nodig om jouw verandervaardigheden te ontwikkelen. We passen dit direct toe op jouw situatie en verbetertraject.  
 • 1 verbetertraject — Tijdens de hele training werk je aan je eigen verbetertraject. Dit is de rode draad tijdens de training en is jouw examenstuk.
 • 8-16 leergenoten — Een groep mensen heeft meer ervaring dan een enkel persoon. Daarom stimuleren de trainers jou en de groep om met én van elkaar te leren. We delen successen, geleerde lessen en oefenen samen met reflecteren.
 • 2 ervaren trainers — Wij geven de Lean Black Belt training altijd met twee trainers. Dit betekent dubbele focus, twee keer zo veel ervaring die we je meegeven én dubbel zoveel plezier.
 • 1 internationaal erkend certificaat — Het examen bestaat uit een theorie- en praktijkexamen. Je haalt hiermee het officieel LCS certificaat (level 2a)! Je kiest zelf een geschikte examendatum.

Wat levert het me op?

Na deze Black Belt training:

 • Heb je de kennis en vaardigheden om zelfstandig een verbetertraject te leiden
 • Heb je je kennis over de Lean tools zoals de A3, KPI’s en Obeya verder verdiept
 • Beschik je over de vaardigheden om mensen mee te krijgen en weet je hoe je om moet gaan met weerstand
 • Heb je coachingsvaardigheden opgedaan waarmee je ook collega’s helpt zich te ontwikkelen
 • Weet je hoe je de belangrijkste stakeholders identificeert, en hoe je effectief met hen communiceert
 • Heb je geleerd over ‘verbaal meesterschap’ en weet je hoe je effectief je boodschap over kunt brengen
 • Beschik je over een waaier aan werkvormen die je in kunt zetten om succesvolle workshops te doen
 • Heb je inzicht in jezelf als tool in een verandertraject en weet je hoe je jezelf effectief in kunt zetten
 • Heb je aantoonbare resultaten gehaald in je eigen verbetertraject én weet je welke volgende stappen je kunt zetten om dit goed af te ronden. Hier blijven we je tot aan je praktijkexamen in ondersteunen.
 • Heb je met veel plezier geleerd in een veilige energieke omgeving.

Opzet van de training

De Black Belt training is een vervolgtraining op de Green Belt.

De training is opgebouwd uit twee blokken van 2 trainingsdagen. In totaal dus 4 trainingsdagen. Tussen de blokken zit ongeveer vier weken, zodat je de gelegenheid hebt om te experimenteren en het geleerde te koppelen aan je verbetertraject.

Onze twee trainers zorgen op elke trainingsdag voor veel afwisseling. Dat houdt de energie hoog, maakt leren leuker, zorgt ervoor dat de stof beter blijft hangen en ga je ook weer vrolijk naar huis. Achterover geleund staren naar oneindig veel PowerPoint slides zit er bij ons niet in!

Wat komt er aan bod?

Het programma van de Lean Black Belt training ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

Voorbereiding

Na je inschrijving neemt één van de trainers contact op voor een telefonische intake. Doel van dit gesprek is een maximaal leerrendement. We bespreken je leerdoelen, wat jouw verwachtingen zijn en bekijken hoe jouw verbetertraject eruit ziet.

Waar moet jouw verbetertraject aan voldoen?

 • Jouw traject heeft een duidelijke impact op minstens één belangrijk proces binnen de organisatie, bijvoorbeeld: verhoging klanttevredenheid met 30%, verhoging medewerkerstevredenheid met 20%, verlaging van de kosten met 30% of verkorting doorlooptijd met 30%
 • Het is mogelijk om de huidige en gewenste situatie feitelijk en meetbaar te maken. Het kan zijn dat je voor je start met je traject nog niet precies weet hoe je de impact zichtbaar kan maken. Hier helpen wij je bij tijdens de intake.
 • Je speelt een belangrijke en zelfstandige rol in het traject. Je bent projectmanager van het verbetertraject of sensei van de projectmanager. Belangrijk is dat jij verantwoordelijk bent voor de keuzes die worden gemaakt in het (deel)traject.
 • De klant onderschrijft de bereikte resultaten in jouw klantbeoordelingsformulier.

Dag 1 en 2: Lean ervaren en verdieping zoeken

 • We verdiepen ons in de zingeving van jouw organisatie: het grote waarom
 • We analyseren wat de drijfveren van jouw organisatie zijn
 • We scherpen de zingeving van jouw verbetertraject aan. We bespreken de X-matrix of Hosin Kanri als belangrijk instrument.
 • We gebruiken verbaal meesterschap om jouw invloed als veranderaar te vergroten
 • Met een pitch over je verbetertraject oefen je het verbaal meesterschap en leer je de andere deelnemers meteen beter kennen
 • We verdiepen de kennis over KPI’s, je zult zien dat deze je kunnen helpen, maar ook enorm in de weg kunnen staan om je doelen te bereiken
 • We verrijken je met analysetechnieken, uiteraard pakken we hier jouw eigen A3 erbij om de analyse weer verder te verbeteren
 • We halen lessen uit de theatersport, dit is niet alleen leuk en goed voor de energie, maar heeft ook belangrijke lessen voor het werk van jou als Lean expert
 • We eindigen het eerste blok met het herhalen van de Kata theorie en het vormen van buddies

Dag 3 en 4: Op weg naar effectieve implementatie

 • Om jouw verbetertraject succesvol te laten zijn, is het toepassen van Lean tools niet voldoende, je moet ook belangrijke spelers betrekken. We bespreken daarom Nemawashi en stakeholdermanagement
 • We leren je ineffectieve patronen te herkennen en te doorbreken
 • Je leert hoe je succesvolle workshops ontwerpt
 • We maken kennis met slimme Agile technieken om ons te kunnen helpen in de implementatiefase van verbetertrajecten
 • De laatste trainingsdag begint het Lean Black Belt theorie-examen, die duurt 60 minuten
 • Tenslotte geven we je nog mee hoe je organisaties kunt sturen met een Obeya, je leert er zelf een maken voor jouw organisatie
8,5
Gemiddeld cijfer voor Lean Black Belt Training (na Green Belt)
Gebaseerd op 28 ervaringen
starstarstarstarstar_half
floor holtkamp
9
Lean Black Belt Training (na Green Belt)

"Een waardevolle, interactieve en inspirerende training. De trainers besteden veel aandacht aan de dynamiek en sfeer in de groep. Er wordt goed ingespeeld op de wensen en de behoeften van de deelnemers, daar passen ze hun programma op aan. Interessante theorieën waarmee vervolgens in de praktijk wordt geoefend." - 10-04-2024 13:38

"Een waardevolle, interactieve en inspirerende training. De trainers besteden veel aandacht aan de dynamiek en sfeer in de groep. Er wordt go… alles lezen - 10-04-2024 13:38

starstarstarstarstar_half
Kim Vereijken
Locatiemanager
9
Lean Black Belt Training (na Green Belt)

"Lekker afwisselend, goede balans in theorie en praktijk. Genoeg ruimte op toe te passen op de situatie in je eigenlijk organisatie.

Deze evaluatie is door mij persoonlijk geschreven op het online evaluatieformulier van LCG Consulting en met toestemming gepubliceerd op Springest." - 19-12-2023 15:58

"Lekker afwisselend, goede balans in theorie en praktijk. Genoeg ruimte op toe te passen op de situatie in je eigenlijk organisatie. Deze … alles lezen - 19-12-2023 15:58

starstarstarstarstar_border
Olaf Griffioen
Adviseur proces en informatiemanagement
8
Lean Black Belt Training (na Green Belt)

"Afwisselend, helder, prikkelend.

Goed is de link met de a3/praktijk.

Deze evaluatie is door mij persoonlijk geschreven op het online evaluatieformulier van LCG Consulting en met toestemming gepubliceerd op Springest." - 19-12-2023 15:56

"Afwisselend, helder, prikkelend. Goed is de link met de a3/praktijk. Deze evaluatie is door mij persoonlijk geschreven op het online e… alles lezen - 19-12-2023 15:56

starstarstarstarstar_half
Richard van Lingen
9
Lean Black Belt Training (na Green Belt)

"In vind de verscheidenheid van leer methodes top. Heerlijk om zo mee te doen.

Deze evaluatie is door mij persoonlijk geschreven op het online evaluatieformulier van LCG Consulting en met toestemming gepubliceerd op Springest." - 19-12-2023 15:55

"In vind de verscheidenheid van leer methodes top. Heerlijk om zo mee te doen. Deze evaluatie is door mij persoonlijk geschreven op het on… alles lezen - 19-12-2023 15:55

starstarstarstar_halfstar_border
Leontine Den Boer
Lean adviseur
7
Lean Black Belt Training (na Green Belt)

"De eerste dag net iets te veel herhaling ik had graag bij de start wat nieuwe dingen geleerd en de herhaling wat meer verdeeld over de dagen. Leuke afwisselende werkvormen meestal goed aangepast op de energie in de groep.

Trainer Leonie Snijders: Fijne energie open houding benaderbaar

Trainer Stefan Zielhuis: Duidelijk verhalen kan informatie goed overbrengen. " - 04-07-2023 15:02

"De eerste dag net iets te veel herhaling ik had graag bij de start wat nieuwe dingen geleerd en de herhaling wat meer verdeeld over de dagen… alles lezen - 04-07-2023 15:02

starstarstarstarstar_border
Angela Kooij
Afdelingsmanager
8
Lean Black Belt Training (na Green Belt)

"Goede afwisseling in leermethoden. Ik had t.o.v. de green belt wel meer nieuwe theorie verwacht over lean (ik denk bijvoorbeeld aan tms)

Trainer Leonie Snijders: Helder, vragen goed opgepakt en check er op, enthousiast

Trainer Stefan Zielhuis: Duidelijk verhaal" - 04-07-2023 14:58

"Goede afwisseling in leermethoden. Ik had t.o.v. de green belt wel meer nieuwe theorie verwacht over lean (ik denk bijvoorbeeld aan tms) … alles lezen - 04-07-2023 14:58

starstarstarstarstar_half
Mohammed Oulad Ali
9
Lean Black Belt Training (na Green Belt)

"Trainers zeer kundig en weten de lesstof conform de 3E goed over te brengen! Flexibelprogramma, met veel ruimte voor humor! Coachingsstijl inspireert en brengt mij elke keer een stap dichterbij mijn doelsituatie

Trainer Diederick Vos: Humor, veel praktijk voorbeelden, vraagt goed door en inspireert

Trainer Anneloes Jeandarme: Humor, praktijkgericht en inspirerend " - 08-06-2023 14:14

"Trainers zeer kundig en weten de lesstof conform de 3E goed over te brengen! Flexibelprogramma, met veel ruimte voor humor! Coachingsstijl i… alles lezen - 08-06-2023 14:14

starstarstarstarstar
Paulien Korewijk
10
Lean Black Belt Training (na Green Belt)

"Super fijne training met veel afwisseling en leuke trainers

Trainer Diederick Vos: Communicatie, omgang, postief, flexibel

Trainer Anneloes Jeandarme: Communicatie, omgang, postief, flexibel

Deze evaluatie is door mij persoonlijk geschreven op het online evaluatieformulier van LCG Consulting en met toestemming gepubliceerd op Springest." - 08-06-2023 14:05

"Super fijne training met veel afwisseling en leuke trainers Trainer Diederick Vos: Communicatie, omgang, postief, flexibel Trainer An… alles lezen - 08-06-2023 14:05

starstarstarstarstar_half
Lammert De Vries
Business analist
9
Lean Black Belt Training (na Green Belt)

"Super leuke training van enthousiaste docenten.

Trainer Leonie Snijders: Haar scherpte en enthousiasme. Veel kennis van de materie

Trainer Diederick Vos: Leuke stijl van les geven. Weet veel van de materie en dat geeft vertrouwen." - 06-07-2021 14:41

"Super leuke training van enthousiaste docenten. Trainer Leonie Snijders: Haar scherpte en enthousiasme. Veel kennis van de materie Tra… alles lezen - 06-07-2021 14:41

starstarstarstar_halfstar_border
Eloy van der Linde
7
Lean Black Belt Training (na Green Belt)

"Prima training, voornamelijk herhaling Green Belt. Daarnaast leer je een aantal nieuwe methodes die je kunt gaan toepassen binnen jouw werkveld.

Trainer Ruud van Schaik: Enthousiast en gedreven in zijn manier van kennis overdracht

Trainer Stefan Zielhuis: Rustige en duidelijke trainer, weet wat die zegt en doet dit met overtuiging " - 06-07-2021 14:24

"Prima training, voornamelijk herhaling Green Belt. Daarnaast leer je een aantal nieuwe methodes die je kunt gaan toepassen binnen jouw werkv… alles lezen - 06-07-2021 14:24

starstarstarstarstar_border
E.S. de Groot
8
Lean Black Belt Training (na Green Belt)

"Veel afwisseling. Informatief. Wat ik lastig vind ik voor mijzelf het overzicht te houden. . Ook dat dingen soms wijzigen als bv een A3 met 6 en 7 vakken. Probleem en aanleiding. Dat is niet altijd consistent.
Ik heb daar moeite mee, ook bij het leren voor green en black belt.

Trainer Marjolein Jungman: Ze is actief en los in de omgang. Geeft aan bv Dat hebben we gisteren gehad dus teruggrijpen.

Trainer Stefan Zielhuis: Hij is actief en heeft ook inhoudelijk kennis " - 06-10-2020 14:43

"Veel afwisseling. Informatief. Wat ik lastig vind ik voor mijzelf het overzicht te houden. . Ook dat dingen soms wijzigen als bv een A3 met … alles lezen - 06-10-2020 14:43

starstarstarstarstar_half
Nicole van Rooij
Lean Expert
9
Lean Black Belt Training (na Green Belt)

"Weer een hele fijne training bij LCG. In deze 4 dagen Black Belt training is de focus op het toepassen van de Lean methodiek. Je krijgt naast de theorie ook handvatten om Lean toe te passen. Bijvoorbeeld door het gebruik van verschillende werkvormen.
De voorbeelden die worden gegeven helpen mij een nog scherper beeld te krijgen. De trainingsvorm (geen PowerPoint!) spreekt mij heel erg aan.

Trainer Leonie Snijders: Echt oprecht geïnteresseerd in iedereen en niets is gek genoeg om te vragen.

Trainer Stefan Zielhuis: Hele fijne energie voor de groep! Snel aanpassen aan dat wat nodig is. Knap om je zo te durven openstellen voor de groep op persoonlijk vlak." - 12-12-2019 13:41

"Weer een hele fijne training bij LCG. In deze 4 dagen Black Belt training is de focus op het toepassen van de Lean methodiek. Je krijgt naas… alles lezen - 12-12-2019 13:41

starstarstarstarstar_border
Niels Langezaal
Senior medewerker debiteurenbeheer
8
Lean Black Belt Training (na Green Belt)

"Fijne training met afwisselende werkvormen, voldoende praktijkvoorbeelden en genoeg tijd om aan eigen A3 te werken en inspiratie op te doen van andere voorbeelden.

Trainer Hein Teurlings: Goede voorbeelden, enthousiast, klik met de groep. Ook tijdens ons telefoongesprek tussen het 1e en 2e blok bleef je goed doorvragen wat we precies misten en wat jullie daar aan konden doen. Fijne en constructieve houding

Trainer Leonie Snijders: Veel ervaring, praktijkvoorbeelden. Goede klik met de groep en ook fijne constructieve houding tijdens ons telefoongesprek. top!" - 03-12-2019 11:07

"Fijne training met afwisselende werkvormen, voldoende praktijkvoorbeelden en genoeg tijd om aan eigen A3 te werken en inspiratie op te doen … alles lezen - 03-12-2019 11:07

starstarstarstar_halfstar_border
Dirk Jan Kroon
7
Lean Black Belt Training (na Green Belt)

"2e serie van de dagen waren echt super. De feedback uit de eerste twee dagen zijn bijzonder professioneel verwerkt. Echt een waardevolle aanvulling op het traject. Obeya toepassen en Scrum uitleg, theorie met vakken voor uitvoeren. Erg mooi pakket

Trainer Franke Beijer: prettige uitstraling, open voor feedback, beweegt soepel mee met de groep en zet duidelijk zijn verhaal neer. Echt een fijne man die contact maakt met iedereen uit de groep en checkt hoe de trainingsonderdelen binnenkomen.

Trainer Ruud van Schaik: Sterke trainer met een prachtige bak aan ervaringen. Brengt humor en relativeringsvermogen in. Leuk ook met dat improvisatie acteren. Ben een aantal keer heel terecht en heel subtiel bij de groep gehaald, zoals toen ik op mijn telefoon zat. Ruud, dit aanwezighouden van je mensen voelt voor mij veilig, prettig en effectief." - 09-10-2019 07:22

"2e serie van de dagen waren echt super. De feedback uit de eerste twee dagen zijn bijzonder professioneel verwerkt. Echt een waardevolle aan… alles lezen - 09-10-2019 07:22

Anja van Dingenen
starstarstarstarstar_half
Anja van Dingenen
Manager klantenservice
9
Lean Black Belt Training (na Green Belt)

"Leerzaam, leuk. Wel anders dan de greenbelt waar de trainingsdagen vol zaten met nieuwe modellen en je bruisend van energie elke dag naar buiten rende om t te gaan toepassen. Nu voornamelijk leervormen over t overbrengen van dezelfde stof en richten op de A3. Niet minder nuttig maar wat meer admintratief.

Trainer Franke Beijer: Hij komt soms onzeker over. Spreekt met veel uh’s en friemelt vaak aan zijn neus/gezicht

Trainer Ruud van Schaik: Hij straalt rust en ervaring uit, spreekt met humor. Fijne top trainer" - 08-10-2019 17:18

"Leerzaam, leuk. Wel anders dan de greenbelt waar de trainingsdagen vol zaten met nieuwe modellen en je bruisend van energie elke dag naar bu… alles lezen - 08-10-2019 17:18

starstarstarstar_halfstar_border
Karen Maessen
Manager of Operations
7
Lean Black Belt Training (na Green Belt)

"Inhoudelijk niet altijd even sterk. Herhaling van stof soms wat langdradig, gevoel van tijd vullen.
Wel veel. nieuwe ideeen opgedaan, vanuit Franke en Ruud maar ook vanuit de mede cursisten.
Energie gekregen om door te gaan!
Er mag meer info worden gedeeld over het vervolg,.

Trainer Franke Beijer: De energie die Franke 1 op 1 gaf bij de toelichting op zijn feedback. Empathie en meebuigen

Trainer Ruud van Schaik: Theatersport, dat heeft me weer goed geholpen. Buiten de kaders denken. Veel energie gekregen van jouw verhalen!" - 08-10-2019 15:07

"Inhoudelijk niet altijd even sterk. Herhaling van stof soms wat langdradig, gevoel van tijd vullen. Wel veel. nieuwe ideeen opgedaan, vanu… alles lezen - 08-10-2019 15:07

starstarstarstarstar_border
Marjon Ten Broeke
8
Lean Black Belt Training (na Green Belt)

"Goede afwisseling van werkvormen. Een echte verdieping van Green belt waardoor ik nu het idee heb dat ik de lean materie veel beter beheers

Trainer Franke Beijer: Energiek. Enthousiast.

Trainer Ruud van Schaik: Humor. Pakkende voorbeelden. Kritisch. Ervaren" - 08-10-2019 15:01

"Goede afwisseling van werkvormen. Een echte verdieping van Green belt waardoor ik nu het idee heb dat ik de lean materie veel beter beheers … alles lezen - 08-10-2019 15:01

starstarstarstarstar_half
Johan Middendorp
Agile en LEAN transitiemanager
9
Lean Black Belt Training (na Green Belt)

"Werkgeluk mooie learnings (openheid waardeer ik)

Trainer Franke Beijer: Dicht bij zichzelf gebleven. Kwetsbaar, eenvoudige communicator goed voorbereid.

Trainer Ruud van Schaik: Ervaren trainer, put uit eigen ervaring, obeya echt je kindje mooi om te zien. Inhoudelijk sterk, kwinkslag helpt om training actief te houden" - 08-10-2019 14:59

"Werkgeluk mooie learnings (openheid waardeer ik) Trainer Franke Beijer: Dicht bij zichzelf gebleven. Kwetsbaar, eenvoudige communicator g… alles lezen - 08-10-2019 14:59

starstarstarstarstar_border
Anja van Dingenen
Manager klantenservice
8
Lean Black Belt Training (na Green Belt)

"De verwachting was wat anders dan het uiteindelijke geheel. Vanuit de greenbelt super enthousiast met veel tools elke keer weer naar huis. Mijn verwachting was nu ook weer zo hoog. Dit liep wat anders omdat met name het inzoomen op de A3 aan bod kwam. Nuttig, noodzakelijk alleen andere verwachting. Wel heel erg leerzaam en leuk gegeven door de trainers

Trainer Franke Beijer: Leuk, leuke voorbeeld, maar in het brengen soms onzeker. (zo kwam hij op mij over, niet dat hij zo is)

Trainer Ruud van Schaik: Leuk, humor, weet je te raken in zijn verhalen, het tekenen en het blijft bij. Ik vond het top!" - 08-10-2019 14:57

"De verwachting was wat anders dan het uiteindelijke geheel. Vanuit de greenbelt super enthousiast met veel tools elke keer weer naar huis. M… alles lezen - 08-10-2019 14:57

starstarstarstarstar_border
Niek Elderman
Shift supervisor
8
Lean Black Belt Training (na Green Belt)

"Veel verschillende en leuke werkvormen. Plezierige training met veel diepgang.

Trainer Mariska van Hoorik: Positief, kundig en voelt de groep goed aan.

Trainer Stefan Zielhuis: Positief. Grapje tussendoor. Erg kundig deelt dit ook gemakkelijk. " - 09-04-2019 14:32

"Veel verschillende en leuke werkvormen. Plezierige training met veel diepgang. Trainer Mariska van Hoorik: Positief, kundig en voelt de g… alles lezen - 09-04-2019 14:32

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)