Leadership Communications

Adres:

Berkebroeklaan 86
2498 AH Den Haag

Beschrijving

Leadership Communications

Leadership Communications adviseert leiders om met meer impact te communiceren over hun organisatie, visie en strategie door verhalend te vertellen. We richten ons op Storytelling, Corporate Communicatie en Leadership Coaching en focussen ons met name op de ontwikkeling van vrouwen in hun carrière. Met onze trainingen zetten we ons in om ongewenste uitstroom van vrouwen …

Lees de volledige beschrijving

Leadership Communications

Leadership Communications adviseert leiders om met meer impact te communiceren over hun organisatie, visie en strategie door verhalend te vertellen. We richten ons op Storytelling, Corporate Communicatie en Leadership Coaching en focussen ons met name op de ontwikkeling van vrouwen in hun carrière. Met onze trainingen zetten we ons in om ongewenste uitstroom van vrouwen te voorkomen en doorstroom van vrouwen te stimuleren.

Vrouwelijk leiderschap 

Wij geloven in de kracht van diversiteit en de inspirerende rol van vrouwelijke leiders in organisaties. We coachen vrouwen en helpen hen om hun leiderschapscommunicatie te versterken en voorbeeldrol te omarmen.

  • Communicatief leiderschap – speciale tweedaagse training storytelling voor voor ambitieuze vrouwen, waarbij vrouwen leren hun eigen stijl te ontwikkelen en hun verhaal te vertellen op hun eigen authentieke manier. De trainingen geven we in-company, individueel, of in kleine groepjes.
  • Herontdek je verhaal – speciale tweedaagse training voor vrouwelijke professionals die zijn zich minder zeker zijn gaan voelen in hun carrière en twijfelen aan hun eigen kwaliteiten. Deze training is bedoeld voor vrouwen die op een T-sprong in hun carrière staan en die hun krachtige verhaal weer willen herontdekken.
  • Zichtbaar met jouw verhaal – is een speciale tweedaagse training voor talentvolle vrouwelijke professionals (35-45 jaar) die zichtbaarder willen zijn en zichzelf goed willen leren neerzetten.

Storytelling in-company

Deelnemers ontdekken tijdens een workshop storytelling dat het gebruik van verhalen buitengewoon effectief is. Ook in het werk. Het brein van een toehoorder leeft namelijk helmaal op bij het horen van een verhaal. Bovendien kan iedereen een verhaal goed onthouden en zelfs dóórvertellen. Probeer dat maar eens te bereiken met een standaard PowerPoint-presentatie die vol staat met feiten. Je ontdekt dat het vertellen van een verhaal echt werkt wanneer je bijvoorbeeld een verandering in gang wilt zetten, een klant wilt inspireren of gewoon meer impact wilt hebben in een vergadering of op een netwerkvent. Storytelling leidt tot meer aandacht, verbinding en succes.
 
In de workshop ontdekt iedereen dat het inspirerend en leuk is om verhalend en beeldend te vertellen. En gelukkig kan iedereen het ook. We hebben immers allemaal een hoofd vol met verhalen en mooie anekdotes. Je moet deze alleen leren in te zetten.
 
De workshop is een echte WORK-shop. We gaan aan de slag met verschillende korte vertel-oefeningen om de kracht van verhalen te ontdekken. Iedereen kan daarna de tools direct toepassen en daarmee storytelling gebruiken in het werk.

  • Storytelling & Purpose om de purpose en strategie van de organisaties echt tot leven te wekken;
  • Storytelling & Presentatiekracht waarbij medewerkers hun project overtuigend en verbeeldend leren presenteren zodat zij impact hebben in een belangrijk overleg zoals een stuurgroep of directieoverleg;
  • Storytelling & Zichtbaarheid leren medewerkers die traditioneel minder ‘zichtbaar’ zijn hun authentieke verhaal over een project, afdeling of over zichzelf met plezier te vertellen;
  • Storytelling & Employee advocacy maak van je medewerkers echte ambassadeurs van jouw organisatie door hen de verhalen van de organisatie te laten ontdekken én delen.
  • Storytelling & Sales leert Sales in te spelen op de onderwerpen die leven bij klanten zoals duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid door het vertellen van de juiste verhalen.

Ervaring met Leadership Communications?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Leadership Communications? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Simone Bel
Simone Bel
Presentatiecoach - Leiderschapscoach - Storyteller

Trainers

Simone Bel
Simone Bel
Presentatiecoach - Leiderschapscoach - Storyteller