Simone Bel
Simone Bel

Simone Bel

Presentatiecoach - Leiderschapscoach - Storyteller

Leadership Communications is een bureau voor Leiderschapscommunicatie, Business Storytelling, Presentatietraining, Strategisch (intern) communicatieadvies, Leiderschapscoaching en Interim Management.
Leiderschap & Communicatie hebben elkaar nodig om het verschil te maken.

Leiders help ik om zichzelf beter te positioneren en hun impact en communicatiekracht te vergroten door gebruik te maken van Storytelling. Organisaties adviseer ik bij complexe communicatieuitdagingen en bij het vinden van de juiste woorden en voorbeelden om de strategie of verandering echt tot leven te wekken en deze te laten leven. Alleen dan kunnen medewerkers de betekenis echt begrijpen en er achter gaan staan.

Als voormalig directeur Communicatie van PostNL combineer ik mijn kennis van Communicatie en Storytelling met mijn persoonlijke ervaring als vrouwelijk leider in een grote organisatie. Ik ben een gesprekspartner voor bestuurders, senior managers en professionals en help hen om authentiek en zichtbaar te zijn door aan de slag te gaan met hun overtuigingskracht en het verwoorden van hun visie.
Ik ben een gedreven Interim Manager met een coachende stijl van leidinggeven en sterke verbindende kwaliteiten.
Vrouwen op weg in hun carrière help ik om echt invulling te geven aan hun persoonlijk leiderschap door moed en lef te tonen, Storytelling te gebruiken en hun voorbeeldrol te omarmen.

In mijn praktische trainingen en workshops ontdekken deelnemers hoe inspirerend, leuk en effectief het is om beeldend te vertellen en anekdotes te gebruiken om je punt te maken en je doel te bereiken. Storytelling brengt de boodschap tot leven.

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.