Cursussen & Trainingen Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijke Effectiviteit trainingen

Wat leer je tijdens een training persoonlijk effectiviteit? Tijdens een training persoonlijke effectiviteit leer je efficiënter werken op een manier die bij jou past. Zo ben je weinig energie kwijt aan randzaken, zoals je mail wegwerken, en kun je focussen op de werkzaamheden die echt belangrijk zijn en waar je plezier uithaalt. De vaardigheden die je leert tijdens een cursus persoonlijke effectiviteit worden ook wel soft skills genoemd en zijn heel divers.

We hebben ook een groot aanbod e-learning over persoonlijke effectiviteit.

Wat is belangrijk bij persoonlijke effectiviteit?

De rode draad bij de meeste persoonlijke effectiviteit trainingen is dat je goed leert kijken naar je huidige capaciteiten. Zo krijg je helder in beeld welke vaardigheden en competenties je nog kunt ontwikkelen om persoonlijk en professioneel effectiever te werk te gaan. Dus ga eens bij jezelf na: welke taken stel je altijd uit, waar blokkeer je en wanneer voel je de energie wegvloeien uit je lijf? Daar valt de winst te halen.

Voor wie zijn de persoonlijke effectiviteit cursussen?

Iedereen heeft baat bij een cursus op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Je bent namelijk nooit overal goed in. Misschien wil je leren hoe je meer uit je tijd haalt, of wil je beter leren communiceren. Het kan ook zijn dat je tegen problemen aanloopt zoals stress, verandering of onzekerheid. Dat is niet gek, iedereen krijgt hier mee te maken. Belangrijk is dat je je probleem gaat oplossen, want dan hou je energie over. Dat kan vaak al met een één- of tweedaagse training. En het mooie van een training persoonlijke effectiviteit, is dat je er altijd wat aan zult hebben, wat voor carrièreswitch je ook maakt.

Populaire trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit

Assertiviteit trainingen

Voor veel mensen begint persoonlijke effectiviteit bij een training assertiviteit. TIjdens zo’n training wordt er gewerkt aan hoe je op een ontspannen manier je grenzen aan kunt geven. Aan de hand van gesprekstechnieken en oefeningen in conflicthantering leer je hoe je voor jezelf opkomt. Daarnaast ontwikkel je je zelfbeeld en je zelfvertrouwen.

Time management trainingen

Time management is misschien wel de bekendste van alle effectiviteits-trainingen. Er zijn veel verschillende Time management tools en technieken ontwikkeld, maar het belangrijkste wat je leert is planmatig werken en prioriteiten stellen. Deze vaardigheden zijn goud waard, in welk beroep je ook werkzaam bent.

Persoonlijke leiderschap

Zelfinzicht maakt persoonlijke groei mogelijk; dat is het idee van persoonlijk leiderschap. Tijdens een cursus persoonlijk leiderschap is het de bedoeling dat je jezelf beter leert kennen. Door je drijfveren, valkuilen en ontwikkelpunten te ontdekken zul je beter functioneren op werk. Ook voor als je een stap wil maken in je carrière is een cursus persoonlijk leiderschap aan te raden.

Effectief beïnvloeden

Als je er even bij stilstaat, kom je erachter dat je het de hele dag door doet: mensen overtuigen van je plannen, collega’s enthousiasmeren, draagvlak vinden voor je ideeën, procesverbeteringen doorvoeren, loonsverhoging vragen.. Bij een cursus Effectief beïnvloeden leer je hoe je je invloed op andere mensen vergroot zonder te forceren, of energie te verspillen.

Er zit helemaal niets voor mij tussen

Als er geen onderwerp is wat jij nodig hebt, kijk dan is naar onze vergelijkbare categorieën Management, Opleiding & Onderwijs of Communicatie. Je kunt ook altijd bellen met onze onafhankelijke leeradviseurs bij het maken van de juiste keuze. Je kunt onze leeradviseurs bereiken op het nummer 085 7440830.

Beste aanbieders in Persoonlijke Effectiviteit helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2021)
1Time Management | Tijdwinst.com
star 9,4 (28 ervaringen)
2Succesvol tot én met Pensioen
star 8,7 (39 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar
thijs de booij
directeur
10
Persoonlijke Groei en Ontwikkeling I Persoonlijk Leiderschap DE DUIK (5 dagen)

"Zeer uitgebreid en goed programma waarmee je voor jou belangrijke zaken uit je leven oppakt. Geen trucjes, maar aandacht om tot de kern te komen. Je wordt bewust over je patronen en overtuigingen, en leert hier op een andere manier naar kijken en in lijn te brengen met jezelf en je doelen in het leven." - 11-04-2021 06:32

"Zeer uitgebreid en goed programma waarmee je voor jou belangrijke zaken uit je leven oppakt. Geen trucjes, maar aandacht om tot de kern te k… alles lezen - 11-04-2021 06:32

starstarstarstarstar
Brian B.
10
NLP Master Practitioner Dagopleiding

"De NLP Master Practitioner was geweldig! Een enorme verdieping op de NLP Practitioner. Voor iedereen die verder wil groeien. Vooral de modelleeropdracht heft mij meer rust en zelfvertrouwen gegeven. Locatie is prachtig, trainers betrokken en prettige, open en warme organisatie. " - 09-04-2021 09:21

"De NLP Master Practitioner was geweldig! Een enorme verdieping op de NLP Practitioner. Voor iedereen die verder wil groeien. Vooral de model… alles lezen - 09-04-2021 09:21

starstarstarstarstar
Brahim Chari
10
Blaaauwdruk: Persoonlijk inzicht en persoonlijke ontwikkeling

"Chantal wist precies wat ik nodig had voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Daarbij noemde ze zoveel voorbeelden alsof ze me al jarenlang kent. De punten die ik graag wou verbeteren zijn hierdoor ook echt verbeterd en weet precies waar ik naartoe wil. Als persoon ook super aardig en meedenkend!" - 09-04-2021 08:38

"Chantal wist precies wat ik nodig had voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Daarbij noemde ze zoveel voorbeelden alsof ze me al jarenlang ken… alles lezen - 09-04-2021 08:38