Cursussen & Trainingen Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijke Effectiviteit trainingen

Wat leer je tijdens een training persoonlijk effectiviteit? Tijdens een training persoonlijke effectiviteit leer je efficiënter werken op een manier die bij jou past. Zo ben je weinig energie kwijt aan randzaken, zoals je mail wegwerken, en kun je focussen op de werkzaamheden die echt belangrijk zijn en waar je plezier uithaalt. De vaardigheden die je leert tijdens een cursus persoonlijke effectiviteit worden ook wel soft skills genoemd en zijn heel divers.

We hebben ook een groot aanbod e-learning over persoonlijke effectiviteit.

Wat is belangrijk bij persoonlijke effectiviteit?

De rode draad bij de meeste persoonlijke effectiviteit trainingen is dat je goed leert kijken naar je huidige capaciteiten. Zo krijg je helder in beeld welke vaardigheden en competenties je nog kunt ontwikkelen om persoonlijk en professioneel effectiever te werk te gaan. Dus ga eens bij jezelf na: welke taken stel je altijd uit, waar blokkeer je en wanneer voel je de energie wegvloeien uit je lijf? Daar valt de winst te halen.

Voor wie zijn de persoonlijke effectiviteit cursussen?

Iedereen heeft baat bij een cursus op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Je bent namelijk nooit overal goed in. Misschien wil je leren hoe je meer uit je tijd haalt, of wil je beter leren communiceren. Het kan ook zijn dat je tegen problemen aanloopt zoals stress, verandering of onzekerheid. Dat is niet gek, iedereen krijgt hier mee te maken. Belangrijk is dat je je probleem gaat oplossen, want dan hou je energie over. Dat kan vaak al met een één- of tweedaagse training. En het mooie van een training persoonlijke effectiviteit, is dat je er altijd wat aan zult hebben, wat voor carrièreswitch je ook maakt.

Populaire trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit

Assertiviteit trainingen

Voor veel mensen begint persoonlijke effectiviteit bij een training assertiviteit. TIjdens zo’n training wordt er gewerkt aan hoe je op een ontspannen manier je grenzen aan kunt geven. Aan de hand van gesprekstechnieken en oefeningen in conflicthantering leer je hoe je voor jezelf opkomt. Daarnaast ontwikkel je je zelfbeeld en je zelfvertrouwen.

Time management trainingen

Time management is misschien wel de bekendste van alle effectiviteits-trainingen. Er zijn veel verschillende Time management tools en technieken ontwikkeld, maar het belangrijkste wat je leert is planmatig werken en prioriteiten stellen. Deze vaardigheden zijn goud waard, in welk beroep je ook werkzaam bent.

Persoonlijke leiderschap

Zelfinzicht maakt persoonlijke groei mogelijk; dat is het idee van persoonlijk leiderschap. Tijdens een cursus persoonlijk leiderschap is het de bedoeling dat je jezelf beter leert kennen. Door je drijfveren, valkuilen en ontwikkelpunten te ontdekken zul je beter functioneren op werk. Ook voor als je een stap wil maken in je carrière is een cursus persoonlijk leiderschap aan te raden.

Effectief beïnvloeden

Als je er even bij stilstaat, kom je erachter dat je het de hele dag door doet: mensen overtuigen van je plannen, collega’s enthousiasmeren, draagvlak vinden voor je ideeën, procesverbeteringen doorvoeren, loonsverhoging vragen.. Bij een cursus Effectief beïnvloeden leer je hoe je je invloed op andere mensen vergroot zonder te forceren, of energie te verspillen.

Er zit helemaal niets voor mij tussen

Als er geen onderwerp is wat jij nodig hebt, kijk dan is naar onze vergelijkbare categorieën Management, Opleiding & Onderwijs of Communicatie. Je kunt ook altijd bellen met onze onafhankelijke leeradviseurs bij het maken van de juiste keuze. Je kunt onze leeradviseurs bereiken op het nummer 085 7440830.

Beste aanbieders in Persoonlijke Effectiviteit helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2022)
1Time Management | Tijdwinst.com
star 9,6 (51 ervaringen)
2Coach+Result
star 9,5 (53 ervaringen)
3PER4MANCE
star 9,4 (26 ervaringen)
4I AM Academy
star 9,2 (37 ervaringen)
5Focus Academy
star 9,2 (21 ervaringen)
6Schoonderwoerd
star 9,1 (25 ervaringen)
7UNLP
star 9,0 (22 ervaringen)
8Capgemini Academy
star 8,9 (26 ervaringen)
9Facilitation Academy
star 8,7 (22 ervaringen)

Recente ervaringen

Patrick Spelbos
starstarstarstarstar
Patrick Spelbos
Specialist Service Technicus bij Volker Wessels Telecom , Available for each Challenge
10
Persoonlijk Leiderschap: Communication for Excellence

"Erica was onze trainer,
Erica deed deze training duidelijk, en straight, ik kwam er tijdens deze training achter onder welke communicatiestijl cattegorie ik uitkwam, dit klopte goed, en geeft mij nu meer duidelijkheid om bij personen met een andere communicatiestijl beter te kunnen communiceren. het trainings niveau , locatie was uitstekend.
Bedankt Erica !!" - 03-07-2022 13:07

"Erica was onze trainer, Erica deed deze training duidelijk, en straight, ik kwam er tijdens deze training achter onder welke communicatiest… alles lezen - 03-07-2022 13:07

starstarstarstarstar_border
Fred Timmermans
Technicus
8
Tactvol communiceren (Communicatieve vaardigheden)

"Door deze training ben ik beter in staat mijn om tijdens een gesprek mijn emoties onder controle te houden. Hierdoor krijg ik meer innerlijke rust en wordt ik niet meer zo snel boos. Het vakmanschap en de tomeloze inzet van de trainer heeft hier zeker aan bijgedragen. Ondersteuning van S&N viel wat tegen. Site werkte niet goed waardoor huiswerk maken lastig werd. Dit was echter na een telefoontje weer opgelost. Opleiding is zeker een aanrader voor mensen met een kort lontje zoals ik." - 03-07-2022 06:29

"Door deze training ben ik beter in staat mijn om tijdens een gesprek mijn emoties onder controle te houden. Hierdoor krijg ik meer innerlijk… alles lezen - 03-07-2022 06:29

starstarstarstarstar
Simone Giraf
10
Voice Dialogue; vergroot je zelfsturing met de psychologie van je ikken

"In deze training heb ik inzicht gekregen in de 'subpersonen' die bij mij heel erg op de voorgrond zijn, en de 'subpersonen' die graag meer gezien zouden willen worden. Door hier bewust van te zijn, kan ik bewuster keuzes maken en streven naar een betere balans door de 'verstoten subpersonen' meer een stem te kunnen geven. Maria zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt, maakt de training heel persoonlijk en weet hoe ze de diepte in kan gaan. Doordat de training heel praktisch is, blijft het niet alleen bij theorie, maar voel je echt wat er gebeurt en heb je daarna concrete inzichten waarmee je iets kunt." - 01-07-2022 13:48

"In deze training heb ik inzicht gekregen in de 'subpersonen' die bij mij heel erg op de voorgrond zijn, en de 'subpersonen' die graag meer g… alles lezen - 01-07-2022 13:48