Cursussen & Trainingen Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijke Effectiviteit trainingen

Wat leer je tijdens een training persoonlijk effectiviteit? Tijdens een training persoonlijke effectiviteit leer je efficiënter werken op een manier die bij jou past. Zo ben je weinig energie kwijt aan randzaken, zoals je mail wegwerken, en kun je focussen op de werkzaamheden die echt belangrijk zijn en waar je plezier uithaalt. De vaardigheden die je leert tijdens een cursus persoonlijke effectiviteit worden ook wel soft skills genoemd en zijn heel divers.

We hebben ook een groot aanbod e-learning over persoonlijke effectiviteit.

Wat is belangrijk bij persoonlijke effectiviteit?

De rode draad bij de meeste persoonlijke effectiviteit trainingen is dat je goed leert kijken naar je huidige capaciteiten. Zo krijg je helder in beeld welke vaardigheden en competenties je nog kunt ontwikkelen om persoonlijk en professioneel effectiever te werk te gaan. Dus ga eens bij jezelf na: welke taken stel je altijd uit, waar blokkeer je en wanneer voel je de energie wegvloeien uit je lijf? Daar valt de winst te halen.

Voor wie zijn de persoonlijke effectiviteit cursussen?

Iedereen heeft baat bij een cursus op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Je bent namelijk nooit overal goed in. Misschien wil je leren hoe je meer uit je tijd haalt, of wil je beter leren communiceren. Het kan ook zijn dat je tegen problemen aanloopt zoals stress, verandering of onzekerheid. Dat is niet gek, iedereen krijgt hier mee te maken. Belangrijk is dat je je probleem gaat oplossen, want dan hou je energie over. Dat kan vaak al met een één- of tweedaagse training. En het mooie van een training persoonlijke effectiviteit, is dat je er altijd wat aan zult hebben, wat voor carrièreswitch je ook maakt.

Populaire trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit

Assertiviteit trainingen

Voor veel mensen begint persoonlijke effectiviteit bij een training assertiviteit. TIjdens zo’n training wordt er gewerkt aan hoe je op een ontspannen manier je grenzen aan kunt geven. Aan de hand van gesprekstechnieken en oefeningen in conflicthantering leer je hoe je voor jezelf opkomt. Daarnaast ontwikkel je je zelfbeeld en je zelfvertrouwen.

Time management trainingen

Time management is misschien wel de bekendste van alle effectiviteits-trainingen. Er zijn veel verschillende Time management tools en technieken ontwikkeld, maar het belangrijkste wat je leert is planmatig werken en prioriteiten stellen. Deze vaardigheden zijn goud waard, in welk beroep je ook werkzaam bent.

Persoonlijke leiderschap

Zelfinzicht maakt persoonlijke groei mogelijk; dat is het idee van persoonlijk leiderschap. Tijdens een cursus persoonlijk leiderschap is het de bedoeling dat je jezelf beter leert kennen. Door je drijfveren, valkuilen en ontwikkelpunten te ontdekken zul je beter functioneren op werk. Ook voor als je een stap wil maken in je carrière is een cursus persoonlijk leiderschap aan te raden.

Effectief beïnvloeden

Als je er even bij stilstaat, kom je erachter dat je het de hele dag door doet: mensen overtuigen van je plannen, collega’s enthousiasmeren, draagvlak vinden voor je ideeën, procesverbeteringen doorvoeren, loonsverhoging vragen.. Bij een cursus Effectief beïnvloeden leer je hoe je je invloed op andere mensen vergroot zonder te forceren, of energie te verspillen.

Er zit helemaal niets voor mij tussen

Als er geen onderwerp is wat jij nodig hebt, kijk dan is naar onze vergelijkbare categorieën Management, Opleiding & Onderwijs of Communicatie. Je kunt ook altijd bellen met onze onafhankelijke leeradviseurs bij het maken van de juiste keuze. Je kunt onze leeradviseurs bereiken op het nummer 085 7440830.

Beste aanbieders in Persoonlijke Effectiviteit helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2020)
1PER4MANCE
star 9,6 (51 ervaringen)
2Time Management | Tijdwinst.com
star 9,6 (106 ervaringen)
3Het NLP Instituut
star 9,5 (52 ervaringen)
4drijfverentraining
star 9,3 (25 ervaringen)
5UNLP
star 9,3 (93 ervaringen)
6VAN OSS & PARTNERS
star 9,1 (46 ervaringen)
7YEARTH Academy
star 9,0 (30 ervaringen)
8Malinca Verwiel
star 9,0 (25 ervaringen)
9Doomernik Training & Coaching
star 8,9 (22 ervaringen)
10Succesvol tot én met Pensioen
star 8,9 (47 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar
Alouschka van Dijk
coach
10
NLP Practitioner Online

"Het is een mooie en leerzame ervaring. Ik ben dankbaar voor de inzichten die ik heb gekregen en voor de tools om dichter bij mezelf te komen. Fantastische trainer. Ze weet precies welke vragen ze moet stellen om je nieuwe inzichten te geven. " - 25-11-2020 21:55

"Het is een mooie en leerzame ervaring. Ik ben dankbaar voor de inzichten die ik heb gekregen en voor de tools om dichter bij mezelf te komen… alles lezen - 25-11-2020 21:55

Frank Seijkens
starstarstarstarstar_half
Frank Seijkens
Senior Accountmanager
9
NL Leert Door - Nederland Leert Door - loopbaan-ontwikkeladvies

"Ik heb een enorm prettig en fijn contact gehad met Anna en ze heeft echt verstand van zaken. Erg professioneel en ze heeft me in een relatief korte tijd veel bijgebracht waar ik echt iets aan heb gehad. Ze is een absolute aanrader. " - 25-11-2020 21:24

"Ik heb een enorm prettig en fijn contact gehad met Anna en ze heeft echt verstand van zaken. Erg professioneel en ze heeft me in een relatie… alles lezen - 25-11-2020 21:24

Lucas Knitel
starstarstarstarstar
Lucas Knitel
Coördinator Vrijwilligers & Dagcoördinator Museum
10
Time Management

"Na de heldere adviezen van de trainer, popel ik om mijn werkzaamheden opnieuw in te richten!

De training timemanagement was goed gestructureerd, werd opgewekt gegeven en de duidelijke adviezen sloten uitstekend aan bij mijn werk, en de inrichting en werkwijze van onze organisatie. Heel fijn was bijvoorbeeld dat de voorbeelden waren aangepast aan de systemen waarmee wij werken. Alle hoofdzaken kwamen aan de orde: het houden van overzicht in je agenda, het effectief en efficiënt wegwerken van mails, het goed opslaan en bewaren van belangrijke informatie, en het concentreren op hoofdzaken. Direct na de training voelde ik me uitgedaagd om de adviezen meteen in de praktijk te brengen. Een zeer waardevolle training!" - 25-11-2020 19:26

"Na de heldere adviezen van de trainer, popel ik om mijn werkzaamheden opnieuw in te richten! De training timemanagement was goed gestruct… alles lezen - 25-11-2020 19:26