OR & Arbo

Niveau
Tijdsduur

OR & Arbo

Rendement Uitgeverij BV
Logo van Rendement Uitgeverij BV
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,2 Rendement Uitgeverij BV heeft een gemiddelde beoordeling van 8,2 (uit 6 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Inleiding

Ondernemingsraden hebben een belangrijke taak in het stimuleren, toetsen en controleren van veilig en gezond werk in hun organisatie. Volgens de Wet op de ondernemingsraden (WOR) en de Arbowet heeft uw OR stevige middelen ter beschikking om invloed uit te oefenen. Er kan door een OR dus echt iets veranderen in de arbeidsomstandigheden. Maar hoe kunt u dit nu samen met andere partijen in uw organisatie aanpakken? En hoe kunt u als OR werkelijk invloed uitoefenen op actuele onderwerpen zoals bijvoorbeeld werkdruk of blootstelling aan chroom VI? Tijdens de ééndaagse training OR & Arbo zetten wij alle belangrijke wetgeving voor u op een rij en geven wij u praktische tips voor een gezo…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Ondernemingsraad (OR) & Arbo, Arbowetgeving, Arbo, Ondernemingsraad (OR) en Secretaris (ambtelijk).

Inleiding

Ondernemingsraden hebben een belangrijke taak in het stimuleren, toetsen en controleren van veilig en gezond werk in hun organisatie. Volgens de Wet op de ondernemingsraden (WOR) en de Arbowet heeft uw OR stevige middelen ter beschikking om invloed uit te oefenen. Er kan door een OR dus echt iets veranderen in de arbeidsomstandigheden. Maar hoe kunt u dit nu samen met andere partijen in uw organisatie aanpakken? En hoe kunt u als OR werkelijk invloed uitoefenen op actuele onderwerpen zoals bijvoorbeeld werkdruk of blootstelling aan chroom VI? Tijdens de ééndaagse training OR & Arbo zetten wij alle belangrijke wetgeving voor u op een rij en geven wij u praktische tips voor een gezonde en veilige werkplek.

Bestemd voor

  • OR-leden
  • VGW(M)-commissieleden
  • Nieuwe OR-leden en VGW(M)-commissieleden
  • Leden van de (bedrijfs)arbocommissie
  • Leden van de personeelsvertegenwoordiging
  • Kaderleden van vakbonden

Vooropleiding

Geen specifieke vooropleiding vereist.

Onderwijsvorm

Klassikaal

Aantal praktijkbijeenkomsten

1 bijeenkomst (2 dagdelen)

Inschrijven

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)