Adviseren

Type product
Tijdsduur

Adviseren

Silent Speakers
Logo van Silent Speakers
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,4 Silent Speakers heeft een gemiddelde beoordeling van 8,4 (uit 267 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Resultaatgericht no-nonsense communicatietrainen met humor en plezier !

KRACHTIG ADVISEREN

Uit de praktijk blijkt dat veel mensen moeite hebben met het helder voor het voetlicht brengen van hun adviezen waardoor deze niet of slechts gedeeltelijk worden geaccepteerd. Maar wanneer worden uw adviezen dan wel overgenomen? Daarvoor is in de eerste plaats inzicht nodig in uw individuele ‘advieskracht’. Daarnaast moet u kunnen omgaan met uiteenlopende mensen. Tijdens deze training leert u uiteenlopende adviesstijlen te hanteren. U voert diverse adviesgesprekken waarbij speciaal aandacht wordt besteed aan de verschillende situaties die u in de praktijk tegen kunt komen. U leert voor elke situatie de juiste adviesstijl te hanteren. Ook doet u een communicatieadviestijle…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Adviesvaardigheden, Beïnvloeden, Consultancy, Gesprekstechnieken & Gespreksvaardigheden en Pitchen.

Resultaatgericht no-nonsense communicatietrainen met humor en plezier !

KRACHTIG ADVISEREN

Uit de praktijk blijkt dat veel mensen moeite hebben met het helder voor het voetlicht brengen van hun adviezen waardoor deze niet of slechts gedeeltelijk worden geaccepteerd. Maar wanneer worden uw adviezen dan wel overgenomen? Daarvoor is in de eerste plaats inzicht nodig in uw individuele ‘advieskracht’. Daarnaast moet u kunnen omgaan met uiteenlopende mensen. Tijdens deze training leert u uiteenlopende adviesstijlen te hanteren. U voert diverse adviesgesprekken waarbij speciaal aandacht wordt besteed aan de verschillende situaties die u in de praktijk tegen kunt komen. U leert voor elke situatie de juiste adviesstijl te hanteren. Ook doet u een communicatieadviestijlentest. 

Trainingsacteur

U traint met een trainingsacteur/actrice die u precies terug geeft wat u goed doet en waar ontwikkelpunten liggen. Ook wordt uw adviesgesprek opgenomen met een camera en na afloop van feedback voorzien.
De trainning adviseren is een training 'op maat' wat dus betekent dat uw eigen casuistiek centraal staat. Vooraf vindt een intake plaats. Wij trainen in kleine groepen wat garandeert dat u uitgebreide persoonlijke feedback ontvangt op uw adviesvaardigheden en daarnaast ook leert van uw mede-cursisten.

Minimaal aantal deelnemers 3 maximaal 8. Bij grotere groepen werken wij met 2 trainers..

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.