Workshop Snellezen

Type product
Tijdsduur

Workshop Snellezen

Snellezen.com | Tijdwinst.com
Logo van Snellezen.com | Tijdwinst.com
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,8 Snellezen.com | Tijdwinst.com heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8 (uit 499 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Workshop Snellezen

Volg Nederlands best beoordeelde workshop Snellezen bij Tijdwinst.com en leer hoe je minimaal twee keer zo snel kunt lezen en beter kunt begrijpen wat je leest. 

Als kenniswerker ben je een groot deel van de dag bezig met het lezen en verwerken van informatie. Vreemd genoeg zijn we ons niet bewust van hoe we dat doen, hoe we lezen, waarom we telkens afdwalen en wat we kunnen doen om beter en sneller te lezen?

De gemiddelde kenniswerker leest met een snelheid van 200 à 250 woorden per minuut en begrijpt ongeveer 60% van wat hij leest. Met enkele praktische technieken is het mogelijk om de effectieve leessnelheid te verdubbelen zonder dat dit ten koste gaat van het teks…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Snellezen, Effectief lezen, Begrijpend lezen, Time management en Werkdruk.

Workshop Snellezen

Volg Nederlands best beoordeelde workshop Snellezen bij Tijdwinst.com en leer hoe je minimaal twee keer zo snel kunt lezen en beter kunt begrijpen wat je leest. 

Als kenniswerker ben je een groot deel van de dag bezig met het lezen en verwerken van informatie. Vreemd genoeg zijn we ons niet bewust van hoe we dat doen, hoe we lezen, waarom we telkens afdwalen en wat we kunnen doen om beter en sneller te lezen?

De gemiddelde kenniswerker leest met een snelheid van 200 à 250 woorden per minuut en begrijpt ongeveer 60% van wat hij leest. Met enkele praktische technieken is het mogelijk om de effectieve leessnelheid te verdubbelen zonder dat dit ten koste gaat van het tekstbegrip. 

Heb je ook dagelijks te maken met:

  • Afdwalende gedachten tijdens het lezen
  • Laat je tekstbegrip soms te wensen over
  • Bereik je niet de leessnelheid die je graag zou willen bereiken

En... hebben jullie maar hooguit een halve dag de tijd voor een workshop? Volg dan samen met je collega’s de compacte workshop Snellezen van Tijdwinst.com bij jullie op kantoor en en leer een leestechniek aan waarmee je jouw leessnelheid kunt verhogen zonder daarbij concessies te doen aan het tekstbegrip.

  • Tip: Ons populaire 1-daagse programma Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping van Tijdwinst.com is ook beschikbaar als incompany training of als open training. Ideaal als jullie graag alledrie de technieken op het gebied van Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping wilt leren om nog effectiever te werken.

Inhoud workshop Snellezen

Daarom vraagt onze compacte workshop Snellezen niet meer van je tijd dan nodig is. In overleg met de trainer stellen we een dagdeel workshop samen op basis van de uitdagingen die voor jullie prioriteit hebben. Wij leren je binnen een dagdeel de meest actuele technieken op het gebied van Snellezen. Dit is wat onze workshop Snellezen je in de praktijk oplevert;

  • je krijgt inzicht in het aandachtsproces tijdens het lezen
  • je leert nieuwe doeltreffende strategieën tijdens het lezen
  • je krijgt inzicht in je remmingen tijdens het lezen 
  • je krijgt handvatten om je leessnelheid en het tekstbegrip te verhogen
  • je gaat actief oefenen met teksten om het tekstbegrip en de leessnelheid te verhogen

Aanpak

Wij geloven in praktische trainingen, gegeven door een inspirerende trainer die zichzelf verdiept heeft in jullie organisatie en de uitdagingen waar jullie dagelijks voor staan. Op basis van ons eendaagse programma stellen we een workshop samen met de onderdelen die het best passen bij jullie wensen. Daarom plannen we eerst een intake om jullie wensen te bespreken en de inhoud van het programma verder af te stemmen.

Mocht je graag meer informatie willen over de mogelijkheden rondom onze incompany training of deze dagdeel workshop Snellezen bij jullie op locatie? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan telefonisch via 085 06 510 19 of via mail naar info@tijdwinst.com.

Follow up

Wat je natuurlijk wilt voorkomen is dat de workshop weinig verandert aan jullie dagelijkse praktijk en dat jullie deelname aan de blijft bij een inspirerende dag.

Vaak ontstaan er bij de implementatie van de geleerde snelleestechniek nog een aantal vragen. Daarmee willen we je zo goed mogelijk verder helpen, dit hoort bij onze gratis nazorg. Daarom ontvang je na afloop van de training per mail, gedurende 30 dagen, een gratis serie follow-up teksten om de geleerde technieken uit de training te borgen. 

Tijdwinst.com - Nederlands best beoordeelde Snelleesspecialist!

Tijdwinst.com is in 2020 voor de vierde keer uitgeroepen tot ‘Beste Opleider van Nederland’ in de categorie persoonlijke effectiviteit. Je volgt dus niet zomaar een workshop Snellezen, maar de best beoordeelde met de meeste tevreden deelnemers!

Met een klein team van gespecialiseerde en bevlogen experts verzorgen wij jaarlijks vele communicatietrainingen. Onze trainingen worden op Springest beoordeeld met een gemiddelde van 8.8 op basis van meer dan 4.000 échte ervaringen. Ook zijn wij geaccrediteerd door diverse beroepsorganisaties. Neem voor meer informatie over het verkrijgen van PE-punten contact met ons op. 

Neem een vrijblijvende optie of schrijf je vandaag nog in en leer meetbaar sneller lezen en beter begrijpen met de 1-daagse cursus van Snellezen.com

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.