Training storytelling vanuit de dynamiek van enthousiasme

Type product
Tijdsduur

Training storytelling vanuit de dynamiek van enthousiasme

Superpromoter Academy
Logo van Superpromoter Academy

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Mensen zijn van oorsprong verhalenvertellers. Storytelling en de dynamiek van enthousiasme zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Zonder enthousiasme mist een verhaal overtuigingskracht en zonder verhalen kan enthousiasme zich niet verspreiden. Het idee voor deze training ontstond door interviews met enthousiaste klanten en medewerkers. Deze mensen hadden zoveel mooie verhalen te vertellen. Verhalen waar binnen de bedrijven tot dan toe weinig aandacht voor was. Het overbrengen van een verhaal is iets anders dan een bericht plaatsen op het intranet. Storytelling krijgt pas waarde als verhalen impact hebben en worden doorverteld. Ik ben me toen gaan verdiepen in de techniek  van Storytelling…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Storytelling, Concepting, Verhalen schrijven, Conceptontwikkeling en Visueel communiceren.

Mensen zijn van oorsprong verhalenvertellers. Storytelling en de dynamiek van enthousiasme zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Zonder enthousiasme mist een verhaal overtuigingskracht en zonder verhalen kan enthousiasme zich niet verspreiden. Het idee voor deze training ontstond door interviews met enthousiaste klanten en medewerkers. Deze mensen hadden zoveel mooie verhalen te vertellen. Verhalen waar binnen de bedrijven tot dan toe weinig aandacht voor was. Het overbrengen van een verhaal is iets anders dan een bericht plaatsen op het intranet. Storytelling krijgt pas waarde als verhalen impact hebben en worden doorverteld. Ik ben me toen gaan verdiepen in de techniek  van Storytelling, van Aristoteles tot Obama. Gecombineerd met nieuwe inzichten uit de neurologie en de psychologie heb ik deze kennis gebruikt om een nieuwe training op te zetten. Deelnemers krijgen handvatten aangereikt om zelf een overtuigende verhalenverteller te worden en om collega’s hierbij te helpen. De training wordt aangeboden in het Nederlands en in het Engels. 

We bevinden ons in een unieke periode om met de dynamiek van enthousiasme aan de slag te gaan. Als je deze golf wil pakken en mee wil surfen naar een hoger niveau van welbevinden, flow en succes dan is nu het moment aangebroken. Na deze training over de dynamiek van enthousiasme heb je concrete handvatten om het enthousiasme van jezelf, je collega’s en je klanten aan te wakkeren. Deze dynamiek van enthousiasme maakt het leven aangenamer, je werk leuker en je verzilvert de kansen die in deze periode op je pad komen.

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Storytelling.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.