Jacqueline Hermans

Jacqueline Hermans

life- en loopbaancoach, media- en communicatietrainer, journalist

Goede vragen stellen is belangrijk, goed luisteren nog veel meer.

Ik ben Jacqueline Hermans en ik heb ruim 20 jaar ervaring in de regionale journalistiek. Dat zijn 20 jaren van interviewen, radio- en tv-reportages maken, produceren en regisseren. Als geen ander weet ik dus wat er bij komt kijken om voor een camera of microfoon te staan. En wat het effect van publiciteit kan zijn.

Maar mijn verstand van communicatie gaat verder dan die in journalistieke vorm. Ik ben ook gediplomeerd senior communicatieadviseur en geef ook trainingen aan mensen werkzaam in de communicatie.

Als life- en loopbaancoach haal ik bij mensen kwaliteiten naar boven om op een goede en authentieke manier in het leven te staan. Ik werk met wetenschappelijk verantwoorde test en allerhande coachmodellen zodat ik op ieder individuele vraag kan aansluiten. Speciale aandacht in mijn werk heb ik voor communicatie, in en met media in het bijzonder. Dat doe ik in individuele sessies maar ook in groepen.

En mijn manier van doen als trainer-coach heeft al het goede van wat een Brabander te bieden heeft: met ruim oog voor gemoedelijkheid bouw ik altijd een vertrouwelijke sfeer. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn, maar ook altijd met respect voor de ander.

Eenmaal samen een doel afgesproken, geef ik mijn energie en vraag ik jou om commitment. Dan plaag en bevraag ik, houd ik een spiegel voor en strooi ruim met complimenten. En op zijn tijd wordt er goed gelachen.

Ga gerust met mij het avontuur aan want zoals Einstein al zei: ‘If you do what you always did, you get what you always got’.

Iets geleerd van Jacqueline Hermans?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Jacqueline Hermans? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.