E-learning psychiatrische problemen - basismodule

Type product

E-learning psychiatrische problemen - basismodule

Bender
Logo van Bender
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,7 Bender heeft een gemiddelde beoordeling van 8,7 (uit 7 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Uit de praktijk blijkt dat er behoefte is aan kennis over de psychiatrie en de inwoners met een psychiatrische probleem. De doelgroep psychiatrie is binnen het sociaal domein, domeinbreed én domeinoverstijgend aanwezig. Dat wil zeggen dat deze inwoners (of hun naasten) mogelijk een melding doen op het gebied van schuldhulpverlening, maar ook bekend zijn bij de Wmo vanuit een ondersteuningsvraag of bij de Participatiewet vanwege een uitkering. Mogelijk is er een vervolg vanuit de Jeugdwet naar Wmo, vanwege de leeftijd van 18- naar 18+.   In deze e-module wordt de nieuwe GGZ en de DSM-5 als diagnostisch werkinstrument behandeld. je maakt kennis met een vragende manier om in te schatten wat de …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Psychiatrie, Jeugdwet, Leerpsychologie, GGZ (Geestelijke Gezondheidszorg) en Verslavingszorg.

Uit de praktijk blijkt dat er behoefte is aan kennis over de psychiatrie en de inwoners met een psychiatrische probleem. De doelgroep psychiatrie is binnen het sociaal domein, domeinbreed én domeinoverstijgend aanwezig. Dat wil zeggen dat deze inwoners (of hun naasten) mogelijk een melding doen op het gebied van schuldhulpverlening, maar ook bekend zijn bij de Wmo vanuit een ondersteuningsvraag of bij de Participatiewet vanwege een uitkering. Mogelijk is er een vervolg vanuit de Jeugdwet naar Wmo, vanwege de leeftijd van 18- naar 18+.   In deze e-module wordt de nieuwe GGZ en de DSM-5 als diagnostisch werkinstrument behandeld. je maakt kennis met een vragende manier om in te schatten wat de kern van het probleem is. Er is sprake van een eigen krachtbenadering.

Wil je verder groeien binnen de zorg of het publiek domein? Bender leidt al ruim 15 jaar professionals zoals jij op. Dit doen we met opleidingen, workshops en trainingen rond Wmo, jeugdzorg, participatie, werk & inkomen, schuldhulpverlening, zorg en ruimtelijk domein.

Onze opleidingen sluiten natuurlijk aan bij de meest actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied en bij jouw behoefte aan kennis en ontwikkeling. Omdat we ze ontwikkelen in de praktijk zijn ze altijd up-to-date. We werken samen aan kennis en vaardigheden op verschillende opleidingsniveaus. In groepsverband en via e-learning.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)