JavaScript Development Advanced

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

JavaScript Development Advanced

Info Support
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,3 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,3 (uit 19 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeUtrecht
17 jul. 2024 tot 18 jul. 2024
placeVeenendaal
14 aug. 2024 tot 15 aug. 2024
placeVeenendaal
5 sep. 2024 tot 6 sep. 2024
placeVeenendaal
18 sep. 2024 tot 19 sep. 2024
placeUtrecht
31 okt. 2024 tot 1 nov. 2024

Beschrijving

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

Deze training borduurt voort op onze training JavaScript Development Core. Waar we in die training aandacht besteden aan kernvaardigheden voor het werken met JavaScript, gaan we in deze training een stap verder door te focussen op geavanceerdere taalfeatures en technieken. Deze kennis en vaardigheden komen sterk van pas nu steeds meer projecten de kracht van "vanilla JavaScript" maximaal willen benutten. Ook op projecten waar met React, Svelte, TypeScript of testframeworks als Cypress en Playwright wordt gewerkt komen geavanceerde technieken van pas bij het structureren van code. Je leert in deze training over het geavanceerd gebruik van functies met arrow functions en closures, het geavance…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: JavaScript, (X)HTML & CSS, NodeJS, Angular en Front-end web development.

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

Deze training borduurt voort op onze training JavaScript Development Core. Waar we in die training aandacht besteden aan kernvaardigheden voor het werken met JavaScript, gaan we in deze training een stap verder door te focussen op geavanceerdere taalfeatures en technieken. Deze kennis en vaardigheden komen sterk van pas nu steeds meer projecten de kracht van "vanilla JavaScript" maximaal willen benutten. Ook op projecten waar met React, Svelte, TypeScript of testframeworks als Cypress en Playwright wordt gewerkt komen geavanceerde technieken van pas bij het structureren van code. Je leert in deze training over het geavanceerd gebruik van functies met arrow functions en closures, het geavanceerd gebruik van objecten met encapsulatie en proxies, wat JavaScript's inheritance-mechanisme voor je kan betekenen, wanneer Symbols van pas komen, wat Sets en Maps voor voordeel bieden, hoe iterators en generators interessante perspectieven bieden voor loops en tenslotte alles over het wrappen van asynchroon werk met Promises. Deze training richt zich op ontwikkelaars die al een goede basis van JavaScript hebben en deze willen aanvullen om het in te zetten in een professionele omgeving. Kennis van C#, Java of C++ komt ook van pas.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: JavaScript.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)