Spreekangst wordt Stemkracht - Presentatie angst overwinnen

Niveau
Tijdsduur
Trainer
Majlis Schweitzer
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Spreekangst wordt Stemkracht - Presentatie angst overwinnen

Speechen.nl
Logo van Speechen.nl
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 Speechen.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 282 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9,4
Gemiddeld cijfer voor Spreekangst wordt Stemkracht - Presentatie angst overwinnen
Gebaseerd op 67 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Stefan F.
10
Spreekangst wordt Stemkracht - Presentatie angst overwinnen

"Tijdens deze cursus werd veel aandacht besteed aan de angst die optreedt bij het openbaar spreken. Door middel van oefeningen, theorie, en vooral veel exposure liet Majlis ons omgaan met angst. Sterker nog: ze leerde ons stapsgewijs hoe we een goede presentatie moeten voorbereiden, oefenen, en geven, waardoor ik zelfverzekerder ben geworden over mijn vaardigheden. Omdat Majlis inhoudelijk de nadruk op persoonlijke verhalen legde ontstond er snel een veilige omgeving.

Deze cursus bracht mij een fantastische, leerzame ervaring. Ik moest van ver komen! Niet alleen was openbaar spreken problematisch; ook talloze sociale situaties in mijn dagelijks ervaarde ik als zenuwslopend. Sinds de cursus merk ik dat de wereld er anders uitziet: uitnodigender, minder vijandig, vol mogelijkheden. Ook de angst zelf heeft een ander gezicht gekregen: ze houdt me minder snel tegen.

Kortom: een aanrader!" - 03-10-2022 03:19

"Tijdens deze cursus werd veel aandacht besteed aan de angst die optreedt bij het openbaar spreken. Door middel van oefeningen, theorie, en v… alles lezen - 03-10-2022 03:19

Startdata en plaatsen

placeAmsterdam
26 jan. 2023 tot 10 feb. 2023
Vol
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 26 januari 2023, 10:00-17:30, Amsterdam
event 27 januari 2023, 10:00-17:30, Amsterdam
event 9 februari 2023, 10:00-17:30, Amsterdam
event 10 februari 2023, 10:00-17:30, Amsterdam
placeAmsterdam
6 mrt. 2023 tot 21 mrt. 2023
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 6 maart 2023, 10:00-17:30, Amsterdam
event 7 maart 2023, 10:00-17:30, Amsterdam
event 20 maart 2023, 10:00-17:30, Amsterdam
event 21 maart 2023, 10:00-17:30, Amsterdam
placeAmsterdam
20 apr. 2023 tot 12 mei. 2023
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 20 april 2023, 10:00-17:30, Amsterdam
event 21 april 2023, 10:00-17:30, Amsterdam
event 11 mei 2023, 10:00-17:30, Amsterdam
event 12 mei 2023, 10:00-17:30, Amsterdam
placeAmsterdam
5 jun. 2023 tot 20 jun. 2023
Toon rooster
event 5 juni 2023, 10:00-17:30, Amsterdam
event 6 juni 2023, 10:00-17:30, Amsterdam
event 19 juni 2023, 10:00-17:30, Amsterdam
event 20 juni 2023, 10:00-17:30, Amsterdam

Beschrijving

Persoonlijk groeien door krachtig en inspirerend leren spreken? Schrijf je nu in!

Spreekangst hoeft goed presenteren niet in de weg te staan. Na deze training spreek je onderscheidend en vol vertrouwen. Je hebt er plezier in! 

Training ‘Spreekangst wordt Stemkracht’

In deze spreekangst training leer je vrijuit en met vertrouwen spreken. Je leert omgaan met zenuwen en belemmerende gedachten. De angst die je nu ervaart zal na deze spreekangst training niet 100% verdwenen zijn.

Maar deze is wel gegarandeerd heel veel minder. Dit lees je ook zeker terug in reviews van deelnemers. Maar een gezonde dosis spanning vooraf aan presenteren hoort erbij.

Spreekangst kan je behoorlijk hinderen in opleiding, carrière en privé. Maar zodra je accepteert dat je spreken in het openbaar…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Persoonlijk groeien door krachtig en inspirerend leren spreken? Schrijf je nu in!

Spreekangst hoeft goed presenteren niet in de weg te staan. Na deze training spreek je onderscheidend en vol vertrouwen. Je hebt er plezier in! 

Training ‘Spreekangst wordt Stemkracht’

In deze spreekangst training leer je vrijuit en met vertrouwen spreken. Je leert omgaan met zenuwen en belemmerende gedachten. De angst die je nu ervaart zal na deze spreekangst training niet 100% verdwenen zijn.

Maar deze is wel gegarandeerd heel veel minder. Dit lees je ook zeker terug in reviews van deelnemers. Maar een gezonde dosis spanning vooraf aan presenteren hoort erbij.

Spreekangst kan je behoorlijk hinderen in opleiding, carrière en privé. Maar zodra je accepteert dat je spreken in het openbaar eng vindt, kun je stappen gaan zetten. Pas dan raak je mensen met je verhaal. En weet je anderen te inspireren.

Na de training Spreekangst wordt Stemkracht

Spreek je onderscheidend en vrijuit. Een gezonde dosis spanning vooraf presenteren of spreken hoort er soms bij. Maar je durft jezelf te zijn én je weet dat je kunt vertrouwen op je improvisatievermogen. Interactie met toehoorders gaat je gemakkelijk af.

Situaties waarin je resultaat zult zien:

  • Inspirerende (netwerk)gesprekken voeren
  • Succesvol spreken in het openbaar
  • Vergaderingen
  • Intern presenteren
  • Online trainingen of meetings
  • Pitchen
  • Anderen overtuigen
  • Omgaan met weerstand

Inhoud spreekangst training

Voor wie?
Deze training is geschikt voor iedereen die last heeft van spreekangst en hierdoor in werk, studie of carrière belemmerd wordt. Ervaring met spreken is niet van belang, want de leerdoelen zijn immers persoonlijk. In het ons uitgebreide blog over spreekangst vind je een checklist ‘Heb ik spreekangst?’.

Ervaar je bij presenteren alleen gezonde spanning? In dat geval is de driedaagse presentatietraining ‘Goed leren presenteren’ meer geschikt.

Programma

Tijdens deze training ga je aan de slag met individuele leerdoelen waarop je persoonlijke feedback krijgt. Omgaan met spreekangst komt elke dag van de training intensief aan bod. Want we werken alle dagen aan angstreductie en het hanteerbaar maken van angst.

Dag 1: Rust in je presentatie

De eerste dag van deze spreekangst training beginnen we klein en voorzichtig. We zetten een eerste stap in het onderzoeken van je spreekangst. Om vanuit daar toe te werken naar positieve ervaringen. Je ontdekt hoe je kunt presenteren vanuit een juiste ademhaling. Gedurende de hele dag oefen je met vaardigheden zoals luisteren, improviseren en storytelling. Je ervaart de impact van focus vooraf middels een warming-up en ook het belang van de juiste ademhaling in je voorbereiding. We kijken naar het innemen van de rol van natuurlijk leider, rust inbouwen en een sterke opbouw van een presentatie of gesprek. Ook verken je de invloed van je stem, houding en plek de ruimte. En je onderzoekt het belang van contact met je publiek en de dynamiek van interactie.

Al deze belangrijke basisvaardigheden in het leren presenteren komen ook terug in de andere dagen van deze spreekangst training.

Dag 2: Verstevigen van vertrouwen

Deze dag gaan we werken aan het verstevigen van jouw vertrouwen in het spreken. We onderzoeken de beperkende overtuigingen achter jouw angst om te spreken. En we ontdekken samen wat je daarmee onderdrukt en juist extra ruimte geeft. Je ontdekt hoe jij meer als jezelf in de ontmoeting kan staan. En je ervaart een stukje van de moeiteloosheid die hiermee samen gaat. Stapsgewijs door middel van zorgvuldig opgebouwde oefeningen ga je ontdekken dat er voorbij jouw spreekangst vrijheid ligt die jij kunt ervaren. Improviserend ontdek je dat je steeds opnieuw in staat bent om een presentatie te geven over diverse onderwerpen.  Tijdens de deze dag van de spreekangst training krijg je ook inzicht in de balans tussen een efficiënte voorbereiding (waaronder mindmapping) en het loslaten daarvan.  Na deze dag weet je ook hoe je je kernboodschap als kapstok gebruikt.

Dag 3: Beweging en verankeren

Op de derde dag van deze spreekangst training ga je ervaren hoe beweging je kan helpen om je verhaal nog aansprekender te brengen. Je leert hoe je effectief gebruik kunt maken van de ruimte. En je speelt met contact maken met je publiek. Daarnaast leer je structuur aan te brengen in je verhaal. Je leert steeds meer je angst voor je te laten werken. Je ontdekt dat je angst je steeds minder in beslag neemt doordat je steeds meer vertrouwen, tools en positieve ervaringen hebt om uit te putten. Je oefent met metaforen en anekdotes en structuren voor de opbouw van je verhaal. En hoe de dynamiek bijdraagt aan een goede presentatie. Ook leer je hoe je toneeltechnieken effectief kunt inzetten daar waar deze aanvullend kunnen zijn. Je oefent aan de hand van een persoonlijke presentatie. Deze kun je tijdens de spreekangst training dus direct aanscherpen. Zo wordt jouw verhaal steeds meer jouw verhaal.

Dag 4: Elegant beïnvloeden

Deze dag zetten we de puntjes op de i. Want op deze laatste dag valt alles samen wat je hebt geleerd in deze spreekangst training. Tijdens deze dag krijg je inzicht in hoe je effectief kunt overtuigen, hoe je staat voor je verhaal en spreekt vanuit je hart. Extra aandacht is er vandaag voor het omgaan met weerstand. We gaan ook in op hoe je je publiek raakt en geboeid houdt. En je ervaart de kracht van duo-presentatie. Ook oefen je met een nieuwe zelf voorbereide presentatie. Aan het einde van de dag is je eigen verhaal glashelder en weet je hoe je vanaf nu overal kunt spreken. Je voelt dat jij dit kunt, doordat je hebt ervaren dat je met jouw spreekangst kunt dealen. Kortom: applaus gegarandeerd!

Investering training Spreekangst wordt Stemkracht

De prijs voor deze vierdaagse spreekangst training is inclusief koffie, thee, versnaperingen en een lekkere en gezonde lunch.

EXTRA: Een jaar lang gratis deelname aan onze aanscherpavonden om te oefenen en je kennis op te frissen (5x per jaar). Ter waarde van €100,-

EXTRA: Het handboek ‘Presenteren is een feest’, bestseller van Roeland Schweitzer (de grondlegger van Speechen.nl). Ter waarde van €21,-

Werkwijze

Tijdens de trainingen van Speechen.nl staat oefening voorop. Wij geloven dat het echte succes van een goede presentatietraining zit in oefenen in een groep en het krijgen van feedback. Je zult versteld staan van de vooruitgang die je boekt, juist door steeds kleine stappen te nemen.

Onze enthousiaste en deskundige trainers creëren een veilige omgeving binnen de kleine groepen waarmee ze trainen. Je oefent met de input die je zelf inbrengt. Op deze manier kun je al tijdens deze training je volgende presentatie voorbereiden en aanscherpen. Mensen zullen geboeid aan je lippen hangen.

Locatie

Deze training vindt plaats in Black Cat Theatre in Amsterdam-West. Een inspirerende en ruime locatie die bestaat uit een grote foyer met een eigen theaterzaal.

Black Cat Theatre
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Voldoende parkeergelegenheid voor de deur en goed bereikbaar met het OV (slechtst 5 minuten lopen van station Sloterdijk).

9,4
Gemiddeld cijfer voor Spreekangst wordt Stemkracht - Presentatie angst overwinnen
Gebaseerd op 67 ervaringen
starstarstarstarstar
Stefan F.
10
Spreekangst wordt Stemkracht - Presentatie angst overwinnen

"Tijdens deze cursus werd veel aandacht besteed aan de angst die optreedt bij het openbaar spreken. Door middel van oefeningen, theorie, en vooral veel exposure liet Majlis ons omgaan met angst. Sterker nog: ze leerde ons stapsgewijs hoe we een goede presentatie moeten voorbereiden, oefenen, en geven, waardoor ik zelfverzekerder ben geworden over mijn vaardigheden. Omdat Majlis inhoudelijk de nadruk op persoonlijke verhalen legde ontstond er snel een veilige omgeving.

Deze cursus bracht mij een fantastische, leerzame ervaring. Ik moest van ver komen! Niet alleen was openbaar spreken problematisch; ook talloze sociale situaties in mijn dagelijks ervaarde ik als zenuwslopend. Sinds de cursus merk ik dat de wereld er anders uitziet: uitnodigender, minder vijandig, vol mogelijkheden. Ook de angst zelf heeft een ander gezicht gekregen: ze houdt me minder snel tegen.

Kortom: een aanrader!" - 03-10-2022 03:19

"Tijdens deze cursus werd veel aandacht besteed aan de angst die optreedt bij het openbaar spreken. Door middel van oefeningen, theorie, en v… alles lezen - 03-10-2022 03:19

starstarstarstarstar
Arianne Doeleman
projectleider
10
Spreekangst wordt Stemkracht - Presentatie angst overwinnen

"Majlis weet meteen een veilige omgeving te creëren, waarin iedereen eigen verhalen deelt inclusief zijzelf. Ze pikt de positieve punten uit je verhaal en ziet je groei. Want groeien deden we alle tien in de vier dagen!
Locatie prima en goede bereikbaarheid met de trein, top catering.
Ik zou het iedereen aanraden om deze training te volgen!!" - 30-09-2022 11:37

"Majlis weet meteen een veilige omgeving te creëren, waarin iedereen eigen verhalen deelt inclusief zijzelf. Ze pikt de positieve punten uit … alles lezen - 30-09-2022 11:37

starstarstarstarstar_half
Otte
9
Spreekangst wordt Stemkracht - Presentatie angst overwinnen

"Een zeer leerzame training. Niet in de laatste plaats door de deskundigheid en passie van de trainer.
De eerste communicatietraining die mij echt verder heeft geholpen! Ik sta nu met meer zelfvertrouwen en meer rust voor een groep." - 19-09-2022 11:47

"Een zeer leerzame training. Niet in de laatste plaats door de deskundigheid en passie van de trainer. De eerste communicatietraining die mi… alles lezen - 19-09-2022 11:47

starstarstarstarstar
Noor vd Loo
Student
10
Spreekangst wordt Stemkracht - Presentatie angst overwinnen

"Ik zou deze waardevolle training iedereen aanraden! Ik had nooit verwacht dat presenteren om iets werkelijk anders ging dat wat de meesten is "aangeleerd". De vierdaagse training van Majlis heeft mij verschillende theorieën en technieken geleerd om tijdens het presenteren mijn hart te gebruiken in plaats van mijn hoofd. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn spreekangst heb kunnen tackelen, iets wat ik nooit had verwacht aangezien een zware paniekaanval mij bekroop zodra ik 10 seconde stond te presenteren. Dit was een van de meest waardevolle investeringen die ik ooit heb gedaan in mijn leven en waarschijnlijk ooit zal doen. Ik heb mijn zelfvertrouwen teruggewonnen, daarvoor bedank ik Majlis en haar fijne begeleiding tijdens dit proces, ofwel "reis". Dank voor deze mooie kans!" - 12-07-2022 07:13

"Ik zou deze waardevolle training iedereen aanraden! Ik had nooit verwacht dat presenteren om iets werkelijk anders ging dat wat de meesten i… alles lezen - 12-07-2022 07:13

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Spreekangst wordt Stemkracht - Presentatie angst overwinnen

"Super leerzame sessies gehad om je gemakkelijker te voelen in presenteren. Majlis weet de juiste snaar te raken. Ook wordt er voor de juiste aanpak gekozen: een combi van veel oefenen en wat dieper inzoomen op persoonlijk leiderschap. Een absolute aanrader!" - 16-03-2022 08:14

"Super leerzame sessies gehad om je gemakkelijker te voelen in presenteren. Majlis weet de juiste snaar te raken. Ook wordt er voor de juiste… alles lezen - 16-03-2022 08:14

starstarstarstarstar
Marjorie Almeida
Styliste Dress for Success
10
Spreekangst wordt Stemkracht - Presentatie angst overwinnen

"Een intensieve 4 daagse training, waarin je veel tools en oefeningen krijgt om te presenteren in een veilige omgeving met een top trainster! Persoonlijke ontwikkeling, houding en spreken komen allemaal aan bod." - 15-03-2022 09:43

"Een intensieve 4 daagse training, waarin je veel tools en oefeningen krijgt om te presenteren in een veilige omgeving met een top trainster!… alles lezen - 15-03-2022 09:43

starstarstarstarstar
Barbara
Contentmanager
10
Spreekangst wordt Stemkracht - Presentatie angst overwinnen

"Een ontzettend leerzame cursus en echt eentje waar je voor altijd iets aan hebt. Je moet uit je comfort zone, maar Majlis is een fijne coach waarbij je je snel veilig voelt. Je leert veel over presenteren en krijgt nuttige oefeningen waar je zelf mee aan de slag kan. Na 4 dagen cursus liep ik een stuk zelfverzekerder de deur uit!" - 02-12-2021 13:30

"Een ontzettend leerzame cursus en echt eentje waar je voor altijd iets aan hebt. Je moet uit je comfort zone, maar Majlis is een fijne coach… alles lezen - 02-12-2021 13:30

starstarstarstarstar
Nadine de Vries
10
Spreekangst wordt Stemkracht - Presentatie angst overwinnen

"Een van de eerste dingen die Majlis zei, was ‘Dit is een cadeau aan jezelf’, en als ik mijn ervaring zou samenvatten in een zin, dan is het precies dat.

De cursus is met veel aandacht opgebouwd en begeleidt je op een prettige manier buiten je comfort zone, op jouw eigen tempo en aangemoedigd door je mede cursisten en Majlis.

Daarnaast leer je inhoudelijk ontzettend veel over presenteren, je eigen stijl en authentiek jezelf zijn in een groep. Je krijgt veel nuttige feedback en gaat vooral veel oefenen om echt te ervaren wat wel werkt en wat niet. Een fijn oefenlokaal met heerlijke lunches en goede gesprekken.

Dus, mocht je twijfelen, geef jezelf dit cadeau :)" - 30-11-2021 12:12

"Een van de eerste dingen die Majlis zei, was ‘Dit is een cadeau aan jezelf’, en als ik mijn ervaring zou samenvatten in een zin, dan is het … alles lezen - 30-11-2021 12:12

starstarstarstarstar
Anna-Sophie Laan
Adviseur
10
Spreekangst wordt Stemkracht - Presentatie angst overwinnen

"Ik heb in deze vier dagen ontzettend veel geleerd. Majlis is een top coach, weet waar ze het over heeft, zorgt voor een leuke en veilige groepsdynamiek en die het beste in je naar boven haalt. Zeker een aanrader! " - 23-11-2021 07:51

"Ik heb in deze vier dagen ontzettend veel geleerd. Majlis is een top coach, weet waar ze het over heeft, zorgt voor een leuke en veilige gro… alles lezen - 23-11-2021 07:51

starstarstarstarstar_half
Esma Van Ormondt
9
Spreekangst wordt Stemkracht - Presentatie angst overwinnen

"Ik heb de vierdaagse training gedaan. Ik vond het zeker de moeite waard. Het was intensief, persoonlijk en leerzaam. De groepsgrote van 8 was perfect. Niet te groot en niet te klein." - 11-11-2021 08:45

"Ik heb de vierdaagse training gedaan. Ik vond het zeker de moeite waard. Het was intensief, persoonlijk en leerzaam. De groepsgrote van 8 wa… alles lezen - 11-11-2021 08:45

starstarstarstarstar
W T
10
Spreekangst wordt Stemkracht - Presentatie angst overwinnen

"Wouw, wat een mooie en vooral goede training! De training heeft mij over de drempel geholpen om presentaties te kunnen geven voor kleine maar ook grote groepen. De angst heeft plaatsgemaakt voor spanning die je leert hanteren tijdens de training.
Heb je last van spreekangst? Ga er dan voor!" - 04-10-2021 16:29

"Wouw, wat een mooie en vooral goede training! De training heeft mij over de drempel geholpen om presentaties te kunnen geven voor kleine maa… alles lezen - 04-10-2021 16:29

starstarstarstarstar
Annemarie
Freelance adviseur
10
Spreekangst wordt Stemkracht - Presentatie angst overwinnen

"In de 4-daagse training ervaren en geleerd hoe je rake presentaties geeft. Ik wilde leren meer aandacht te besteden aan de vorm omdat ik altijd zo gefocust was op de inhoud van mijn presentaties. Dat doel is meer dan behaald: ik gun iedereen zo'n bevlogen en betrokken trainer als Majlis. Ongelofelijk knap hoe ze iedereen op ogenschijnlijk relaxte manier laat shinen, ik ga nog onwijs veel hebben aan alles wat ze ons heeft geleerd. Echt een aanrader!" - 22-04-2021 14:45

"In de 4-daagse training ervaren en geleerd hoe je rake presentaties geeft. Ik wilde leren meer aandacht te besteden aan de vorm omdat ik al… alles lezen - 22-04-2021 14:45

starstarstarstarstar
Jacinta Ginsel
HR Officer
10
Spreekangst wordt Stemkracht - Presentatie angst overwinnen

"A few weeks ago I successfully completed the 4-day Presentation training of Speechen.nl with Majlis Schweitzer as our amazing presentation guru!

Something that I never expected, happened: I started to enjoy giving presentations and sharing information in front of an audience!
I highly recommend this presentation to anyone who does not feel fully comfortable giving presentations!" - 16-04-2021 10:18

"A few weeks ago I successfully completed the 4-day Presentation training of Speechen.nl with Majlis Schweitzer as our amazing presentation g… alles lezen - 16-04-2021 10:18

starstarstarstarstar
Anoniem
Projectleider
10
Spreekangst wordt Stemkracht - Presentatie angst overwinnen

"Deze presentatietraining was precies wat ik zocht. Ik wilde niet leren om een nog geliktere presentatie geven. Nee, nog velen stappen daarvoor. Hoe ga ik om met de enorme zenuwen die opspelen? Hoe zorg ik ervoor dat ik normaal adem kan halen? Hoe zorg ik ervoor dat ik niet alleen maar met mijzelf bezig ben maar met het publiek? Dit alles en nog veel meer leer je in deze training. Het heeft mij geholpen om mij zekerder te voelen. Het is echt een drempel om hieraan te beginnen, ik weet het. Maar doe het! Ik ben zó blij dat ik het heb gedaan." - 30-03-2021 11:12

"Deze presentatietraining was precies wat ik zocht. Ik wilde niet leren om een nog geliktere presentatie geven. Nee, nog velen stappen daarvo… alles lezen - 30-03-2021 11:12

starstarstarstarstar_half
Anoniem
Projectmanager Consultant
9
Spreekangst wordt Stemkracht - Presentatie angst overwinnen

"Onlangs mijn eerste grote presentatie gegeven na de cursus en ik kijk hier heel trots en tevreden op terug. De cursus heeft mij verder geholpen om plezier te krijgen in het voorbereiden en geven van een presentatie. Ook hoe ik tijdens de presentatie in contact kom en blijf met het publiek en gebruik kan maken van het podium. MAjlis zorgt voor een veilige sfeer en omgeving, waarin iedereen zijn verhaal verteld en fouten mag maken. Heel waardevol en leerzaam" - 15-03-2021 16:34

"Onlangs mijn eerste grote presentatie gegeven na de cursus en ik kijk hier heel trots en tevreden op terug. De cursus heeft mij verder gehol… alles lezen - 15-03-2021 16:34

starstarstarstarstar
Henny van Veldhuisen
Trainer & Inspirator voor lichter ondernemen
10
Spreekangst wordt Stemkracht - Presentatie angst overwinnen

"Ik dacht nooit te kunnen spreken zonder script. Maar dat blijkt te kunnen veranderen, want dankzij goede handvaten (adem, aarden, contact maken) wist ik nog precies wat ik wilde zeggen en kreeg ik zelfs plezier in het improviseren.

De prettige en veilige setting, de persoonlijke aandacht ondanks de verschillen in de groep, de professionaliteit en de energie die de trainer wist over te brengen, maken dat ik zeg: waag die stap, want speechen voor een groep kan echt leuk en ontspannen zijn!" - 25-09-2020 13:37

"Ik dacht nooit te kunnen spreken zonder script. Maar dat blijkt te kunnen veranderen, want dankzij goede handvaten (adem, aarden, contact ma… alles lezen - 25-09-2020 13:37

Freek Offeringa
starstarstarstarstar
Freek Offeringa
CabaretCoach Psycholoog
10
Spreekangst wordt Stemkracht - Presentatie angst overwinnen

"De training "Spreekangst wordt stemkracht" heb ik als uitzonderlijk krachtig en inspirerend gevonden. Speechen heeft een bijzondere formule om dit in drie dagen te doen slagen. Laagdrempelig, basic en van toch een hoog kwaliteitsgehalte qua inhoud en verdieping en persoonlijkheid.

Vooral de trainster Bente Jonker verstaat als geen ander het vak om mensen zo te laat openbloeien in kwetsbaarheid en kracht. Ze laat mensen bodemschurend opbloeien tot zo een punt dat je je volledig in je kracht voelt staan. Dit doet ze vanuit een gedegen ervaring maar vooral met een krachtige persoonlijke eigenheid die uniek mag worden genoemd in trainingsland. Voor mij is het onuitwisbare ervaring geweest in nieuwe stapstenen richting in meer krachtige toekomst op het podium.

Speechen en zéker Bente bedankt!

Hartelijke groet, Freek Offeringa" - 07-07-2020 14:42

"De training "Spreekangst wordt stemkracht" heb ik als uitzonderlijk krachtig en inspirerend gevonden. Speechen heeft een bijzondere formule … alles lezen - 07-07-2020 14:42

Boudewijn Vlot
starstarstarstarstar
Boudewijn Vlot
10
Spreekangst wordt Stemkracht - Presentatie angst overwinnen

"De training spreekangst word stemkracht heeft mij persoonlijk enorm geholpen.
Barrières die al jarenlang mijn ontwikkeling hebben laten stagneren en als obstakel in de weg hebben gestaan werden doorbroken.
Is dan nu mijn leven zo veranderd dat het allemaal koek en ie is? Nee zeker niet. Spreken is nog steeds spannend en uitdagend. Maar de spanning krijgt geen grip meer op mij en ik weet het te beheersen.
De training en trainer hebben mij op ongedwongen wijze in de meest oncomfortabele situaties geplaatst waarvan in niet had durven dromen dat ik deze dingen met plezier zou doen en ondergaan.
" - 27-01-2020 12:06

"De training spreekangst word stemkracht heeft mij persoonlijk enorm geholpen. Barrières die al jarenlang mijn ontwikkeling hebben laten st… alles lezen - 27-01-2020 12:06

starstarstarstarstar
Jan Gommans
Lachcoach en stemdocent
10
Spreekangst wordt Stemkracht - Presentatie angst overwinnen

"Fantastische trainer, en gewoon een hele goeie training. Je leert geen kunstjes, maar gaat echt kijken naar waar je eventuele spreekangst vandaan komt en hoe die kunt aanpakken. Je leert te gaan stáán voor de groep en vanuit rust en vertrouwen je verhaal te vertellen. En iedereen heeft een verhaal te vertellen, dat bleek wel in deze training. Prachtig om te zien hoe je met eenvoudige maar krachtige oefeningen in korte tijd een enthousiaste en bevlogen spreker kunt worden." - 17-04-2019 10:33

"Fantastische trainer, en gewoon een hele goeie training. Je leert geen kunstjes, maar gaat echt kijken naar waar je eventuele spreekangst va… alles lezen - 17-04-2019 10:33

starstarstarstarstar
S. B.
10
Spreekangst wordt Stemkracht - Presentatie angst overwinnen

"De training heeft mijn verwachtingen overtroffen. Zowel qua inhoud, als qua begeleiding. Bente is een geweldige trainer met heel veel ervaring. Ze is ontzettend betrokken en met haar technieken wordt spreekangst echt stemkracht. " - 21-02-2019 15:55

"De training heeft mijn verwachtingen overtroffen. Zowel qua inhoud, als qua begeleiding. Bente is een geweldige trainer met heel veel ervari… alles lezen - 21-02-2019 15:55

Majlis Schweitzer
Majlis Schweitzer
Presentatietraining & persoonlijke ontwikkeling. Training, coaching, talks & tools voor mensen die hun potentieel willen leven.
9,7

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)